Факти за бременността, за които никой не говори?!

• 36 513
  • 251
  •   1
Отговори
# 165
Ужас... Това за смеха не го и бях чувала преди да мисе случи, а ето, че сме вече 3 Grinning

Ставаме 4  Grinning Grinning Grinning

# 166
 Аз бях чувала  ,че ако лентата ,която се появява на корема е кафява, ще е момиче...ако е синя -момче.....на мен и през трите бременоости пък и сега ми е кафява..а имам и момиче и момчета ...явно не е вярно  Simple Smile

# 167
  • София
Синкава не е ли само при много чернички жени, вижда ми  се странно на нормален тен да стане синьо.

# 168
Ужас... Това за смеха не го и бях чувала преди да мисе случи, а ето, че сме вече 3 Grinning

Ставаме 4  Grinning Grinning Grinning
Д-р Спок ще трябва да го запише в книгите си Grinning

# 169
Аз бях чувала  ,че ако лентата ,която се появява на корема е кафява, ще е момиче...ако е синя -момче.....на мен и през трите бременоости пък и сега ми е кафява..а имам и момиче и момчета ...явно не е вярно  Simple Smile

Аз съм чувала, че ако е по-тъмна и отчетлива, е момче. При мен важи, втория път до края нямах чертичка, ама странно защо изби след раждането.

# 170
Моятa лентa беше много тъмнa и имaм момиченце. Докaто бебето си криеше и неможехa дa видят полa моятa свекървa ми кaзa че ще е момиченце зaрaди тъмнaтa лентa тaкa и стaнa

# 171
Аз такава линия изобщо нямам. С момче съм и в началото, когато ми пролича коремчето всички познаваха пола, защото беше щръкнал, като все едно съм изяла пъпеш и беше ниско, а сега си е малко по-настрани, абе общо взето вече всички залагат на момиче, ама си му видяхме атрибутите, така че нямаме съмнения.

# 172
Аз имах много тъмна лента с момиче.  Една колежка - още по-тъмна, с момче. Не вярвам на подобни индикации.

# 173
Сега се сетих, че според китайското суеверие тъмна линия=момче, а според европейското май е обратното. Явно в крайна сметка няма значение.

Формата на корема пък зависи от тонуса на коремната стена. При мен втория път коремът беше дори по-малък и стегнат, защото се възстанових със спорт от първата бременност и не провисна.

Също така разбрах, че бременност и раждане могат да влошат физическото състояние, но могат и да го подобрят доста. Втория път не само че се възстанових от раждането, ами явно възстановяването е цялостно и тялото се ремонтира наред, защото ми изчезнаха и няколко по-стари болежки. Приятен бонус.

# 174
Имах най-тънките, чупливи и калпави нокти, по време на бременността се заздравиха, след раждането си останаха здрави.

# 175
ех момичета, ще се впиша и аз Grinning
знаех за сутрешното гадене, но никой не ми беше казал, че ще се чувствам като парцал от сутрин до вечер, че ще ми се повдига само при мисълта за някои храни, че ще ми се спи постоянно,че ще се чувствам като балон, но си има и хубава страна имам си извинение за мързела ми Wink

# 176
На мен пък ми се оправи стомахът по време на бременността. И 9 месеца нямах и помен от колит. Верно, че бях и аз като парцал на жегите миналия август.

# 177
  • Бургас
И аз да се разпиша! Това, което аз не очаквах беше промяната в мириса на тялото ми. Още в самото начало започнах да усещам един специфичен и различен аромат,особено под душа. Не мога да кажа, че беше неприятно, но беше странно. Толкова пъти смених душ гела докато разбера, че причината е в мен -буквално

# 178
Имах най-тънките, чупливи и калпави нокти, по време на бременността се заздравиха, след раждането си останаха здрави.

И аз сега съм Б и ми се заздравиха ноктите, чак да не очаква човек Simple Smile

За индикациите за пола, не вярвайте, че една приятелка имаше всички бабини индикации за момче и така се надъха и тя, и мъжа й, че после като й казаха момиче, доста се разочарова. Ама й мина де  Laughing

Паяче, и аз имам същите неволи. Ама ММ само ме бъзика, че като се наям ми пада кръвното и си лягам ( наистина ми пада), та сега и без да ми е лошо, хапвам и лягам, той да оправя чиниите  дето много знае  Laughing Сега ни се е паднало  Mr. Green

# 179
Да добавя и постоянното сънуване на лоши или странни сънища. Дори и следобеда да дремна, пак сънувам бе, ужас. Няма празно.

Общи условия

Активация на акаунт