"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 27 210
  • 738
  •   1
Отговори
# 405

Да знаете, любимата ни двойка ще да е излетяла вече зад океана  Naughty  ,така мисля. Много време вече не са ги засичали по кръстовища, входове и изходи на заведения и разни други обществени обекти  Laughing   Няма ги и в Поморие  hahaha  Най- вероятно са в ЛА  Naughty
И аз мисля, че вече са отлетели нанякъде. Освен, че папараците не са ги засичали и никой в туитъра не пише да ги е мяркал. Преди сумати хора ги видяха на летището, в Датча, на яхтата, на пристанището, че и на Родос дори, а сега нищо.  smile3506 smile3506

Whistling Whistling Whistling

# 406
# 407
# 408

travel travel newsm68 newsm44 ади, Данииии, не останаааа   grinning039  grinning039  grinning039  Party Party Party

# 409
# 410
# 411
Мераба Hug Hug Hug

Дани - попътен вятър Hug

Малко снимки от телефона ми... Другите са на фотоапарата и имаме някакъв проблем със свалянето им Rolling Eyes Утре ще искаме помощ от приятел Hug

Скрит текст:

Hug Hug Hug Hug Hug

# 412
# 413

Да знаете, любимата ни двойка ще да е излетяла вече зад океана  Naughty  ,така мисля. Много време вече не са ги засичали по кръстовища, входове и изходи на заведения и разни други обществени обекти  Laughing   Няма ги и в Поморие  hahaha  Най- вероятно са в ЛА  Naughty
И аз мисля, че вече са отлетели нанякъде. Освен, че папараците не са ги засичали и никой в туитъра не пише да ги е мяркал. Преди сумати хора ги видяха на летището, в Датча, на яхтата, на пристанището, че и на Родос дори, а сега нищо.  smile3506 smile3506

Whistling Whistling Whistling

и кво? изпуснахме ги?  ooooh! ooooh! Joy Joy Нищо, Яман и Мира са тука  Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 414
# 415
Мераба Hug Hug Hug

Дани - попътен вятър Hug

Малко снимки от телефона ми... Другите са на фотоапарата и имаме някакъв проблем със свалянето им Rolling Eyes Утре ще искаме помощ от приятел Hug

Рениии, много хубавоооооооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама що ги криеш?  Naughty Naughty Naughty

# 416
# 417
# 418
Много обича да намига този Яманко  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 419

Общи условия

Активация на акаунт