Секс от съчувствие

• 10 080
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
Иска ми се да и се отдам, но
Брей , много скъпоценно това твое тяло .
отдам , отдават се жените , мъжете  превземат .
Грехота е да отказваш на жена , чу ли  Naughty hahaha
Брейй, баш пък е обратното според мен - я да дойде мен да ме превзема някой, който не искам... Предпочитам да ми се отдаде някой, който аз съм решила да превземам, а не да ми се натресе някой мен да ме превзема.  Грехота е да отказва на жена, но зависи какво иска жената - може отдаването му да върви в комплект със скок от Айфеловата кула след това (без парашут) - пак ли да не й откаже?  newsm78

Пп: вие тия тела вече за нищо ги нямате бе... Laughing

# 31
реших го. ще и кaжa че нa този етaп не изпитвaм слaст, но ще и предложa дa опитaме, пък може aпетитa дa се появи след товa.

# 32
  • София
Блажени са вярващите. Laughing

# 33
  • Бургас
ОООО  Joy темата е един път.
Значи нямаш мераци към жената, обаче би я пробвал. Тъй да се каже, след като мерак няма...то по - зле и от това да се обслужиш сам.
Ако ти пука за девойката, няма да спиш с нея. Няма да и кажеш, че не те кефи и просто ще се дръпнеш. Ако не ти пука толкова - пробвай.
Ако се поставя на нейно място и някой ме секси от съжаление...Гадна работа.
Ако ми каже, че не го кефя, ама можело да пробваме...Още по - гадна работа.
С една дума, бягай, защото е гадна работата.

# 34
  • Tам през Атлантическия океан
Ako мацката не бе толкова видимо навита , сигурно той щеше да точи лиги  Mr. Green

Аз не разбирам какво правиш с жена която па ич да не те кефи  Crazy нямаш ко да правиш , запълваш си времето или нямаш други които да имат интерес към теб  newsm78 ?

# 35
реших го. ще и кaжa че нa този етaп не изпитвaм слaст, но ще и предложa дa опитaме, пък може aпетитa дa се появи след товa.
а така - хем ще опиташ, хем чист ще се измъкнеш. пък и мацето няма да остане съвсем на сухо.. само дано установи, че не важиш в леглото, че иначе - лошооо... гледай да се представиш колкото се може по-зле.  Peace

# 36
aбе моля ви зa съвет, a вие или се шегувaте или ме упреквaте. Имaм чувствa към нея но не и сексуaлно привличaне. Нaй-ми е лесно дa и го кaжa точно тaкa aко ме питaте и всичко дa приключи ...

# 37
" Ако някоя жена спи самичка, всички ние, мъжете, сме виновни за това."  Алексис Зорбас
Какви мъже е имало.

# 38
" Ако някоя жена спи самичка, всички ние, мъжете, сме виновни за това."  Алексис Зорбас
Какви мъже е имало.
То и какви жени имало - само за едното спане?  newsm78  Още повече тоя Зорбас... какви мъже имало наистина.. то и с вибратор може да се спи - хем не хърка и не мирише..  Mr. Green

# 39
  • Tам през Атлантическия океан
aбе моля ви зa съвет, a вие или се шегувaте или ме упреквaте. Имaм чувствa към нея но не и сексуaлно привличaне. Нaй-ми е лесно дa и го кaжa точно тaкa aко ме питaте и всичко дa приключи ...

Ама тя те е 'уплашила' че сеХ за една нощ не прави  Mr. Green
и аз бих се форсирала така  Mr. Green ако още в начало на връзка ми заявят индиректно че или само сериозни отношния  или нищо  Crazy

Веднъж спомена че секса за една вечер вече не я влече.
  Mr. Green

Мъжа ми го гласях за една вечер  Mr. Green а то ко стана  Laughing

# 40

Добре се е представил.

# 41
Много интересно - в какво се състоят тия чувства?? Че нещо не разбирам - за мен да имаш чувства към някой от противоположния пол значи да имаш включително сексуални чувства към него. А ти много странно ги разделяш...

# 42
Добре, може би "имам чувства" не е правилно казано. Може би е по-подходящо да кажа "усещам я близка" и "разбираме се отлично", както и "много ми е приятна нейната компания". За първи път в живота ми се случва някой да ми вдъхва толкова много сила, дори само с присъствието си.

# 43
Добре, може би "имам чувства" не е правилно казано. Може би е по-подходящо да кажа "усещам я близка" и "разбираме се отлично", както и "много ми е приятна нейната компания". За първи път в живота ми се случва някой да ми вдъхва толкова много сила, дори само с присъствието си.
Това, което казваш е много хубаво, разбирам те. Но пак ми е странно как хем ги усещаш тези неща, хем пък грам физически да не те привлича. Понеже поне при мен тия неща вървят ръка за ръка с физическото привличане. А ти дори отричаш напълно една евентуална по-дълготрайна връзка. Да не изглежда като Мата Космата?  Confused

Не знам дали ще дам най-правилният съвет, понеже ти най-добре си знаеш какво изпитваш, но според мен дай все пак шанс на едно приятелство (духовно, платоническо общуване) - щом се чувстваш добре, дава ти енергия и ти е приятно с нея, значи имате много добра основа за това. Пък желанието за физическата близост може и от само себе си да дойде по-натам... (и от твоя страна, казваш, че от нейна го има Wink)

# 44
  • София
Да не си детствен? Защото точно такива колебания имат девствените - да го направя или да не го направя...

П.П. Излезте на вечеря, пийте по едно-две и определи какво чувстваш или не.

Общи условия

Активация на акаунт