Лидл ::45::

• 79 604
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Вероятно са останали от последните промоции и са от онези маломощните(10-13v, a този, който коментираме е 18V, малките са по около 40 лв, 18-тката беше към 80-90лв по спомени) Simple Smile

# 526
Да,винтоверт... Peace Значи ще следим и двете  Wink

в последно време два пъти пускаха от по-маломощните, но те общо взето за нищо не ставали, та ще дебнем този...
И аз се нареждам към чакащите на винтовера. Blush

# 527
Ок, момичета, не искам да споря с вас  Peace
Споделям лично мнение Grinning

# 528
Май някой по-рано беше питал за блендера на Силвер Крест- в Лидъла на Младост има една такава бройка, но цена не видях. Също и чопъри, миксери и от пасаторите. Peace

# 529
  • София
Май някой по-рано беше питал за блендера на Силвер Крест- в Лидъла на Младост има една такава бройка, но цена не видях. Също и чопъри, миксери и от пасаторите. Peace

Нали този зад ХИТ, аз вчера се огледах за блендери, но не видях  newsm78

# 530
  • София
Някой да си е взимал от замразените морски дарове - хубави ли са?

# 531

Нали този зад ХИТ, аз вчера се огледах за блендери, но не видях  newsm78
Да, същият. И аз досега не бях виждала, явно е останала някоя друга бройка.

# 532
Някой да си е взимал от замразените морски дарове - хубави ли са?

Аз бях взимала, и ми харесаха, но направих грубата грешка да ги посоля (не опитвам докато готвя)..та имай предвид, солени са Peace

# 533
  • София
Благодаря, MTV!   bouquet

# 534
Взехме от този сладолед (снимката е от интернет) - по наш вкус, става, смесих го в чашките с един друг и като че ли му се поизгуби вкуса ... но после като хапнахме само от него, си беше доста добре, самата сметана ми се стори вкусна, предвид цената на цялата кутия - няма 3,00лв ...

Лазанята беше и днес намалена на 5,99лв ...

# 535
Взехме от този сладолед (снимката е от интернет) - по наш вкус,

Обожавам този сладолед, но при нас го няма. Последния път видях същия състав  в жълта кутия  newsm78 дали е същия обаче?

# 536
  • София
У нас пък се предпочита този:
Скрит текст:

# 537
Някой може ли да ми каже актуална цена на дините от днес или вчера? Много ни хареса, но за 5ст. разлика не си струва да се мъкне.

# 538
Малко странно питане, но предвид цирка, който направих преди малко на паркинга на новия "Лидл" в "Младост" - на някого случвало ли се е алармата/ дистанционното за колата му да му прави проблем там?
Вече няколко пъти поред моето дистанционно категорично отказва да функционира точно на тоя паркинг, беше страшно - алармата пищи, не мога да активирам имобилайзера и да запаля... Ходих да сменя батерията му, с новата същите проблеми. След 30 минути мъки, най-накрая се прибрах.

# 539
Малко странно питане, но предвид цирка, който направих преди малко на паркинга на новия "Лидл" в "Младост" - на някого случвало ли се е алармата/ дистанционното за колата му да му прави проблем там?
Вече няколко пъти поред моето дистанционно категорично отказва да функционира точно на тоя паркинг, беше страшно - алармата пищи, не мога да активирам имобилайзера и да запаля... Ходих да сменя батерията му, с новата същите проблеми. След 30 минути мъки, най-накрая се прибрах.
Да случвало ми се е.И то вечерта преди да затворят.

Общи условия

Активация на акаунт