Лидл ::45::

• 79 602
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Каква беше цената на фритюрника?

# 361
  • на Мелмак
Каква беше цената на фритюрника?

60 лв

# 362
  • Пловдив
Днес купих дини от Лидл - филипово в Пловдив на 0,39лв. и едва сега като четох тук се усетих да видя касовата бележка. Да ,така е по 0,39лв., да не би да не са сменили цената, а промоцията е от понеделник! При вас как е?

# 363
  • Sofia
и аз взех на тази цена,още не съм я разрязала,дали са хубави

# 364
  • София
преди няколко дни бяха чудни дините, предполагам са същите.

# 365
Хайде пак  Grinning

Върнах се назад в темата, но не открих да сте писали за детските батути.Пропуснала съм брошурата, всъщност има ли ги още тия батути по магазините в Бургас и ако ги няма има ли начин да го поръчам.
Ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете   bouquet

Виждал ли е някой тия батути в магазина?

Да, но в Пазарджик.

Благодаря за вниманието `FSS`   bouquet
А националния им телефон действа ли, за да мога да поръчам да ми донесат в Бургас?

# 366
  • Варна
Аз да дам отчет, макар и днес... Снощи нямах кога да пиша. Вчера си купих фритюрника и веднага го въведох в употреба. Бих казала, че е супер. Лесен за употреба, лесен за почистване и доста бърз. Някой беше питал за цената - 59 лева. Обаче доста обикалях докато го намеря във Варна. Първо ходих на магазина в Трошево, после на този във Възраждане. И в двата го нямаше - свършил бил. Накрая отидох в третия магазин ( в който съм всеки ден тъй като е в квартала) и там го намерих. Имаше останал още 1 , ако някой му е хвърлил око - да знае Simple Smile
 Рапорт даден Simple Smile
Хубав ден на всички Simple Smile

# 367
и аз взех на тази цена,още не съм я разрязала,дали са хубави

+ 1  Peace същата цена ...  сега погледнах в страницата им - промоцията е от днес до неделя, ще са намалени от 0,39лв на 0,28лв.

Иначе аз се изненадах приятно вчера като видях все още намалени крема сиренето, гаудата и фъстъците.

Другата седмица е италианска, какви неща има само  Crazy

# 368
  • Сливен
момичета ,имам следното питане днес си купих пресата за коса и понеже не съм ползвала досега нормално ли е при заключено положение да има разстояние между плочите, поне около 1см-1.5см е?

# 369
И аз много се чудя за пресата пи6и изправя ли добре.

# 370
  • Варна
Ще има плажни чадъри. Досега дали са пускали? Хубави ли са? Най-вече ме интересува материята, да не е от онези прозрачните, дето нищо не пазят.

# 371
  • Сливен
И аз много се чудя за пресата пи6и изправя ли добре.
чак след 19 часа ще мога да ти кажа.

# 372
  • София
Аз днес се сдобих с чопър, от онези по 20 лв. черните и белите, на Силвъркрест, не го видях някъде по брошурите, но мъжът ми съобщи, че днес като пазарувал имало цял кош с такива. Това в Лидл Възраждане.

A дали сте виждали от чопърите и из другите магазини? На Халите например, или този на метростанция Жолио Кюри? МНого искам да си взема такъв, а не знам кога пак ще го има на промоция.

# 373
  • София
Отзиви за мъжките ризи?

# 374
  • UK
Купих от консервите аншоа, купих и сусамов тахан с мед, някакви отзиви за тях?

Общи условия

Активация на акаунт