"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 86

• 27 145
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Скрит текст:
Whistling Whistling Whistling

Ама хич не се разбра, че са били на едно и също място, по едно и също време  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ами не са били, амииииииииииииииии  Naughty Naughty Naughty това е зрителна измама  hahaha hahaha hahaha
Тъй, тъй, те сигурно и колите са им били спрени една до друга, пък те си мислят, че се крият  Whistling Whistling Whistling

Ами тя Серенай откъде да знае шофьора и къде ще реши да паркира?  Mr. Green Mr. Green

лека нощ от мен  Hug Hug Hug Hug

Аниии, много е сладурско това гифче !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 466

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 14:24 от Venetat

# 467
Добро утро на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И за да е картинката пълна една хубава и успешна Серенай  Crazy Crazy Crazy

А най-добре е 2 в 1

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm10 smile3521 smile3521   love001

# 468
Ха дано го фотнат някъде тези дни,та да му обсъдим новата визия по детайлно  Hug Hug Hug На Сери й видяхме готиния тен,но на Чачко ...не  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

На летището със Сери, преди да се качат на самолета  Whistling Whistling Whistling

... и т.н.  Joy Joy Joy Joy Joy

smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

Не тръгваха ли днес  newsm78 newsm78  или за вчера се коментираше  Rolling Eyes

# 469
Ех, че сладка Серенайка  Heart Eyes Heart Eyes  Party

smile3521 smile3521 newsm10

# 470

Падружките спорят дали тази прическа на Ча е стара или нова . Някои твърдят ,че естара,от времето на АФК. Аз не  помня тогава да е излизала такава снимка ил да е бил с подобна прическа.Затова мисля,че е нова  Peace   
Ако някой е наясно,да каже Hug Hug Hug

# 471

Сери  с нова фотосесия ,май  Rolling Eyes

# 472

Падружките спорят дали тази прическа на Ча е стара или нова . Някои твърдят ,че естара,от времето на АФК. Аз не  помня тогава да е излизала такава снимка ил да е бил с подобна прическа.Затова мисля,че е нова  Peace   

Hug Hug Hug Дани и аз не съм я виждала снимката, но това разбира се не значи, че не е стара.  newsm78 на мен ми прилича на много стара, още преди АФК даже.  newsm78 newsm78 newsm78 Но може и да бъркам. Maкар че никой от големите Чачови фенове в Т не я е споделил  newsm78 newsm78 ако беше нова, щеше да се ретуитва до безкрай  Joy Joy Joy Joy

# 473
# 474
Разкош  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ивеее,кажи какво има в торбичките деееее  Praynig Praynig Praynig
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Ники, Ивето каза и показа.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Даже и по другите теми научиха  Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Чачи обещал да излезе от магазина с блузето и му направили намаление  Party Party Party

http://www.vakkorama.com.tr/erkek-tshirt-siyah-tshirt-868072066342.html
http://www.vakkorama.com.tr/bermuda-hartford-bermuda-868072051537.html

Ама знам ли, може и други неща да има в торбичките  

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

В голямата има нещо специално, но ще ви го пратя на ЛС да не се разчува  Whistling Whistling

ами кажи дееее, нека се разчуе.  Joy Joy Joy Joy

# 475

Анкета

Време ли е АРТ-клуба да приветства официално новия си член?

Не   7(38%)

Да   11 (61%)

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 нещо не е наред  Naughty Naughty Naughty

# 476

Падружките спорят дали тази прическа на Ча е стара или нова . Някои твърдят ,че естара,от времето на АФК. Аз не  помня тогава да е излизала такава снимка ил да е бил с подобна прическа.Затова мисля,че е нова  Peace  
Стара е  Peace Поне от лятото на 2012 г е. Не съм гледала АФК и Чачко не съм следила тогава, но може да се види, че я има в интернет от м.06.2012

# 477

Анкета

Време ли е АРТ-клуба да приветства официално новия си член?

Не   7(38%)

Да   11 (61%)

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green smile3508 smile3508 smile3508
newsm44 newsm44 newsm44
Ха дано го фотнат някъде тези дни,та да му обсъдим новата визия по детайлно  Hug Hug Hug На Сери й видяхме готиния тен,но на Чачко ...не  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

На летището със Сери, преди да се качат на самолета  Whistling Whistling Whistling
Само някой да подшушне датата и на 2-те истанбулски летища ще има шпалир  newsm51 newsm51 newsm51

Оня блогъра, който пусна клюката каза да почакаме няколко дни, то мина седмица  Joy Joy Joy той явно е информиран и ще ни каже и на нас и като нищо ще се струпат на летищата лудите фенове hahaha hahaha hahaha

# 478

Падружките спорят дали тази прическа на Ча е стара или нова . Някои твърдят ,че естара,от времето на АФК. Аз не  помня тогава да е излизала такава снимка ил да е бил с подобна прическа.Затова мисля,че е нова  Peace  
Стара е  Peace Поне от лятото на 2012 г е. Не съм гледала АФК и Чачко не съм следила тогава, но може да се види, че я има в интернет от м.06.2012

Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet разследването приключи бързо.  Joy Joy Joy Joy

# 479

Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet разследването приключи бързо.  Joy Joy Joy Joy

Ааа, браво!   Peace   Ани, Вени, страшни сте!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт