друго си е, да си с човек от твоята кръв .

.
Не знам, може би наистина вкусовете ни се определят до голяма степен от това, какви сме ние самите. Аз пък нито обичам българска кухня, нито чета българска литература, нито гледам български филми, нито подкрепям български спортни отбори, нито си спомням с умиление за някакви български традиции. В много по-голяма степен се идентифицирам с начина на мислене и поведението на повечето чужденци (американци, за да бъдем по-точни), които съм срещала (а аз съм срещала много). Мъжът до мен, и той така, между другото, говорили сме много на тази тема, и той е пътувам много по света и споделя напълно моето мнение и нагласи. 
но подкрепям българските отбори , харесвам природата , кухнята , много неща
Някои пък не харесвам

Или пък може и от някъде другаде да се тръгне, но рано или късно се стига пак до космите. Изводът е, че космите са нещо изключително важно и са от първостепенна необходимост за въртенето на Земята и за оцеляването на биологичните видове. 

Аз говоря изцяло за хората, с които лично съм се сблъсквала и с които съм живяла, които в по-голямата си част бяха минимум средна класа, с високо ниво на интелигентност, така че няма как впечатленията ми да са негативни – щатът е Масачузет.
Също, шегичките на расистка тематика са на голяма почит на местна почва. Само че в западните страни, които някои така усърдно се опитват да оплюват, няколко неправилно казани думички пред други хора, могат да ти костват много повече от неодобрението и социалната изолация, на която може да си подложен – там дори за елементарна обида много можеш да си изпатиш в съда, камо ли за популярния "сексуален тормоз", в което могат да те обвинят, само заради една неуместна шегичка. Desss, чакам да им кажеш как е по този въпрос, сигурна съм, че можеш да дадеш по-адекватна информация от мен.

Препоръчани теми