Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 965
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Теденце, да  Peace
Ако се зачетеш в менютата на Румяна или други хора, които тренират, но не са любители на месото или са вегетарианци - всички пият протеин, просто това е храната за клетките  Embarassed и тези хора го знаят и си я набавят, ако че не е във вид на месо, яйце или риба. Не е задължително.
Но определено с достатъчния прием на протеин, когато тялото не изпитва недостиг от него, резултатите в топенето на мазнини се ускоряват с 200  Peace

Фея, страхотна е тренировката, която пусна   bouquet
Утре мисля да я правя нея. Хареса ми.

Отчета ми за днес е с новата тренировка на GimRa, която качиха снощи, за дупе.
Само финала ме натовари, не съм доволна. Но финала е ФИНАЛ, направо  ме усмърти  hahaha Но исках да е цялата така ...

Би, благодаря ти за линка, пуснала съм го да се тегли. Обичам потресаващо тежки тренировки  Twisted Evil Нищо, че още не съм за това ниво.

Ох, аз много пренебрегвам и стречове, и йоги, и све ... нещо ме мързи да отделям време за тях, а знам че трябва. И може би желанието да си докосвам пръстите ще ме накара да ги правя  baby_neutral

# 286
Ekaterina_SF, който предложи на човек с ниска ОФП и килограми за сваляне кросфит комплекс (какъвто и да било) просто ще си заслужи пренебрежението ми. Нещата не бива да се гледат на парче.
Тичането е ОФП.
99,9% съм сигурна даже, че ще ни предложиш посещението на конкретно групово занятие, където да срещнем позитивни, интересни, отворени хора и ще горим мазнини дружно.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 14:21 от Lidsy

# 287
Ekaterina_SF, който предложи на човек с ниска ОФП и килограми за сваляне кросфит комплекс (какъвто и да било) просто ще си заслужи пренебрежението ми. Нещата не бива да се гледат на парче.
Тичането е ОФП.
99,9% съм сигурна даже, че ще ни предложиш посещението на конкретно групово занятие, където да срещнем позитивни, интересни, отворени хора и ще горим мазнини дружно.

+1

Лично аз напоследък лееекинко започнах да се дразня на антикардио вълната, която се лее от всякъде - то стана като някаква мантра. Ясно ми е, че много от модерните треньори искат да си продават режимите и упражненията, но не разбирам кое му е толкова кофтито да можеш да изтичаш два километра без да си изплюеш белия дроб?
Да не говоря, че напоследък срещам хора, които претендират, че тренират силово, а тяхното силово е 5 коремни преси, 5 клека, 5 бицепсови/трицепсови разгъвания и това е  Rolling Eyes

Ударете ме с нещо, сигурно не съм редовна аз

# 288
Здравейте! Още нямам какво да отчета , по - късно ще си направя тренировката по план. Иначе: заякуска:риба тон и топено сирене, обяд: панирана риба треска и чушка, следобедна закуска : диня, за вечеря ще е салата с нещо.
Имам чувството , че медиите черпят информация от написаното от нас и взимат идеи  Sunglasses. Вчера както си коментирахме тук за отслабването и няколко часа по - късно попадам на статия , пълна с нещата, които обсъдихме. Сутринта пускам бтв и някаква обсъжда как не трябва да се яде месо от магазина и някакви други такива неща. Попаднах и на статия снощи за лилавото цвекло и други интересни зеленчуци , за които Фея наскоро обясняваше, а сега ми искача във фейса статия за  пастет подобен на този на Фея. Simple Smile 

# 289
Имам чувството , че медиите черпят информация от написаното от нас и взимат идеи  Sunglasses.

"Спущи, Боже джвакан леб", както се казва в торлашкия край. Това е безплатна, синтезирана, интересна и полезна информация. При това изпробвана. Разбира се, че черпят.

# 290
  • Stavanger,Norway/ Varna
Минавам само на бърз отчет.

Тъкмо се наспах до към 12 часа, че днес почивам и станах с мисълта да се запътя към залата, като гледам, моичкия ми взел картата и отишъл. Мамин златен, така го искам.  Heart Eyes
Наложи се да тренирам в дъжда- 5 км бягане по насечен терен с подобрено време (леле, ако беше на пътеката, щеше даже още по- добро да е времето  Mr. Green). След това 100 ходещи напада, 100 ходещи отпада, по 30 скачащо- ходещи  Crazy клека и стречинг на ФБ за долна част.
Прибрахс е прогизнала и взе че спря дъжда и сега и слънце се показа. На това му се казва добър тайминг  Laughing

После ще ви чета, че пак съм на тагъдък (няма празно, все за нещо се бърза  Rolling Eyes)

# 291
ако може да се включа и аз в темата, бореща се с кг след 6м раждане със секцио , привет

# 292
  • Пловдив
ОФП- обща физическа подготовка, ТДИ. Била съм 17 години със спортист, та и едно второ висше изкарах в НСА покрай него. Grinning

# 293
Аз се опитвах с разделно хранене , е валих 5кг, но нямам време да тренирам и корема си ми е ве така мазен, паласки и дупе, това са мойте проблемни зони. Ако споделите имали трениращи вкъщи и какви упражнения правите ще се радвам да ми дадете съвети Simple Smile

# 294
ЗНадя, хайде да хвърлиш едно око на първия пост, да прочетеш някой друг пост...  Peace тук 99% от нас тренират вкъщи   bouquet

# 295
Аз се опитвах с разделно хранене , е валих 5кг, но нямам време да тренирам и корема си ми е ве така мазен, паласки и дупе, това са мойте проблемни зони. Ако споделите имали трениращи вкъщи и какви упражнения правите ще се радвам да ми дадете съвети Simple Smile

Нали знаеш, че разделното хранене не работи  Wink
Кажи, какво ядеш, ние можем да дадем напътствия  Peace

# 296
Мери,  Hug, но не изглеждам като на вашите снимки Embarassed иначе щях да наминавам само за рецепти Laughing

Между другото, досега пропусках цялото инфо, което споделяхте за пиенето на протеин, защото винаги съм била върл противник да пия някакви неща Naughty Още повече, че ям месо, яйца, такива неща. Но може би не ям достатъчно количество Rolling Eyes

# 297
Шанс, хииич недей да скромничиш!  Flutter

# 298
Привет!
Днешния ми отчет:

Ащанга йога лична практика- 60мин.
закуска: палачинка от овесени трици намазана с тварох (нещо като извара)

8км в парка 45мин

обяд: две порции домашен борш (много хубва! Heart Eyes Моя приятелка рускиня го прави, прибрах се от тях с две кутии, да имам за после.)

довечера съм на Хот йога 90 мин и ще ям зелева супа след нея.
Това ще е около 20.30...

На какво мнение сте относно късното хранене?
Не ми е възможно да ям за последно в 17.00, защото час след това или съм или на бокс, или на йога...
Ще опитам да махна плодовете за две седмици и ще докладвам резултата.

# 299
Аз съм на спортен и хранителен режим, според който след всяка тренировка трябва в рамките най-късно на 1 час да се хапва за да се захранват мускулите и да се изгарят мазнините. Личнотро ми мнение е, че в колкото часа е закуската, в толкова часа трябва да е вечерята, за да се образува затворен цикъл от 12 часа меду първото и последното хранене за деня:-)
А как си правиш зелевата супа? И боршът класическият руски ки е ( с телешко месо в него), или само зеленчуци?

Общи условия

Активация на акаунт