"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 27 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
даа ,до септември има време пък и то не мога откъсна поглед от този хубавец  Crazy
Ааа,уточнявай,че да не стане грешка  Naughty че тука има няколко убавци  hahaha hahaha hahaha особено един найлонов е на почит от цеели....3 почитателки  Party Party Party  веднага ще те вербуват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

[/spoiler]

аа найлоновия не го щем,не съм му фенка  hahaha

Danielkka добре заварила,лек път и приятно прекарване от мен  Hug Hug Hug

# 481
Скрит текст:
даа ,до септември има време пък и то не мога откъсна поглед от този хубавец  Crazy
Ааа,уточнявай,че да не стане грешка  Naughty че тука има няколко убавци  hahaha hahaha hahaha особено един найлонов е на почит от цеели....3 почитателки  Party Party Party  веднага ще те вербуват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

[/spoiler]

аа найлоновия не го щем,не съм му фенка  hahaha

Danielkka добре заварила,лек път и приятно прекарване от мен  Hug Hug Hug

Никиии, коя  е третата?  newsm78 newsm78 newsm78 моля, моля  Naughty Naughty Naughty внимавай какво ще кажеш  Joy Joy Joy

# 482
# 483
Чао момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
нежна вечер от мен  Heart Eyes
Чао и на тебе  Hug Hug Hug Хайде лек път и слънчеви дни  Grinning Grinning Grinning  
Скрит текст:
даа ,до септември има време пък и то не мога откъсна поглед от този хубавец  Crazy
Ааа,уточнявай,че да не стане грешка  Naughty че тука има няколко убавци  hahaha hahaha hahaha особено един найлонов е на почит от цеели....3 почитателки  Party Party Party  веднага ще те вербуват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

[/spoiler]

аа найлоновия не го щем,не съм му фенка  hahaha

Danielkka добре заварила,лек път и приятно прекарване от мен  Hug Hug Hug

Никиии, коя  е третата?  newsm78 newsm78 newsm78 моля, моля  Naughty Naughty Naughty внимавай какво ще кажеш  Joy Joy Joy
Аниии  Hug Hug Hug май и Надето го харесваше  Peace Peace Peace
А,къде се загуби това дете  newsm78 newsm78 newsm78
Тя каза,че няма да са в България май  Thinking Thinking Thinking

# 484

опааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 485

този найлоновия грам не ми е на сърце и на тези моменти от филма много се кефих  Joy
Благодаря ти че ми ги припомни  Hug

# 486
Дани Hug,още ли не си пристигнала на брега? newsm09 Аз мислех че утре сутрин ще посрещаш изгрева на морето. Grinning  Joy Joy
Добре дошла на новото попълнение! Grinning
Заблях се в Малкия септ.проблем с Енгин А и Фарах З.А,филмът ми хареса. Heart Eyes  Само Енгиновия Тек ми беше леко нереален като образ. newsm78 Напомни ми за Тетрадката.Сигурно ще има хора,които няма да го разберат и усетят,но на мен ми беше ок.

# 487
# 488
Дани Hug,още ли не си пристигнала на брега? newsm09 Аз мислех че утре сутрин ще посрещаш изгрева на морето. Grinning  Joy Joy
Заблях се в Малкия септ.проблем с Енгин А и Фарах З.А,филмът ми хареса. Heart Eyes  Само Енгиновия Тек ми беше леко нереален като образ. newsm78 Напомни ми за Тетрадката.Сигурно ще има хора,които няма да го разберат и усетят,но на мен ми беше ок.

Щом ти няпомня на Тетрадката, значи е тъжен и се рИве  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! няма да го гледам  Naughty Naughty Naughty

Дани ще е на брега точно за Джулая  Party Party Никога не съм на морето по това време значиииииии  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

За всичкиииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 489
И аз днес го гледах.  Peace Но за разлика от Тетрадкта ми хареса  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing А за Тек мисля, че точно такъв беше замисълът - да бъде нереален, почти безплътен.  Peace Появи се в изневидилица в живота на Ейлюл, промени я, без самата тя да разбере и изчезна.

# 490
# 491
# 492

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама и двамата бяха много нахакани тогава  Joy Joy Joy Joy

# 493

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама и двамата бяха много нахакани тогава  Joy Joy Joy Joy

Защото не знаеха какво ги чака и как ще хлътнат  Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 494

И аз днес го гледах.  Peace Но за разлика от Тетрадкта ми хареса  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing А за Тек мисля, че точно такъв беше замисълът - да бъде нереален, почти безплътен.  Peace
Появи се в изневидилица в живота на Ейлюл, промени я, без самата тя да разбере и изчезна.

Вени,много точно! Peace Страхотен беше Енгин! newsm10 Много сложна роля,изиграна перфектно,без да мръдне нито за миг от образа,изглеждаше нереален без да е смешен или да преиграва...

Общи условия

Активация на акаунт