"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 26 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Peace Peace Peace
Вени,ми то аби Селимчо и той от там...рода  hahaha hahaha hahaha

Вярно са рода  Joy Joy Joy Joy Мноог хубаво клипче, а музиката е страхотна!  Heart Eyes Heart Eyes Този Тойгар е невероятен!  Heart Eyes Heart Eyes

# 616
wavey wavey wavey

Гледай ги как се радват, че се развеждал, все едно ще вземе някоя от вас  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Шегувам се  Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 617
Привет момичета  Hug

понеже ми е трудно да се върна 87 теми на зад да чета ,за което моля да ме извините  Heart Eyes та да ви попитам: като гледам Чатай как страстно целува Серенай ,да не би в реалния живот да имат нещо по така?? във АФК не ми е направило впечатление Ча така страстно да целува Хазал

Hug Hug Hug мноог сложен въпрос задаваш  Joy Joy Joy Joy Joy трудно е да се отговори  Joy Joy Joy

# 618
Аааа те го гласяли за Туба  Joy Joy Joy сега разбрах  Joy Joy Joy аз пък оня ден гледах нейни снимки с мъжа и, всеки носеше по едно бебче. Изглеждаха в добри отношения.  newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy Не съм запозната с историята, нито съм гледала сериала Аси  Peace само съм чувала, че има хора, които и до днес смятат, че те двамата са имали тръпка по време на сериала.  Peace

# 619
# 620
А бе, кво се радвате на чуждото нещастие? Shocked  ooooh! ooooh!
Аз съм за Бурчинка  Grinning Grinning Crossing Arms

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ивчее   Hug Hug Hug
Мани я Бу-то Mr. Green Heart Eyes утре Сери е рожденичка,вижте какво става :

*#SerenaySarıkaya fans, tonight in twitter at 00.00 (Turkish Time) will be a hashtag #IyikiDogdunSerenaySarikayaArapFan to celebrate her birthday, support us please ♥♥
*Bu gece tam 00.00'te #IyikiDogdunSerenaySarikayaArapFan tagi TT yapiyoruz, destek lutfn.

Хайде под строй  Naughty Naughty Naughty

Какво ли ще измисли севгилито за РД  Thinking Thinking Thinking

# 621
Привет момичета  Hug

понеже ми е трудно да се върна 87 теми на зад да чета ,за което моля да ме извините  Heart Eyes та да ви попитам: като гледам Чатай как страстно целува Серенай ,да не би в реалния живот да имат нещо по така?? във АФК не ми е направило впечатление Ча така страстно да целува Хазал
Това е ужасно дълга тема  Laughing Laughing Laughing Накратко - до сега те са потвърдили официално, че имат връзка, но и никой от двамата, нито веднъж, по никакъв начин не го е отрекъл. Папараците много пъти мече ги хващаха заедно, да ядат супа в 4 часа посреднощ  Mr. Green, да вечерят с приятели, да посещават късно вечерта майката на приятел в болницата, да се возят само двамата в неговата или в нейната кола /като той кара нейната кола/, редовно идват и си тръгват заедно на и от сета. В Турция всички приемат за даденост, че са гаджета и при последните връчвания на разните награди Серенай я подкачаха за Ча. Веднага след излъчването на последния епизод на ПО прекараха една седмица на почивка с яхта, а като се прибраха в Истанбул, пак ги хванаха да вечерят заедно, после излязоха поотделно, всеки си се метна в колата и пак се срещнаха в Ла Буум, където осъмнаха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ето част от общите им снимки.

Пък и целувките им наистина са много хубави, ту нежни, ту страстни  Crazy Crazy Crazy
Та който иска вярва, че имат връзка, а който иска смята, че са само колеги  Wink

Няма да е лошо да вземем да направим една хроника на Серетай  Laughing Laughing Laughing

# 622

Ивчее   Hug Hug Hug

*#SerenaySarıkaya fans, tonight in twitter at 00.00 (Turkish Time) will be a hashtag #IyikiDogdunSerenaySarikayaArapFan to celebrate her birthday, support us please ♥♥
*Bu gece tam 00.00'te #IyikiDogdunSerenaySarikayaArapFan tagi TT yapiyoruz, destek lutfn.

Hug Hug Hug Никиии, аз в такива безсмислици в Т не участвам по принцип.  Mr. Green Mr. Green Но днес по повод това, което се канят да направят феновете на Серенай прочетох,че антифеновете им ще правят анти нещо си. "По-добре да не се беше раждала" или нещо такова.  ooooh! ooooh! ooooh! и да ти кажа направо се изумих.  Shocked Какато вече казах, аз когато се прави с положителна мисъл го намирам за абсолютно безсмислено, а това, че някой ще отдели от времето си за да изрази негативизма си към някой, когото даже не познава .. нямам думи за това просто.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 623
Привет момичета  Hug

Това е ужасно дълга тема  Laughing Laughing Laughing Накратко - до сега те са потвърдили официално, че имат връзка, но и никой от двамата, нито веднъж, по никакъв начин не го е отрекъл. Папараците много пъти мече ги хващаха заедно, да ядат супа в 4 часа посреднощ  Mr. Green, да вечерят с приятели, да посещават късно вечерта майката на приятел в болницата, да се возят само двамата в неговата или в нейната кола /като той кара нейната кола/, редовно идват и си тръгват заедно на и от сета. В Турция всички приемат за даденост, че са гаджета и при последните връчвания на разните награди Серенай я подкачаха за Ча. Веднага след излъчването на последния епизод на ПО прекараха една седмица на почивка с яхта, а като се прибраха в Истанбул, пак ги хванаха да вечерят заедно, после излязоха поотделно, всеки си се метна в колата и пак се срещнаха в Ла Буум, където осъмнаха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ето част от общите им снимки.

Пък и целувките им наистина са много хубави, ту нежни, ту страстни  Crazy Crazy Crazy
Та който иска вярва, че имат връзка, а който иска смята, че са само колеги  Wink

Няма да е лошо да вземем да направим една хроника на Серетай  Laughing Laughing Laughing

Венииии, ами ти започна с хрониката  Joy Joy Joy Joy

# 624
Привет момичета  Hug

Hug Hug Hug мноог сложен въпрос задаваш  Joy Joy Joy Joy Joy трудно е да се отговори  Joy Joy Joy

Никак не е трудно, ако не си кривиш душата  Whistling Whistling Whistling

# 625
Охххх бееее, Венииии, може ли да ми четеш мислите постоянно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3508 smile3508 smile3508

Има и още  Whistling Whistling Crossing Arms

# 626

Ивчее   Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Никиии, аз в такива безсмислици в Т не участвам по принцип.  Mr. Green Mr. Green Но днес по повод това, което се канят да направят феновете на Серенай прочетох,че антифеновете им ще правят анти нещо си. "По-добре да не се беше раждала" или нещо такова.  ooooh! ooooh! ooooh! и да ти кажа направо се изумих.  Shocked Какато вече казах, аз когато се прави с положителна мисъл го намирам за абсолютно безсмислено, а това, че някой ще отдели от времето си за да изрази негативизма си към някой, когото даже не познава .. нямам думи за това просто.  ooooh! ooooh! ooooh!

Shocked Shocked Shocked  ooooh! ooooh! smile3505 smile3505

# 627

Ивчее   Hug Hug Hug

Какво ли ще измисли севгилито за РД  Thinking Thinking Thinking

Hug Hug Hug Никиии, аз в такива безсмислици в Т не участвам по принцип.  Mr. Green Mr. Green Но днес по повод това, което се канят да направят феновете на Серенай прочетох,че антифеновете им ще правят анти нещо си. "По-добре да не се беше раждала" или нещо такова.  ooooh! ooooh! ooooh! и да ти кажа направо се изумих.  Shocked Какато вече казах, аз когато се прави с положителна мисъл го намирам за абсолютно безсмислено, а това, че някой ще отдели от времето си за да изрази негативизма си към някой, когото даже не познава .. нямам думи за това просто.  ooooh! ooooh! ooooh!
Ааа,що не се учудвам изобщо  Naughty Naughty Naughty
Те и Брадатковица я направиха на нищо,че вече не поддържа определени слухове  и не вее стари знамена  Mr. Green Wink Wink Wink То не беше предателка,изменница  Stop
Явно някои не искат да се забавляват в нет-а,а да се натоварват,ама то си е техен кахър  ooooh! ooooh! ooooh!

Айдааа,от сега се започна   ura 

# 628

Ааа,що не се учудвам изобщо  Naughty Naughty Naughty
Те и Брадатковица я направиха на нищо,че вече не поддържа определени слухове  и не вее стари знамена  Mr. Green Wink Wink Wink То не беше предателка,изменница  Stop
Явно някои не искат да се забавляват в нет-а,а да се натоварват,ама то си е техен кахър  ooooh! ooooh! ooooh!

ooooh! ooooh! ooooh!  Peace Peace

# 629
мерсаж за отговорите и снимките момичета   smile3525
за мен със тези страстни целувки си имат връзка  Crazy  окончателно ми се скъса сърцето  rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт