"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 86

• 27 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 360

Всички части вече са налице ,можем да сглобим пъзела  на въпросната вечер  hahaha Joy Joy Joy 

# 361

Всички части вече са налице ,можем да сглобим пъзела  на въпросната вечер  hahaha Joy Joy Joy 
Дани

# 362
# 363
Здравейте момичета,немога да ви изчета бре  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много красива Серенай,прекрасна,мисля че тази година  е много силна за нея и този сериал и донесе  много слава и награди  Peace,много,ама много ме радват успехите на такива млади хора  Peace
Мисля ,че Ча избягва умишлено камерите  Peace
Браво и на Тойгар за музиката,но си заслужава,много ме кефи  Peace
Пуфи,дано Бог да е с вас и всичко да е минало  Hug Hug Hug
Чатай Фен,тук освен Ивето и Ани има и други дами,ще се радваме да поздравяваш и нас  Mr. Green Heart Eyes Hug
Ники  Hug Hug Hug радвам се да те видя
Наде,виж твоята любимка как жъне успехи,радвай и се  Hug

# 364
Здравейте момичета,немога да ви изчета бре  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много красива Серенай,прекрасна,мисля че тази година  е много силна за нея и този сериал и донесе  много слава и награди  Peace,много,ама много ме радват успехите на такива млади хора  Peace
Мисля ,че Ча избягва умишлено камерите  Peace
Браво и на Тойгар за музиката,но си заслужава,много ме кефи  Peace
Пуфи,дано Бог да е с вас и всичко да е минало  Hug Hug Hug
Чатай Фен,тук освен Ивето и Ани има и други дами,ще се радваме да поздравяваш и нас  Mr. Green Heart Eyes Hug
Ники  Hug Hug Hug радвам се да те видя
Наде,виж твоята любимка как жъне успехи,радвай и се  Hug
Данииии,морска ли си вече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да не си и ти на някоя яхта сред жълти маргаритки  Grinning Grinning Grinning

# 365
Ох Ники,ще ми се,но още съм на бач.Другия понеделник,живи и здрави сме на морето  Heart Eyes
Може Жоч да ми наеме тайно яхта,знам ли  hahaha Joy,ще чакам,чааааакааам... Mr. Green

# 366
# 367

Като котараци се гледат - мяуууу !

Много бяха сладки тук -  някак  свенливо смутени и  напрегнато очакващи   Embarassed Embarassed Embarassed

# 368
  • близо до брега на морето
Ох Ники,ще ми се,но още съм на бач.Другия понеделник,живи и здрави сме на морето  Heart Eyes
Може Жоч да ми наеме тайно яхта,знам ли  hahaha Joy,ще чакам,чааааакааам... Mr. Green
Hug Hug Hug А дано,и да се фотнеш Laughing Hug

# 369
Мими,миналата година ме заведе на Влас на яхтеното пристанище  и вика,ето снимай се  ooooh! и това беше  Whistling Mr. Green

# 370
Мими,миналата година ме заведе на Влас на яхтеното пристанище  и вика,ето снимай се  ooooh! и това беше  Whistling Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 371

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ако не друго поне снимки ще си имаш.  Joy Joy Joy Joy Щото някой хора си ги крият  Whistling Whistling Whistling

# 372
# 373

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Даниииии  Hug Hug Hug Hug

# 374

Като котараци се гледат - мяуууу !

Много бяха сладки тук -  някак  свенливо смутени и  напрегнато очакващи   Embarassed Embarassed Embarassed

smile3521 smile3521 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт