Север-Юг - тема 20

• 27 486
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Ромина, привет и за теб днес!
Честит Петровден, здраве и късмет!  Hug

Петя,  
Скрит текст:
Много мили думи, трогната съм, благодаря!

Дори леко се засрамих... макар скромността да не е от силните ми страни. Wink
И аз бих се радвала да се запознаем и дано не ви разочаровам! Hug

gostenka68,
Научи новината нали...
Скрит текст:
От 5 юли в ефира на Диема Фемили ще се завърти отново сериала "Памуковата принцеса", с епизоди всяка събота и неделя от 18 до 20 часа.
Помолих MAMA-AN да възобнови темата с нова 19-та и тя се съгласи. yes
Надявам се на нови зрители за тази страхотна история, аз лично ще съм на линия. thumbsup
Не е добре за ЛиН, ама поне ПП е добър вариант, нали?  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=S4GMvU6vdMU
 OMER&CEREN

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 17:36 от margita9

# 571
  • Плевен / София
Марги Hug
Благодаря за благата вест...и аз съм на линия, това ми един от любимите сериали.... Party
Днес съм за Холандия.... Crossing Arms
Днес е Деня на Дунав
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/otbeliazvame-denia-na-reka-dunav-6015896

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 18:20 от gostenka68

# 572
Здравейтиииии  Hug Heart Eyes
Първо на първо -честит ви Петровден, честит имен ден на нашто Петенце и на всички, които имат именяци и ви черпим по едно за здравето на мамка ми, която също днеска празнува.
Второ на второ Фена ме шашна с т'ва че Джема има близначка Shocked - гледам снимката и си викам дали толкова съм се напила та ми се виждат 2  ooooh!
Трето на трето няма да адвокатсвам на никой, че нямате нужда, ама много моля, ако някой е тука само, за да дразни положението и да ни разваля купона - ДА НАПУСНЕ! Имаме си време за лигня, имаме си време и за сериозни обсъждания и ако на някой не му понася ич нема за к'во да влиза.  Naughty

И не на последно място - нали ви казах да сте мирни и тихи докато ме няма, кви са тия джангъри, чудеса  ooooh!
Ш са разпрааме кат мъже  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Много ви липсвах, признайте си  Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 573
Привееет на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Hug Heart Eyes
Момичета  Heart Eyes благодаря ви за пожеланията!   bouquet
Инче  Heart Eyes ма как не ни липсваше, естествено  Mr. Green ЧИД и на мамето ти!
Гости  Heart Eyes много се радвам, че изгледа филма! Друго си е, нали ? Но не съм съгласна, че само от 60 до 80 няма слаба серия  Laughing аз не видях една такава за целия филм ... перфектен е за мен ! А от 60 до 80 са най-хубавите - виж, с това съм съгласна  Laughing Сега, като отбеляза какво най-много ти е харесало, пак ми се пригледа  newsm47 Лично на мен ми хареса най-много разговорът между Кузей и Джиджоз - много ефектна сцена, разкриваща, че Кузей знае всичко за брат си, но въпреки всичко, той му е брат ... Само последната постъпка на Гюней не можа да преглътне ... то е и невъзможно ...

Много красиво дете ... и си приличат. Дали не му е племенник  newsm78

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 18:45 от queen_fenka

# 574
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фен Heart Eyes Hug честито да му е на мЪжО ти...да е жив и здрав и да те слуша...  bouquet

Цветке, честито и на теб...много здраве, щастие и късмет...  bouquet  bouquet  bouquet

# 575
  • Плевен / София
Фенче, Hug
отбелязах само от не излъчените епизоди, че няма слаба серия Peace
Наистина много силен сериал. Heart Eyes

# 576
Гости  Heart Eyes разбрах !  newsm10 Това е друго  Laughing
Ми нали затова е най-любимият ми ...
Зизунке  Heart Eyes благодаря ти, мило мое!   love001

# 577
Ина, Зиз, привет и за вас!
Здраве и успехи на Петровден днес!  Hug

Ина, честит имен ден и за майка ти!

Здравейтиииии  Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Първо на първо -честит ви Петровден, честит имен ден на нашто Петенце и на всички, които имат именяци и ви черпим по едно за здравето на мамка ми, която също днеска празнува.
Второ на второ Фена ме шашна с т'ва че Джема има близначка Shocked - гледам снимката и си викам дали толкова съм се напила та ми се виждат 2  ooooh!
Трето на трето няма да адвокатсвам на никой, че нямате нужда, ама много моля, ако някой е тука само, за да дразни положението и да ни разваля купона - ДА НАПУСНЕ! Имаме си време за лигня, имаме си време и за сериозни обсъждания и ако на някой не му понася ич нема за к'во да влиза.  Naughty
И не на последно място - нали ви казах да сте мирни и тихи докато ме няма, кви са тия джангъри, чудеса  ooooh!
Ш са разпрааме кат мъже  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Много ви липсвах, признайте си  Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ина,
Скрит текст:
Според мен няма нужда от това, а и не сме в правото да гоним когото и да е.
Без значение дали ни харесва или не присътвието му.
Това е избор и решение на всеки и лично... дали ще присъства и как в темата.  Hug

Съжалявам, но не мога да не взема отношение, и не в защита, това е позицията ми по принцип. Peace

Марги Hug
Благодаря за благата вест...и аз съм на линия, това ми един от любимите сериали.... Party
Днес съм за Холандия.... Crossing Arms
Днес е Деня на Дунав
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/otbeliazvame-denia-na-reka-dunav-6015896

gostenka68, и аз много се радвам. yes
Скрит текст:
Коментирали сме го доста, но се надявам и на нови зрители, а и все ще намерим какво да обсъждаме, нали? Hug

Поздрав тогава за всички живеещи по Дунава! Hug

Фенче,  Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 19:30 от margita9

# 578
  • Плевен / София

http://vbox7.com/play:b5f3aec16c
 Зиз, Инче smile3525

# 579
  • Плевен / София
Още един прекрасен момент от 67 еп.
Скрит текст:
Срещата на Джемре с Гюлтен и Кузей в затвора....
Гюлтен-"....винаги съм харесвала Кузей, но не исках да е близо до Джемре, защото е бил в затвора....но не е трябвало да го съдя толкова строго.В края на краищата никой не може да промени миналото и ниской не може да предвиди бъдещето...."
Кузей-"...ако не бях те видял щях да се изрина и да загубя и малкото акъл, който ми е останал....."
За 74 и 75 епизод просто са ми любими....

# 580
Гости благодаря ти!
Марги
Скрит текст:
Скрит текст:
Не знам защо очакваш аз да бъда толерантна, когато отсрещната страна не е ?!  newsm78 Съжалявам, просто не ми е в природата, да бъда мила към някой, който нахлува, налага мнение и обижда!

# 581
МеХико... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 582
# 583
Скрит текст:
Здравейте!
Спокойна неделя!

Здраве за празнуващите и близките им!

Имаме си и ние дама с празник в темата- Петя, честит празник! Hug
Пожелавам ти здравето да е винаги с теб,
щастието да те съпътства на всяка крачка,
любовта винаги да е под ръка,
а късметът да те чака зад всеки ъгъл!
Честит имен ден!

Фенче, Airra, привет и днес! Hug

Фенче, хубаво клипче си ни предложила и днес, благодаря ти!

Airra моля, трябва да сме информирани какво се случва по света и у нас, не само в турските дизита... Hug
Спойлера много ми хареса, благодаря, че го сподели!

По този повод и понеже от известно време все мрънкам за нашите тв медии/те и печатните в кюпа, ама това е друга тема  Mr. Green Wink/ та, много и приятно съм изненадана от Канал 1. Студията и коменарите им за световното са много забавни, имат разнообразни гости, страхотна комбинация от спорт, култура, изкуство, изобщо удоволствие е да гледа човек/поне според мен/ И научава нещо ново и интерсно и се разтоварва с приятни емоции около гостите и коментарите им, браво, имаме професионалисти на ниво и ние в медиите си!

Много се впечатлявам когато някой си върши работата и то добре!
И не пестя похвалите си в такива случаи!

Днес продължавам на тема: Джемре...

От вчера се чудих как с няколко думи за обобщя мнениято си за нея до момента?
Какво се случи всъщност с това момиче, с мислите, с чувствата, с живота й?

И отново нещо от любимия ми Мечо Пух ми помогна да се фокусирам на най-важното за нея /според мен/

"... - Защо ли нещата трябва да се променят? - прошепна Прасчо.
Пух помисли, помисли и каза:
- Така имат възможност да станат по-добри!..."  из Мечо Пух  от Алън Милн

По -късно нещо за промяната на Джемре- защо, какво и как...

Надето ми се губи от оня ден... newsm78 Hug

Приятен ден за всички!
Само ти си усетила липсата ми, много си мила. Grinning
Честито на именичките ни.

# 584
Има апУЙ за тази цел... Mr. Green Mr. Green

МеХико....  ura  ura  ura  ura  ura  ura newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Общи условия

Активация на акаунт