Лидл ::45::

• 79 606
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Тук в темата си се води един безспирен чат между познати потребители и това е.Пиша това, след като прочетох коментарите, относно поста на Поточе за лазанята, как трябвало да бъде полезна и дъра дъра.
Бъдете полезни и вие, не прескачайте питанките на непознатите никове  Wink

Не съм съгласна. Чета темата отдавна, но не съм писала в нея. Наскоро имах въпрос - момичетата веднага ми отговориха. Случва се и на "постоянни" участнички да не се отговори. Ако продукта, за който питат, не е изпробван от никой - как да отговориш?

# 496
Споделете отзиви за чаршафите, колебая се с тия 40 % полиестер, а не ги видях на живо  Confused

# 497
  • София
Аз не бих взела друго, освен 100% памук, специално за чаршафите. С този полиестер според мен ще запарват.

# 498
А ако се обадиш няма ли да ти го доставят Rolling Eyes
ми звънях им, нямало, питах ги и за пловдив, бил изчерпан, но както и да е ...   Peace

# 499
  • София
Мен пък като цяло никак не ми харесват чаршафите им, вече спрях и да ги поглеждам дори.

# 500
  • Пловдив
А ако се обадиш няма ли да ти го доставят Rolling Eyes
ми звънях им, нямало, питах ги и за пловдив, бил изчерпан, но както и да е ...   Peace
Ясно...ще чакаш пак да го пуснат Peace

И аз искам да питам за една ел.бормашина,същата марка като тия последните,но от по-големите...дали има някъде останала,че ММ иска.Но ще трябва да видяя модела и да звъня.

# 501
  • София
http://www.lidl.de/de/parkside-bohr-und-meisselhammer-pbh-1050-a1/p71914 тази ли? Скоро я пускаха нея. Не знам има ли останали, моят е много доволен от нея.

# 502
Лазанята бива. Децата я харесаха. Домашна не сме яли, не мога да сравня.
Като подправка ми се струва ,че има босилек.На опаковката не пише какви точно подправки са сложени.

Купичките и аз ги харесах ,но се въздържах.

# 503
  • София
http://www.lidl.de/de/parkside-bohr-und-meisselhammer-pbh-1050-a1/p71914 тази ли? Скоро я пускаха нея. Не знам има ли останали, моят е много доволен от нея.
Ейнджъл това не е ли къртача. Ние се поколебахме дали ще ни трябва и не го купихме, а сега май ще ни потрябва, ако купим жилището, което харесахме. На това качество са на сериозна цена другите марки. Ако има някъде останал го вземам без миг колебание.

# 504
Споделете отзиви за чаршафите, колебая се с тия 40 % полиестер, а не ги видях на живо  Confused
Мен ми се сториха рехави.

# 505
  • София

Ейнджъл това не е ли къртача. Ние се поколебахме дали ще ни трябва и не го купихме, а сега май ще ни потрябва, ако купим жилището, което харесахме. На това качество са на сериозна цена другите марки. Ако има някъде останал го вземам без миг колебание.

И двете е. Чудесна е, проби без проблеми бетонената стена в къщи, мъжът ми казва, че даже не му се налагало кой знае какъв натиск да прилага. Старата на същото място, замириса на изгоряло, чосиня й дрелката, той беше с мускулна треска на  рамото.... Та доволен е много.

# 506
  • София
Здравейте,
Не съм писала досега, но ви чета редовно, а и Лидл ми е магазинът за седмичното пазаруване, та съм редовна там.
От миналата гръцка седмица взех някои неща, но най-доволна останах от гръцкия йогурт и бадемовото блокче (взех само 1 и сега много съжалявам). Не ми харесаха пълнените маслини със сирене Naughty

Вчера взех от домашните пантофки - няма да ги нося сега, за по-студено време ще са, но ги поразходих и ми се сториха удобни, дори мисля да грабна още 1 чифт.

От италианската седмица взех твърдо сирене, балсамов оцет, маскарпоне (струва ми се по-маслено от стандартното, което продават, което за мен е плюс), 2 вида песто. Ще правя и домашна лазяна и затова взех доматен сос с босилек и готов бешамелов сос, обаче не купих кори за лазяна - охладените не ги открих, а другите са от тези с варене, та да питам за тях - някой вече ползвал ли ги е и добре ли става с тях, защото аз досега не съм ползваха такива с варене.

# 507
Да уточня , че сухите кори за лазаня не се варят , а се потаят в горещ бульон.Напълно достачно им е просто да се намокрят в бульона , не е нужно да ги варите.

# 508
  • София
Да уточня , че сухите кори за лазаня не се варят , а се потаят в горещ бульон.Напълно достачно им е просто да се намокрят в бульона , не е нужно да ги варите.
О, чудесно, точно ме притесняваше варенето - да не ги преваря или недоваря, но щом е само потапяне, ще взема. Много благодаря Peace

# 509
  • София
Милена - http://www.lidl-service.com/static/42412015/79730_BG.pdf перфоратор го водели, това му е ръководството, ако иска да си го погледне и прецени трябва ли му такова нещо....сега за дрелките за пробиване, не помня моя от старата ли си ползваше или към тази си купи допълнителни повече размери, но като погледнах в куфара да видя модела имаше повечко от показаното на снимките.

Общи условия

Активация на акаунт