Прах за пране

• 2 163
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,искам да ви попитам какъв прах за пране ползвате (марка) за дрешките на бебето?

# 1
  • Уистерия Лейн
Аз ползвах тео бебе , много хубаво мирише(това от самото раждане) ,сега ползвам персил сензитив. На последък обаче пера с тео бебе сапун и пера на ръка.

# 2
Преди ползвах Surcare сега съм на Dash и от двата съм много доволна

# 3
Персил Сензитив и Сано Максима.

# 4
Тео бебе - бях предубедена към него, но като помирисах дрешките на племенника ми, не издържах и си го взех. Grinning

# 5
а някой да е ползвал Бочко? Като цяло Бочко са насочени изцяло към децата и се чудех дали и праха няма да е добър?

# 6
Аз си купих Бочко и изпрах дрешките с него.Миришат на свежо но не е кои знае каква миризма,но все пак не тя е най важнаата.Според мен е добър.

# 7
  • Mediterraneo
Бебешкият прах е важно да пере, изобщо не е важно как мирише. Пробвах и Тео бебе, и Бочко, но само се захабяват дрехи с тях. Персил Сензитив беше моят избор.

# 8
  • Варна
 И аз бях на Тео бебе.Изпираше добре и не е захабявал дрешки при мен Peace

# 9
Сано Максима прах и омекотител, невероятни Peace

# 10
  • София
Сано максима сензитив, от теото се обриваше.
За бебе - колкото по-малко мирише по-добре Simple Smile
Омекотител не бих ползвала изобщо. Една химия по-малко.

# 11
  • София
Донесохме си от Франция Dash и прането няма нищо общо с това, което получавах от предлаганото в БГ.
Тези дни във Фантастико открих Dash Италианско производство/ този от Франция беше Белгийски/ и си взехеме два вида.
Разликата е, че отзад на съда няма надпис на БГ или от близките ни страни, както на предлаганото тук, а само залепена лепенка с инфо. Съпруга не вярваше много много за разлики БГ/останал свят, но и той се убеди.
Втория/ ММ ми го купи днес/ не съм го пробвала още. Надписа е Actilift.

Общи условия

Активация на акаунт