Лидл ::45::

• 79 607
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Вчера ходих специално за етажерката за обувки в Lidl Слатина, но бяха свършили. Може ли да ми кажете дали има някъде останали?

# 241
Етажерката не беше ли само в четвъртък?

# 242
Знам, че беше преди 3 седм., но ако мернете някъде изостанал самотен блендер- свиркайте. Или, ако някой е разочарован от покупката си и иска да се оттърве от него.

# 243
Знам, че беше преди 3 седм., но ако мернете някъде изостанал самотен блендер- свиркайте. Или, ако някой е разочарован от покупката си и иска да се оттърве от него.

В Разград имаше поне 10  Peace Обади се на националния телефон да ти доставят  Heart Eyes и после да се похвалиш тук  Wink

# 244
  • софия

В Разград имаше поне 10  Peace Обади се на националния телефон да ти доставят  Heart Eyes и после да се похвалиш тук  Wink
Laughing Laughing Laughing
Интересен експеримент, пореден (с националния телефон) Laughing.

# 245
Етажерка за обувки имаше днес в Пловдив в Тракия. Обади се на тел да ти пратят!

# 246
Девойки, вие сте големи оптимистки. Ако можеше през телефона, нямаше да ви занимавам вас. Доста са неадекватни на телефона, направо са БЕЗполезни.

# 247
Виждали  ли сте замразена царевица скоро, при нас е изчезнала  и никой не знае дали ще има скоро. Това е единствената царевица която е хубава, поне според мен.

# 248
  • София
Девойки, вие сте големи оптимистки. Ако можеше през телефона, нямаше да ви занимавам вас. Доста са неадекватни на телефона, направо са БЕЗполезни.
Купих блендер. Пиши налични ка да ти го изпратя.

# 249

Ей това е добра новина  Heart Eyes

На мен преди година ми доставиха хлебопекарна, така че не съм на твоето мнение.... Peace

# 250
  • у дома

Ей това е добра новина  Heart Eyes

На мен преди година ми доставиха хлебопекарна, така че не съм на твоето мнение.... Peace

И на мен в началото ми доставяха разни неща и бях доволна,но последната година каквото съм попитала все е изчерпано,а от темата знам,че не е така...

# 251
Заплюх си луканката на промоция, дали е хубава, имате ли впечатления за нея? Ще взема и лазанята, и сладоледа.

# 252
  • Sofia
Пуйките замразени или охладени са?

# 253
Пуйките са охладени  Peace
Аз тази седмица много се зарадвах на гаудата и намалените крема сирена в кутийка (забравих им името)  smile3508

# 254
И в Бургас в Изгрев има много блендери - повече от десет са.

Общи условия

Активация на акаунт