Трябва ли според жените мъжа да си обезкосмява тялото?

• 27 247
  • 408
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
И не само по външността!
   А, то, за другото и сравнение не може да става, ти къде отиде. Laughing

# 121
И не само по външността!
  А, то, за другото и сравнение не може да става, ти къде отиде. Laughing
Не може, не може, така е...
Неслучайно все повече българки предпочитат да се взимат с чужденци /всякакви видове, според личните предпочитания/, не е случайно това. И вместо някои да ги обвиняват и плюят само заради този им избор, да се замислят какво ги кара да го правят.
Най-масово наложилият се типаж, които и на всичкото отгоре последните години се развъждат все повече и повече - този, за който и tartelette говори, е меко казано отблъскващо ужасен Sick
Останалите няколко типажа, които преобладават, също не са по-малка гротеска. Празни погледи, криви физиономии...
Та обезкосмяването им е последен зор.

# 122

Тая tartelette е толкова проста шматка, че си няма и на идея.
  Ако обичаш, не обиждай хората, само защото не са на твоето мнение! Склонна съм до известна степен да се съглася с tartelette, въпреки че тя е по-крайна от мен – чужденците много ви бият по точки по отношение на визията, факт неоспорим.
Субективно мнение, но не става въпрос за това. От всички българи толкова ли не се е намерил нито един, който да се хареса на tartelette та е опряла до чужденец? Естствено, че има, но има и доста простакеси по тая земя, че и нагли и високопарни при това...

# 123
Горното не важи, ако става въпрос за афинитет към негра и църни арапе. Mr. Green

# 124
  • Sofia
Горното не важи, ако става въпрос за афинитет към негра и църни арапе. Mr. Green

Доколкото съм попадала на други постове на tartelette, тя точно араби и негри, че изобщо такива, които не са чисти арийци, не може да понася, така че тук не си познал. Laughing

# 125
Ксенофоб, расист и ограничен мозък си ти, stass!
Може би пък им завиждаш на изброените от теб...

# 126
  • Sofia

Просто средностатистически комплексиран младеж (всъщност, за последното не съм сигурна). Wink Не му обръщай внимание. Тук, в bg-mamma, мъжете са влезли, само за да изпуснат парата и да поджавкат малко, нищо повече, нека бъдем благосклонни към него. Sunglasses

# 127
  • Ямбол
Ти да не паднеш по-долу ли или за спорта, наречен "проста съм, затова обиждам"?

Като малки деца си разменяте плюнки.

Правилно ли разбирам последните мнения на жени, които са предпочели чужденци мъже, защото си оставят космите?

# 128

Доколкото съм попадала на други постове на tartelette, тя точно араби и негри, че изобщо такива, които не са чисти арийци, не може да понася, така че тук не си познал. Laughing
Значи не печели първо място по простота сред участничките в темата. Дори в това не е първа. Joy

# 129
  • Sofia
Правилно ли разбирам последните мнения на жени, които са предпочели чужденци мъже, защото си оставят космите?

Доколкото разбрах, само tartelette е с мъж-чужденец. Моят, по стечение на обстоятелствата, си е чист българин, макар че силно фаворизирам западноевропейските и северноамериканските мъже – и не, не защото са с косми, заради друго.

# 130
Ти да не паднеш по-долу ли или за спорта, наречен "проста съм, затова обиждам"?

Като малки деца си разменяте плюнки.

Нищо не си разбрала, Лиляна!

Аз никого не съм обидила, ако не виждаш, ти си тази, която мята плюнки и обижда в която и тема да се появиш. Перманентно крива лелка.

# 131
Моят също е чужденец  Grinning Не си маха космите. Не съм го избрала заради това  Laughing, но ако се случи да ме попитат: 'толкова ли не намери българин, а опря до чужденец', ще отговарям, че е заради космите.  Party

# 132
  • Tам през Атлантическия океан
     Относно 'спора' по-горе за бг. мъже  Sunglasses има готини но под криворазбрана мода и знам ли аз какво заприличват на ......    Crazy 

# 133
  • Ямбол
.... Нищо не си разбрала, Лиляна!

Аз никого не съм обидила, ако не виждаш, ти си тази, която мята плюнки и обижда в която и тема да се появиш. Перманентно крива лелка.
Напротив, ясна си като бял ден.
Дали е заради космите обаче, не искам да разбирам, но ще го предположа, понеже сме в такава тема.

# 134
Ти остай махането на косми, ами глеам млади момчета почват като жените да си оформят вежди и т.н. и да трупат един сак козметични матряли, бе като ми е кеф да го правят.

Общи условия

Активация на акаунт