Лидл ::45::

• 79 600
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Вече започвам да не одобрявам тази политика с връщането. Дреха, която не ти става - добре, но тиган, в който вече си готвил и го връщаш, защото не ти харсва вкусът   #Crazy Утре ще си купя същия и ще се окаже, че вече е бил ползван   Sick

# 706
  • Mediterraneo
Вече започвам да не одобрявам тази политика с връщането. Дреха, която не ти става - добре, но тиган, в който вече си готвил и го връщаш, защото не ти харсва вкусът   #Crazy Утре ще си купя същия и ще се окаже, че вече е бил ползван   Sick

Съгласна съм! Като с изцапаните гащи  Stop

# 707
  • с/у ОколоМръсТното
Понеже никой служител не можа да ми обясни каква е разликата м/у кис. мляко ЧУДЕН и другото, взех да пробвам.
ЧУДЕН е било по БГ стандарт и да ви кажа, доста си е киселичко. Та може да има нещо истинско в него...

# 708
Това за връщането на тигана - все си мисля, че колкото и добре да е почистен, все ще си личи, че не е съвсем нов...нали все пак оглеждате добре, преди да вземете нещо /поне аз така правя де/..

И в такъв случай няма да го вземете...

Тази седмица нищо не харесах, и добре, защото съм пред заплата и всичко профуках от старта Embarassed

# 709
И аз съм против връщането на тигана. Я си представете, че вие сте си купили ползван тиган, готино ли ще ви е?

# 710
  • София
Ами то всичките им уреди могат да се връщат ползвани и хлебопекарни и тигани и миксери.
Принципно от тяхна страна не е редно да ги пускат в продажба като нови, трябва да са някакви преоценени и да е отбелязано, че са ползвани  в този случай, но съм напълно ЗА такова връщане, по цял свят го има, когато не е оправдало нещо очакванията ти да може да го върнеш.

# 711
Да, ако е обявено че е ползвано, съм съгласна, иначе не.

# 712
  • Mediterraneo
Да де, аз също съм ЗА връщането, но за НЕпродаването на такива стоки отново в магазина!

# 713
Нали преди време бяха пуснали едни туброчетки за чистене на килими. Взех една, не вършеше абсолютно никаква работа и я върнах. Естествено, за да разбера, че не върши никаква работа я ползвах, но преди да я върна я избърсах от малкото прах, който се беше полепил по вътрешната страна. Тази четка управителят я прибра, не я сложи при другите, а и не видях да се появи за продажба отвън. Знам, защото бях маркирала кутията, а бяха останали два-три броя.
Така че дрехите може би, но едва ли ползвани уреди ги продават отново. Може би ги пускат преоценени на разпродажбите, които има от време на време.

# 714
Не съм чула някъде да можеш да върнеш нещо, защото не било оправдало очакванията ти. И според закона е в 7 дневен срок в оригиналната опаковка. Ами дай да си купя печка, миялна или пералня и да им я върна след месец, защото не съм доволна. Или 20 дни да нося дънките или сутиена и после да им ги върна, зящото ми правят задника дебел, а бюста малък  Laughing

Както и да е. След като установих, че се връщати ползвани уреди ще трябва доста по-внимателно да оглеждам какво купувам

# 715
  • sf
Кога ще излезе онлайн брошурата за другата седмица?
Видях по телевизията,че ще е Иберийска седмица, пък неполучавам брошура вкъщи, а не ми се ходи до магазин само за брошура  Crossing Arms

# 716
  • София
Не съм чула някъде да можеш да върнеш нещо, защото не било оправдало очакванията ти. И според закона е в 7 дневен срок в оригиналната опаковка. Ами дай да си купя печка, миялна или пералня и да им я върна след месец, защото не съм доволна. Или 20 дни да нося дънките или сутиена и после да им ги върна, зящото ми правят задника дебел, а бюста малък  Laughing

Както и да е. След като установих, че се връщати ползвани уреди ще трябва доста по-внимателно да оглеждам какво купувам

В белите държави, потребителя може да върне каквато и да е било стока в определен срок, ако не е доволен от нея, не виждам нищо лошо в това. Дори си мисля, че сме позакъснели и трябва да е валидно не само в Лидъл, но и във всички магазини.

Друг е въпросът, че подобни стоки не трябва да се появяват в магазина!

# 717
  • София
Не съм чула някъде да можеш да върнеш нещо, защото не било оправдало очакванията ти. И според закона е в 7 дневен срок в оригиналната опаковка. Ами дай да си купя печка, миялна или пералня и да им я върна след месец, защото не съм доволна. Или 20 дни да нося дънките или сутиена и после да им ги върна, зящото ми правят задника дебел, а бюста малък  Laughing

В щатите можеш, обяснението  не отговаря на  очакванията е напълно достатъчно,  в амазоните доколкото съм запозната(без да съм ползвала) също можеш, после ги продават на по-малки цени, преопаковани примерно, пише си в описанието - като нови, или  дори малко носени, със следи или без следи от употреба,  без оригинална опаковака и подобни.

# 718
Съжалявам, че съм породила такава дискусия. Затова и харесвам "Лидъл", защото всичко може да се връща в определен срок. Все пак не копая парите, и ако за някой 25лв. са сума, която може да прежали, за мен са доста. На годишната разпродажба подобни стоки се продават с поне 30 процента намаление и всеки си преценява дали да вземе или не.

# 719
Визирах България. Не съм живяла в чужбина и нямам идея каква им е политиката. Нямам против връщането на каквото и да било. За съжаление понеже всичко се побългарява имам едно на ум, че може да се пусне пак в продажба без да е изрично указано, че е ползвано. Попадах на лекьосани дрехи. Уреди не съм купувала.

п.с В този магазин никой не си прави труда да подрвди дрехите, които приличат на изровено от кокошки бунище. Далеч съм от мисълта, че на някой му е много зор дали ще си купя ползван тиган  Peace

Общи условия

Активация на акаунт