КЪДЕ СИ ЧУВАЛА "КРАВАТА ДА СУЧЕ ОТ ТЕЛЕТО"

• 57 206
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 975
Между другото, много ми е странно да си с някого известно време и да не си се научила как да го манипулираш, грубо казано. С тактика всичко се постига. Като да накараш едно бебе да яде  Wink

# 976
Между другото, много ми е странно да си с някого известно време и да не си се научила как да го манипулираш, грубо казано. С тактика всичко се постига. Като да накараш едно бебе да яде  Wink

Може да го попита за съвет. Защото той доста добре се справя  Twisted Evil

# 977
  • Бургас
Живота е много прост, но ние имаме навика да го усложняваме. Като познаваш един човек добре и го знаеш какъв е, може сам да си направиш изводите. Един човек, който цял живот е бил егоист и не е зачитал жена си и детето си, колкото и разговори да проведеш - няма да го промениш. Аз лично не бих си губила времето и младостта да се опитвам да променя един човек, защото просто няма да успея. Така като аз няма да стана жена, която гледа мъжа си в устата и му се подчинява за всяко нещо, така и той няма изведнъж да започне да уважава жена си и да спре да върти очи за всяко нещо, свързано с грижата за НЕГОВОТО семейство. Все едно да учиш костенурката да лети. Единствения вариант двама души, които са различни по характер, да за заедно, са многото компромиси. В нейния случай компромисът е да си стои в къщи и да чака като куче да й се подхвърли нещо, защото него не го виждам да се промени в дългосрочен план.

# 978
Живота е много прост, но ние имаме навика да го усложняваме. Като познаваш един човек добре и го знаеш какъв е, може сам да си направиш изводите. Един човек, който цял живот е бил егоист и не е зачитал жена си и детето си, колкото и разговори да проведеш - няма да го промениш. Аз лично не бих си губила времето и младостта да се опитвам да променя един човек, защото просто няма да успея. Така като аз няма да стана жена, която гледа мъжа си в устата и му се подчинява за всяко нещо, така и той няма изведнъж да започне да уважава жена си и да спре да върти очи за всяко нещо, свързано с грижата за НЕГОВОТО семейство. Все едно да учиш костенурката да лети.

+10 Peace

Не всички се поддават на манипулации. Naughty

# 979
Много буквално приехте думата 'манипулации'. Никой не идва с инструкции за употреба, програмиран, за да си пасвате. Тази материя е много деликатна, но веднъж усвоиш ли я, работи безпогрешно. И аз мога да имам жена, която да уважавам затова, че е майка на детето ми, но в настоящия момент тя е само това. Същият мъж в друга връзка би бил коренно различен. Ако не се намерят някъде по средата на характерите си, според мен и двамата имат нужда от различни партньори. От моя много жени са пропищели и вероятно са го виждали в същата светлина като този герой. Сега казват, че се бил променил, не можели да го познаят...Глупости, хората не се променят, а се предразполагат. Имат душа, за душата има цяла наука...Което доказва, че нещата не са толкова прости, а материалната част от ежедневието най- често е само фасада на човека.

# 980
  • Бургас
Само от първата страница ми стана ясно... нататък не съм чела. Значи, имаме мъж, който изплаща заем от заплатата си и нищо повече, нито за детето нито за жена си. Даже не позволява да се коментира споделянето на дохода му. От друга страна ... не й разрешава /Боже, защо на мене някой не ми забрани да боравя с дебитната си карта?!?!?!?!/ да използва парите си...

Момиче! Толкова ли е трудно да осъзнаеш? Когато двама човека се обичат, при тях се ражда /не се манипулира, не се принуждава да се изтъква/ ВЗАИМНОСТ! Ти мислила ли си за нуждите, които има този човек? А той за твоите? Надявам се отговорите да са ДА! Не ми ги казвай... само си помисли, ако греша и отговориш с НЕ, дори само на един от въпросите ми ... значи е крайно време да се промениш кардинално! На първо място - чувството ти за самоуважение е нулево! Затова  не се сърди, че еди кой си не те уважава. Започни да се уважаваш и постави себе си пред всички, дори пред родителите си. Ако баща ти има проблем с мъжът ти - това да си го решават те! Позволила си този техен проблем да пробие брака ти. Не ми казвай и че не те дразни това, че майка ти не харесва манджите ти /мен ме вбесява тази черта на майка ми/. Ако живеехте отделно - това нямаше да стане най-вероятно. Затова, аз бих разсъждавала на второ място над това - къде да се преместим да живеем.

Виждам и коментари за развод... за жалост. Развода е най-добрия вариант, когато просто сте изчерпали всички възможни варианти. Но вие, доколкото разбирам сте едва в началото.
Глупости, хората не се променят, а се предразполагат.

Peace

# 981
Ще я направите тая млада жена парясаната фризьорка и ще ви е кеф, незнайно защо.
Жена не е човешко същество с детеродни функции и мензис. Много съм ви гневен.
Вместо да научите тая млада жена как да влезе под кожата на мъжа си, да е до него, да отиде на тоя градеж с детето, когато мъжът и е там, па да го пофали за нещо си, да го поиздигне и поизчетка, да му се поизрадва, а след некое време или ден два да поиска нещо си, каквото й се иска. Те това е живота, с рогите напред с никой муж нема да й се получи.
Тоя не го мислете, ще се намери друга да се кротне у къшлето му, ще копае каскадно мушкато, и ще има цун, гуш и муш.

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 16:36 от Tatti

# 982
 Joy

Вместо да научите тая млада жена как да влезе под кожата на мъжа си

За това съм съгласна, защото ако жените, а и мъжете им е ясно (е някои знаят), как да влизат под кожицата  на половинката си с мили очички и муцунки, после ще получават всичко много по - лесно от колкото с кавги и сръдни. Някой път заобиколния начин е много по - бърз и лесен от прекомерната прямост.

# 983

Вместо да научите тая млада жена как да влезе под кожата на мъжа си, да е до него, да отиде на тоя градеж с детето, когато мъжът и е там, па да го пофали за нещо си, да го поиздигне и поизчетка, да му се поизрадва, а след некое време или ден два да поиска нещо си, каквото й се иска.

Тоест това всичкото да го прави, за да го предразположи да си отпусне кесията? За собственото си семейство?  Tired

# 984
  • Пловдив
Ще я направите тая млада жена парясаната фризьорка и ще ви е кеф, незнайно защо.
Жена не е човешко същество с детеродни функции и мензис. Много съм ви гневен.
Ако една жена е недоволна от мъжа си защо се очаква да го прикотква и да му влиза под кожата?! Той защо не почне да прави подобни жестове. Ако вместо да си кани приятелите посвети по една-две вечери седмично на жена си или на детето. Даже да не се занимава с жена си, да играе с детето цяла вечер - жените се разтапят от внимание оказано на децата им. Ако предложи да готви една вечер седмично, да каже "Марийке, нещо ми се виждаш оклюмала, дай да сготвя, иди си почини (гледай филм, чети си книгата, иди на фризьор, маникюр) ". Даже аз се радвам, когато мъжът ми спонтанно каже "Излез си с приятелките, иди се забавлявай, аз ще гледам децата." Редовни дребни жестове, изобщо не свързани с пари, няма да му натежат на бюджета и жена му ще доволна.

# 985

Вместо да научите тая млада жена как да влезе под кожата на мъжа си, да е до него, да отиде на тоя градеж с детето, когато мъжът и е там, па да го пофали за нещо си, да го поиздигне и поизчетка, да му се поизрадва, а след некое време или ден два да поиска нещо си, каквото й се иска.

Тоест това всичкото да го прави, за да го предразположи да си отпусне кесията? За собственото си семейство?  Tired
Не, разбира се, а за да говорим изобщо за семейство.

# 986
...
Ужассс  Shocked Тоя 'убавец на авторката не ще да е сам  Confused Ей го и един подобен нему екземпляр  #Crazy
А пък клетвите ти са един път просто, поклон  bowuu

# 987
  • при късмета

А пък моя мъж би бил гневен, на някой даващ подобен съвет. Най-мрази подмазачество, заблуждение и неистински отношения, без значение дали някой просто иска да получи нещо или така си се държи и мисли, че по този начин ще постигне всичко.
По-добре с рогите напред и всеки да знае с какво не е съгласен другия, отколкото да се заблуждават взаимно особено за нещо, което няма да спрае да те дразни и да не си съгласен с него

# 988
И като не е съгласен с нещо, другия започва да прави точно това напук. Не, няма нужда да започнат да се разбират, по- добре е да се разведат и тя да му вземе детето и къщата. Това е по- доблестна характеристика на жените...И като му вземе детето и къщата, да видим после какво ще прави с тях, като с един мъж не може да се оправи Simple Smile От много време опявам същото като Вълка, съгласна съм.
Очаква се от нея да му влиза под кожата, защото е жена! Колкото и да не сте съгласни, полът има значение.

# 989
  • София
Фактът си е факт. Най-накрая прочетохме прям съвет от "Вълчо".

Общи условия

Активация на акаунт