КЪДЕ СИ ЧУВАЛА "КРАВАТА ДА СУЧЕ ОТ ТЕЛЕТО"

• 57 209
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 30
Изречението трябва да го каже баща ти. Една сметка колко сте му стрували за цялото това време, от нея да си приспадне заема и да изиска остатъка с напомнянето, че мъжът ти отдавна не е теле, за да суче. И че теле, което се опитва да суче от чужда майка, получава един здрав ритник.
И наистина да ви изрита от дома си. Това ще е най-голямата услуга, която може да ви направи като семейство.
Все пак, посъветвай се с адвокат как е оформена точно собствеността на къщата. От човек като мъжа ти всичко може да се очаква.

# 31
Цитат
Аз искам .... едно изречение,с което да му запуша устата и да го убедя, че не е прав..

Ами изречението си го имаш отдавна
И то е-две години вашите буквално ви отглеждат и вас и детето ви
Кажи му че никой не е длъжен да гледа неговото дете,а родителите ти го правят
И като се прави на големия ,независим мъжкар що е позволил друг да поеме разходите за детето му

# 32
Има и друго подходящо изречение" Мило, прав си нашите хич не помагат, затова опаковах нещата и следващите две години сме у вашите, радваш ли се?" Хубаво е казвайки това да си с обемна пътна чанта и детето в ръце, мога само да си представя физиономията му:)

# 33
  • на майната си
Провери наемите във Вашият град /не гледай луксозни а прилични апартаменти/. Прибави на месец най-необходимото, докато сте били сами би трябвало да имаш наблюдения върху консумативи и храна+разходи по детето и ще му представиш реална сметка за 2-те години у Вашите.
Успех, но действай дипломатично Simple Smile.

# 34
Ти с никакви пари ли не разполагаш?

# 35
И друго можеш да му кажеш- "мило, понеже нашите не помагат,видях един страхотен и сравнително евтин апартамент под наем.Наема е само250 лв. и взех че се обадих на собственика и утре сме на оглед.

# 36
Защо не отидете в жилището на неговите родители?Те и без това са извън страната...

# 37
bungabanga напълно те разбирам в каква ситуация си изпаднала  Cry аз живях в подобна с първия си мъж.Аз с бебе което все боледуваше и много разходи за лекарства и майчинство което тогава даваха нередовно и не стигаше до никъде а мъжа ми караше такси и се прибираше все изморен и недоволен че парите не стигали за нищо.Живеехме в апартамента на баща ми сами но не беше доволен защото баща ми беше в чужбина и бил длъжен поне парното да ни плаща newsm78
Моите пари от майчинството отиваха за сметки защото били на куп а парите които ми даваше според него все съм харчела за глупости а в това влизаше храна лекарства и всичко.
После почнах работа след майчинството но историята продължи и моите пари пак за сметки а той каквото ми даде.Винаги живееш в страх какво да купиш данеби да се ядоса че било глупост дори за детето си.Но по странното беше че аз не се съпротивлявах на това а с радост му давах парите си newsm78 и търпях вечно лошото му настроение.
А сега вече с нов мъж в началото пак не смеех да си харча парите и с един страх все да не мрънка а той горкия като му кажа какво съм си купила толкова се радва и все ме поущрява щом ми харесвало нещо да си го купя.Дори веднъж си харесах лаптоп а за мен това си е голяма покупка и немога да купувам без негово съгласие и вечерта му казах че съм била в магазина и ми е харесал  и той ми каза бе мило защо не си го купи като толкова ти е харесал и все едно е най нормалното нещо на света.от тогава си купувам без страх и на мен и на детето и на всичкото отгоре той се радва а аз се чудя на акъла си как съм търпяла оня надут селяк да ме използва Sick

# 38
С нищо не разполагам, само с някакви 10лв, които ми оставя,ако е на кеф евентуално. Майка ми все ми бута някакви дребни, ей така детето,ако нещо поиска, но аз и ги никам обратно в чантата, защото ми е супер жал за нея. И казвам, че не тя, а мъжът ми би трябвало да оставя пари, то ако не за друго, то поне за детето-дете е все ще види нещо и започва да сочи и да мрънка-я сокче, я гризинки..
Аз си имах мое си малко бизнесче-фризьор и гримьор съм,което мисля да започна пак, а детето да пусна на ясла или леля ми да го гледа-тя сама пожела, а още повече салона ми е точно под нас и няма да е толкова зле.
А в апартам.на техните, живее сестра му, те не са и в перфектни отношения.

# 39
  • град-държава

Ей от това имах нужда-толкова съм изпростяла,покрай всичко,че дори това не ми идва на ум. Ей тея сметки ще му блъсна в лицето, да видя каква ще е реакцията. Ауу, незнаеш колко ми помогна Hug

Ти наистина ли за толкова време не успя да направиш една проста сметка, какво правят родителите ти за вас. Длъжниците сте ти и мъжът ти, кръгъл идиот, или и ти като него мислиш, че са длъжни да ви отглеждат докато не се пенсионирате?
И как позволяваш някой да разполага с парите ти, особено след като ти не можеш да разполагаш със същите, на този някой?
Потресена съм меко казано от отношението и безхаберието, с което се обясняваш и позволяваш този да контролира и да ви тормози цялото семейство с простотията си. Големия властен мъжкар, как пък не... точно тези са най-смотаните страхливци и селтаци, които за нищо не стават, че си избиват комплексите върху жените и децата си.
Осъзнай се и вземи мерки, ако съм на мястото на родителите ти, да съм ви наритала много отдавна, и двамата сте нагли!

# 40
Petynapetyna- абсолютно същата история. И аз все със страх кепувам нещо,когато е оставил някакви пари, защото винаги казва, че само глупости съм купувала.
Добре бе, момичета наистина ми е интересно да разбера,когато вие сте били в майчинство, вашите мъже как процедираха-оставяха ли пари или си харчихте от майчинството  и изобщо как е било.

# 41
Като те чета ми става жал ,ама много жал за родителите ти.Тези хорица сте ги поставили в някаква жестока ситуация
Хем ви издържат и не ви искат нищо,хем се чувстват длъжници на зетя,хем изнемогват ама си траят заради пустия му дълг,хем искат по някакъв начин да помогнат за къщата и заради това са поели издръжката ви
И в същото време съпругът ти се прави на най големия" мъжкар" и не му пука за нищо та дори и за детето му
Ами мисля че трябва да се намесиш и то сериозно.Хич да не ти излиза с номера за заема и по този начин да тормози и притеснява още повече родителите ти
Я си стъпи на краката и покажи малко себеуважение и уважение към вашите.Още днес ако се наложи му се изежи на този твой "принц" и му кажи че тази неговата няма да я бъде.

Цитат
Добре бе, момичета наистина ми е интересно да разбера,когато вие сте били в майчинство, вашите мъже как процедираха-оставяха ли пари или си харчихте от майчинството  и изобщо как е било.

И когато съм била в майчинство и до ден днешен парите са общи-оставят се на едно определено място,независимо кой колко взима.Никога не ми се е налагало да го моля да ми остави пари

# 42
Аз мисля, че не само мъж ти не е мъж на място, но и майка ти има робска психика.
Ако тя постави условие всеки да си поеме разноските, няма да е така.
А тя му угажда повече от теб. Twisted Evil
Той да не е прост да дава пари, като не му искат! Crazy

# 43
Ами не,явно на съм успяла да си направя сметката за толкова време. Разполага с моите пари,защото тжй ме осигурява така,че да взимам тавана след това, на майчинството. А сега не дава да се пипнат тшя пари. Да имало някакви сигурни за детето като поотрасне и за черни дни, евентуално. То аз бели дни с него не видях, ама...
Междо другото не беше такъв в началото и като гаджета беше много ларж даже, а пък аз харесах точно този, амбициозния и отговорния, сериозния мъж, който щеше да ме гледа като принцеса. А доста години бяхме гаджета, за да го опозная. Сега като е по затегнато и по зле положението и той показва друга негова страна, непозната за мен..

# 44
bungabanga не е въпроса във майчинството а в съпруга ти.аз ти дадох пример че и след майчинството пак имах същия проблем.Тези мъже като твоя и моя бившия са абсолютни комплексари които се бият в гърдите колко са велики и като видят дебелия и изпаднат в затруднение не си го признават а обвиняват всички около себе си.Ти си силна жена щом умееш да търпиш това в името на семейството ти а и предполагам че и го обичаш и аз бях така.Единствения начин е да се справиш с него е да си по хитра от него и с неговата глупост по неговата глава,мърмори повече от него бъди недоволна от безпаричието и колко е скъпо всичко ако трябва прави циркове как си отишла за хляб и той пак поскъпнал а в същото време си прави каквото знаеш и си купувай каквото искаш без да му даваш обяснения.И ще те посъветвам за майчинството то си е твое и е единствения ти доход тропни с крак и си го ползвай иначе след някой друг ден мъжа ти ще я закъса още повече и ще го похарчи я за керемиди я за цимент или каквото там купувате за къщата а ти и майката ще сте все така бедни и угрижени Wink

Общи условия

Активация на акаунт