"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 26 762
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Дани  Hug

От сета на Еlidor‬,Серенай и Хазар. Grinning

Хазар плажува с приятели и колеги. Laughing Туба Юнсал,Бегюм Бергьорен,Хатидже Сендил и др.
Пишаг,че е в Бодрум. Party

Хазар напуска куп снимки...,браво ,отчете се и заради Серенай и Чачо. Joy Joy Joy От тях се предполага, че нищичко няма да видим,ще караме на слухове и догадки. Mr. Green

Вики  Peace Peace  Peace
Да,ама Хазалка с булюк народ,а нашите сал двама,и не се знае какви фотки ще имат  Party Party Party

# 166

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

На феновете не им остава нищо друго ,освен да се забавляват в очакване на втори сезон.

Чаатай_фен, вземай пример и няма да скучаеш до края на лятото!  Hug
Hug Hug Hugзабавлявам се винаги с васс Peace Peace

# 167
# 168
Здравейте банда  Hug,еееемииии речено -сторено  Mr. Green,потърпях известно време,ама днеска пак направих бомба  ooooh! ,бих ви показала,ама не е за гледане,живи и здрави адашчето ще ме види,как се докарах  ooooh!,мъжо ток го удари,как издържа вече не знам  Mr. Green

# 169
# 170
Здравейте банда  Hug,еееемииии речено -сторено  Mr. Green,потърпях известно време,ама днеска пак направих бомба  ooooh! ,бих ви показала,ама не е за гледане,живи и здрави адашчето ще ме види,как се докарах  ooooh!,мъжо ток го удари,как издържа вече не знам  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Какво си направила? Да не си се боядисала зелена  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 171
Какво си направила? Да не си се боядисала зелена  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha Joy,Вениии  Hug Hug Hug,мани,паднах върху един паднал стол и така хубаво му се надянах на краката,че цялата съм синя и в рани  ooooh! ooooh! ooooh! от двете страни,ей повярвай ми такова падане не си виждала  Mr. Green,акробат стойка  Mr. Green

# 172
hahaha Joy,Вениии  Hug Hug Hug,мани,паднах върху един паднал стол и така хубаво му се надянах на краката,че цялата съм синя и в рани  ooooh! ooooh! ooooh! от двете страни,ей повярвай ми такова падане не си виждала  Mr. Green,акробат стойка  Mr. Green
spoko spoko spoko Добре си се докарала за морето  Sad Sad Sad Sad Ама щом са само синини и рави, а не нещо по-сериозно, няма страшно, ще мине бързо.  Hug Hug Hug

# 173

Преди Ивето да е размахала ножиците, някой вече се е погрижил  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 174
размина ми се малкия дявол  Hug

# 175

Преди Ивето да е размахала ножиците, някой вече се е погрижил  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Дани, ще се претерепеш, бе къз  ooooh! ooooh! ooooh! Hug Hug Hug

# 176
Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi 5m

Canimmm dostum @boygaro inanılmaz bir düet olmuş yolun açık olsun altın sesli altın yüreklim hakediyorsun..!! @smuratdalkilic 👏 #leyla

Party Party Party

А сега де - налЕво ли или надЕсно  Thinking Thinking Joy Joy Joy Joy Joy

# 177
Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi 5m

Canimmm dostum @boygaro inanılmaz bir düet olmuş yolun açık olsun altın sesli altın yüreklim hakediyorsun..!! @smuratdalkilic 👏 #leyla

Party Party Party

А сега де - налЕво ли или надЕсно  Thinking Thinking Joy Joy Joy Joy Joy

wavey wavey wavey wavey

Серенай е писала, че мноого е харесала някаква песен и пожелава успех  :24:  и Бойгар споменава ..  :24: на този Мурат предполагам https://twitter.com/smuratdalkilic

Този май е същия певец с който Чачо наскоро вечеря  newsm78 newsm78

https://twitter.com/SrnySrkyResmi/status/482591079427231745

# 178
размина ми се малкия дявол  Hug

Данииии, ама вярно само по белите ходиш  ooooh! ooooh! ooooh!

# 179

Общи условия

Активация на акаунт