Север-Юг - тема 20

• 27 477
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Въй трогната съм от спешъл отношението  Mr. Green чакам вече нещо да ме нахраниш  Mr. Green

# 646
Мими Hug, и после кажи че никой не те отразява Mr. Green Даже съм запомнила че си раче, щото си я обичам тая зодия Joy Joy Joy

Инке Hug, жива съм  Mr. Green и се лекувам с Кивомицин. Ей ти и на тебе малко Mr. Green

Скрит текст:

Зиз, хелоу Hug Hug Коста Рика би, ама са до тука, щото ще играят с бъдещите световни шампиони Mr. Green Peace

# 647
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Зиз, хелоу Hug Hug Коста Рика би, ама са до тука, щото ще играят с бъдещите световни шампиони Mr. Green Peace
smile3534 smile3534 smile3534

# 648
Марийче, Зизунке, Инче  Heart Eyes Hug wavey
Наде  Heart Eyes специално заради теб го издирих промото на сезон 2012 - 2013

http://www.youtube.com/watch?v=VbOPahGC-g0
за съжаление, Киво го няма, той беше в Зонгулдаг тогава , снимаше филма ...
предполагам, първото сте го гледали  newsm78

# 649
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Здравейтиииии  Hug Heart Eyes
Първо на първо -честит ви Петровден, честит имен ден на нашто Петенце и на всички, които имат именяци и ви черпим по едно за здравето на мамка ми, която също днеска празнува.
Второ на второ Фена ме шашна с т'ва че Джема има близначка Shocked - гледам снимката и си викам дали толкова съм се напила та ми се виждат 2  ooooh!
Трето на трето няма да адвокатсвам на никой, че нямате нужда, ама много моля, ако някой е тука само, за да дразни положението и да ни разваля купона - ДА НАПУСНЕ! Имаме си време за лигня, имаме си време и за сериозни обсъждания и ако на някой не му понася ич нема за к'во да влиза.

Ина,

Само искам да ти припомня, че форума е общо достъпен за всеки регистриран потребител, и е място където всички са  свободни да изразяват своите мисли, впечатления, мнения и т.н. И мисля, че не е правилно да казваш, някой да напусне темата само защото ти е развалил купона.
Лично аз съм в темата за да коментирам филма и героите му.(ако ти е направило впечатление, не участвам  в „време за лигня“)  Ще пиша и ще споделям всичко това, което мисля, така, както го чувствам и виждам. Ако някой се дразни – съжалявам.
Но, никога няма да приема каквито и да е опити, да се ограничи свободата на мислите ми и коментарите ми в темата.
Също съм на мнение, че всеки прави сам избора си кога да напусне.
Аз лично, ще влизам и ще пиша кагато и каквото искам по темата и филма, и ако реша да напусна,ще е защтото аз така искам, а не защото някой ми е размахал пръст.

Хубав ден и успешна седмица на всички!

# 650
Марийче, Зизунке, Инче  Heart Eyes Hug wavey
Наде  Heart Eyes специално заради теб го издирих промото на сезон 2012 - 2013
Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?v=VbOPahGC-g0
за съжаление, Киво го няма, той беше в Зонгулдаг тогава , снимаше филма ...
предполагам, първото сте го гледали  newsm78
Не съм гледала и първото промо но това много ми хареса, благодаря ти.  love001
Ками.  wavey

# 651
Наде  Heart Eyes ето ти и първото, щом не си го гледала

http://www.youtube.com/watch?v=OUks6IhXRQ4
Ками  Hug wavey

# 652
 Ина,

Само искам да ти припомня, че форума е общо достъпен за всеки регистриран потребител, и е място където всички са  свободни да изразяват своите мисли, впечатления, мнения и т.н. И мисля, че не е правилно да казваш, някой да напусне темата само защото ти е развалил купона.
Лично аз съм в темата за да коментирам филма и героите му.(ако ти е направило впечатление, не участвам  в „време за лигня“)  Ще пиша и ще споделям всичко това, което мисля, така, както го чувствам и виждам. Ако някой се дразни – съжалявам.
Но, никога няма да приема каквито и да е опити, да се ограничи свободата на мислите ми и коментарите ми в темата.
Също съм на мнение, че всеки прави сам избора си кога да напусне.
Аз лично, ще влизам и ще пиша кагато и каквото искам по темата и филма, и ако реша да напусна,ще е защтото аз така искам, а не защото някой ми е размахал пръст.

Хубав ден и успешна седмица на всички!

Камелия,

Скрит текст:
Въобще не ти размахвам пръст и нямам никакво намерение да споря с теб, защото съм забелязала,че за теб това е някакъв вид спорт. Постоянно си в конфронтация с някой. Позволих си да ти кажа да напуснеш, защото ти си позволяваш да обобщаваш, да слагаш етикети кой в какъв фен клуб бил и т.н. Ти не си тук, за да коментираш филма, а за да се заяждаш с някой. И аз не харесвам дадени актьори или пък героите им, но не си позволявам да НАЛАГАМ мнението си. Щом толкова много хора реагираха на постовете ти, може би е време да се замислиш как се държиш. Пиши колкото и каквото искаш, така или иначе няма да те отразя!
Хубав ден ти желая!

# 653

за това гифче, рускините се шегуват, че такъв гръб, с такива плещи, предполага някакъв огромен изцяло човек като шкаф, а като го погледнеш - виждаш изящен, тънък младеж, с тънка , като на балерина талия  Laughing Наградил го бил Господ с тяло ...

# 654
Фен  Hug Hug
Те тия рускините не са на център  hahaha

# 655
Фен  Hug Hug
Те тия рускините не са на център  hahaha

Що бе ... жените се възхищават на тялото му, какво лошо ?  Mr. Green
за Светлето  Heart Eyes нещо ми се губи ...

# 656
Фен  Hug Hug

Що бе ... жените се възхищават на тялото му, какво лошо ?  Mr. Green

Ма нищо как  Mr. Green и ние сме пердета, ама те па съвсем  hahaha

# 657
Фен  Hug Hug

Що бе ... жените се възхищават на тялото му, какво лошо ?  Mr. Green

Ма нищо как  Mr. Green и ние сме пердета, ама те па съвсем  hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 658
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тръдъдъдъдъдъдмммммммммммммм.... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Вай, бе... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy пак стълкновения.... ooooh!

Аз лично, подкрепям Фифи в последният и пост.  Peace
Не мога да гоня този и онзи от някъде, но смятам, че не е лошо да не ни обиждат в обобщение. Laughing
Инак у меня всьо равно...дреме ми кой къде пише и по какви причини, на мен кат ми не Оди се самоизритвам да не се напрегам. Mr. Green

Мнооу се напрегам кат Фен Heart Eyes почне да спами...на ръба съм да я обадя Mr. Green Joy Joy

# 659
Ина   :love001 Heart Eyes Heart Eyes: ще почерпя със сигурност.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гадното в случая е, че точно утре ми е първият ден от стажа. Край с почивката ми  newsm45
И Перла няма да гледам вече  Sad

Ама айде да не муча много, ДАНО е за добро  newsm17

Айра   love001  love001  love001 радвам се, че си запомнила.

Зиз   love001  love001  love001 ХееелоУ

Общи условия

Активация на акаунт