Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 972
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Личнотро ми мнение е, че в колкото часа е закуската, в толкова часа трябва да е вечерята, за да се образува затворен цикъл от 12 часа меду първото и последното хранене за деня:-)
На какво се основава това лично мнение?

# 301
Здравейте!
 9 часът е , а вече сме отметнали всичко .( защото сме станали в 5,30  Mr. Green) За днес бицепс и трицепс. И аз като Вивиан не отдавам достатъчно внимание на стречинг и йога, а знам колко е важно за " безаварийното пътуване" като съм си избрала този път. Днес след тренировката положих съзнателни усилия и се поразтегнах. Усещах напрежение в дясното рамо, сега определено е по-добре (може и да си самовнушавам  Mr. Green).
 Продължавам да си пия фатбърнъра( дали има ефект- не знам, ама не се налага да ме търсят с лупа  Mr. Green). Имам за още една седмица( ще станат 4) и се чудя дали да продължа още 4.( препоръчаха ми 8 седмици). Нямам странични ефекти, така че може и да го избутам до край.
 За 5 месеца съм свалилла  6 см от талията, 4 см от ханша и по 2 см от всяко бедро. Около -3 кг съм, но почти не се тегля. Бавен ми е напредъка, но все пак е напредък.
Лек ден на всички!

# 302

А как си правиш зелевата супа? И боршът класическият руски ки е ( с телешко месо в него), или само зеленчуци?

В борша има телешко, да.
Залевата супа е с моркови и топчета от избрано говеждо.

# 303
svetty1980, и аз ще го пия 8 седмици  Peace
Не съм се мерила, теглила - нищо. Та идея си нямам, дали съм смъкнала нещо, но то при мен няма и много, де - аз съм някакви 54 кг. и по-скоро искам да изчистя подкожно, а не да смъквам килца

# 304
Смоуки, моите цели са подобни. Висока съм около 168 см. Като килограми в момента съм 54-55 кг. Нямам нищо против и да тежа повече, но с по нисък % мазнини и повече мускулна маса. Знам, че трябва да разнообразя и увелича кардиото, за да постигна целта си( по-бързо), но нещо се уфлянквам. Mr. Green Постепенно увеличавам тежестите, като на няколко месеца прегрупирам мускулните групи, гледам и всяка седмица да въртя и разнообразявам упражненията.

# 305
Deziderata, а дали не сваляш защото претренирваш? Отччетите ти от близо тричасови интензивни тренировки ми се набиват всеки път като чета темата. Бързай бавно!  Peace

И според мен всички четат темата, медиите за инспириране какво да пишат, а трен'орите като Руми и Инес, за да знаят какво искат техните клиенти. Все пак ние сме една безплатна статистическа извадка.

Аз продължавам с програмата на Шон, днес правих Алфа Тотал боди.

Записахме се с една приятелка на 10-км тичане след точно месец. Не смятам да се подготвям специално за тичането, а ще си продължа с програмата на Шон. Целта ми не е да достигна определено време, а по-скоро да видя какво ми е моментното ниво.

# 306
Ekaterina_SF, който предложи на човек с ниска ОФП и килограми за сваляне кросфит комплекс (какъвто и да било) просто ще си заслужи пренебрежението ми. Нещата не бива да се гледат на парче.
Тичането е ОФП.
99,9% съм сигурна даже, че ще ни предложиш посещението на конкретно групово занятие, където да срещнем позитивни, интересни, отворени хора и ще горим мазнини дружно.

Нищо няма да ти предлагам. Казвам това което на мен ми е помогнало. Явно се налага пак да повтарям: най-силното оръжие в борбата със излишните килограми са комплексните спортове с преобладаващо кардио, но и силов елемент - бокс, джудо и всякакви подобни спортове. Вдигането на тежести и тичането помагат, но нямат същия ефект. Не е задължително да се тренира в зала, има стадиони паркове и т.н. Крос фит е общо понятие, просто го споменах.
Що се касае до силови тренировки при жените, то постижения от 60 на лег, 80 на клек и 120 на тяга е ОК. Това последното е за мацки три-бойци.

# 307
Polar-че Heart Eyes абе ясно е това за йогата, че градивност трябва да има. Аз за това и попитах за по лека някакава пък после постепенно да задобрея. Тя и Мама Мил ми беше пратила йога, ама много съм зле. Според мен трябва да сляза едно стъпало надолу (да не казвам няколко). Ще го тегля Дейвид Суенсън уикенда, мога да свалям от тракера уж (скоро не съм теглила, за това казвам уж).

Мерка Heart Eyes на ВМ-НВХ хранене съм от доста време, но прекаля ли със салати много зле ставам. Плондер класически. А докато го установя и много години ми коства. И точно това ме заблуди че като нямат калории и яж на тумбак. Но не и при мен. Със задушените такива няма проблем. Само суровите зеленчуци ми забиват ножа в гърба.

Да се отчета- снощи по програма имах кардио. Та направих Спиид 1 от Т25, че все Спиид 2 правя. Голям кеф – направих си всичко по учебник, по трудния вариант без проблем. Станах вир вода, а оная година сякаш не се припенвах толкоз. От де таз пот пролях, а не беше толкова топло. После метнах една супица за 20мин и изляохме да караме колелета  с детето половин час. Значи общо половин час вървене за деня, половин час Шон и половин час колело. Нъл сЪ делоудвам уж.

# 308
Все забравям да благодаря и за рецептата на Фея, която ми публикувахте в темата и Юлинга ми я прати на ЛС  Peace Hug

Вики, сега разбирам  Peace

След малко се мятам на долна част с Румяна Simple Smile прави ми се и нещо друго, ама ще видим ще имам ли енерджи Grinning

# 309
Здравейте, момичета много се радвам, че тази тема продължава да съществува, че как да не се обадя в юбилейната. Темата ми беше голям мотиватор. Преди 4г благодарение на моята диета +упражненията  Сидни и Клаудия, които правих 5 дни в седмицата свалих 20кг от 72 станах 52 при ръст 170 . Доста време ги задържах, но последната година станах 60кг т.е искам да махна поне 5.
Започнах отново с любимите ми упражнения , но съкратени на половина.Диета не спазвам в момента , освен, че пия хром и мисля да пробвам водата с джинджифил, лимон и краставица. Пробвала съм многократно организирани тренивовки и фитнес, но резултата е че аз съм за домашни тренировки. Имам чудесни условия и за сутрешен крос, но мързела си казва думата. Това е засега.

# 310
Отчитам се най-после с 3 кръга от тази тренировка http://fitnesinstruktor.com/stegni-oformi-dupeto-cialo-tialo/ и съм супер доволна  Blush Въобще не ме затрудни, силите ми са възобновени,а мислех,че след голямата почивка ще съм много зле.

# 311
Здравейте, момичета!
Завърнах се изпълнена с много нови впачатления и обогатена с неприлични думи на разнообразни езици  Whistling
Започвам си Гама фаза отначало и за днес отчитам Speed 3.0. Сутринта бях на плаж и поплувах, та може и двуразов ден да го броя  newsm78 Не знам как успявате да тренирате двуразово, аз едва си избутах спийда, много натоварени си чувствах краката.
И да допълня, че чак сега успях да видя снимките на първа страница (не ми ги показваше всички на телефона) и ви поздравявам, момичета!
А за Шончо - и на мен ми е голяма любов и мъка. Наскоро се рових да прочета за Делта фаза и установих, че Скот от видеата на Т25 е изгората му.

# 312
Оказа се голям зор Джилиан да те бъхти 2 дни поред в различни мускулни групи. Особено в 1-ви ден от МЦ сикс пачето ми се стори час и половина.

Ekaterina_SF, щом не си трол или търговец - добре дошла! Сподели как тренираш, колко често, какви цели имаш, как се храниш.

# 313
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
и установих, че Скот от видеата на Т25 е изгората му.

Знаех си! Знаех си! Знаех си!  smile3533

Люба, благодаря!Ми то мн общо понятие това ОФП  Rolling Eyes

Аз днес освен за вътр. част друго не съм правила, реших да си почета малко от книжката, че и без това все не остава време  Rolling Eyes  Ако мога довечера една йога за лека нощ... Екскурзианта се завърна, дано заспи рано  Praynig

За стриите, като се подложа, ще споделя  Peace

Ekaterina_SF, щом не си трол или търговец - добре дошла! Сподели как тренираш, колко често, какви цели имаш, как се храниш.

Joy  ще ме умориш!

Тоя спийд много ми допадаше, взема да врътна и аз един утре  Thinking

# 314
Здравейте и от мен! Днес съм почивка (кога почнах, кога се изморих) ...
Късно се прибрах от работата и днес ще лягам рано.
Искам да изкажа хиляди благодарности на ТДИ за програмите, които ми прати. Надявам се да не ги обърквам много, но важното е че ще имам план какво да правя, ТДИ, щом ти казваш, че работят, значи е така  Peace
Скрит текст:
моят скромен отчет за днес:
З - две варени яйца със сирене и кашкавал,
О - две чушки с ориз
СЛЗ - маслнки с ребърца
В - шопска салата   днес ми се хапваше сладко , но удържах...
В началото на седмицата ММ беше решил да не припарва сладко, защото не му стават дрехите, днес след три дена, омете един шоколад и половинка течен шоколад, слаби са му ангелите и голям тумбака  Laughing
утре пък съм на ден-ден и си оставям силите за петък  Peace
П.П. а това за закуските не ми изглежда вярно...СпорТна на всички

Общи условия

Активация на акаунт