Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 995
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Оказа се голям зор Джилиан да те бъхти 2 дни поред в различни мускулни групи. Особено в 1-ви ден от МЦ сикс пачето ми се стори час и половина.

Ekaterina_SF, щом не си трол или търговец - добре дошла! Сподели как тренираш, колко често, какви цели имаш, как се храниш.

Благодаря.
Преди да се омъжа ходех на различни тренировки. В момента имам дете, нямам много свободно време и тренирам сама на принципа колкото повече толкова по-добре. Общо взето 2 пъти седмично по 20-25 минути крос с различно темпо и 2 пъти крос 8-10 минути + 15-25 минути бокс (бой със сянка) или хладно оръжие (любимото ми непалско кукри). Макар да е клише ще добавя че секса също помага. Относно яденето принципа е минимално сладки, мазни и тестени храни, леко занижени порции. В рамките на 3 месеца успях да смъкна 10 килограма, около още 5 килограма имам до желаната фигура. Това е в общи линии. Не се смятам за гуру в тази област, това което правя засега работи успешно.
Поздрави на всички трениращи.

# 316
Отчитам около 21 мин долна част с Румяна  Flutter

# 317
Аз при ръст 170 съм 50 кг #Cussing out искам поне 54, знам, че килата не са критерии, но определено сега не е гот Tired

Знам, че ям малко, не гладувам нарочно, просто не мога постоянно да си приготвям толкова много яденета, а навън ми е гадно да ям често. Мисля, че спасението ми е смутита, в които да блъскам калории, но не знам защо ми е толкова трудно да седна, да прочета всичко, което ми трябва да знам, и да се задействам Rolling Eyes ени типс?

# 318
Шанс , ядките не помагат ли в дебелеенето  Sunglasses?

# 319
Прибрах се от успешна Хот йога, а в къщи някой ми беше изял супата.  Joy
Добре че ми дадоха борш, та си хапнах една порция, а след това и ориз басмати с моркови и червени чушки (200гр  Blush)
Да видим как ще ми се отрази на бягането утре. Тичащите много хвалят ориза, та ще проверя дали е вярно.

Айа, на мен това са ми тренировките, но преди много ядях. Щото нали тренирам... Rolling Eyes И килата вървяха нагоре и нагоре, и не може повече така. Трябва да му намеря цаката, и да не ям като ламя.
Вече си тегля порциите. Преди прекалявах с ядки, с черен хляб с масло доста често, тахан с мед...ох! И калориите се увеличаваха неусетно...Не са моите храни това. На 16. 06. спрях глутена и килата тръгнаха надолу. Често задържам по много вода, искам да разбера какво освен глутена не ми понася. Неистовият глад изчезна! Алелуя! Това беше крачка в правилната посока.

В бокса съм влюбена, за една година се промених много. Психически ми действа пречистващо.
Затова тичам задължителните 45мин, които би трябвало да са 6 пъти седмично, а аз рядко ги докарвах до 4.
И преди бокса, когато ходех на Буут Камп (5 години тренирах с тях, или нещо такова), треньорите ми казваха, че едва когато тичаш 40км на седмица в продължение на 3 месеца, става дума за тичане. А и ми харесва, главата ми си почива, практикувам "медитативно" тичане.  Crazy
Следя си ритъма на дъха, проверявам шията и раменете, махам напрежение ако намеря някъде където не трябва...

Зорко следя постовете на vici75, много подобна ни е проблематиката. Често се подувам и от зеле, а си мислех, че е обезводняващо....

# 320
И аз отчитам долна част с Руми, Зуска и малко колело.
Би беше питала за дестинация, ние отскочихме до о. Порос, оказа се много хубаво островче, идеално за деца. Имам снимки във фейса https://www.facebook.com/mariela.strovila/media_set?set=a.102043 … &notif_t=like
Края на лятото ми се ще до Левкада да отида, да видим.
Така ми е се е издул корема,не е истина, още чистя пораженията отхапването по таверни и сладкарници.

# 321
Интересни неща сте коментирали за зеленчуците и издуването. Аз така се гласях да ям вкусни салатки като се прибера, а откакто съм в БГ се чувствам и изглеждам  Laughing като плондер  ooooh!
Днес късен отчет отново с Кристин Къри https://m.youtube.com/watch?v=WZhJoRxWcLE
За вечерята окъснях и хапнах само диня.
Бяга ми се сутрин по плажа, ентусиасти има ли  Rolling Eyes Лошото е само, че прескачам от Варна до Бургас и една седмица съм на едното място, а другата на другото  Crazy

# 322
Ооо Deziderata  Heart Eyes да не се повтарям пак, обаче много ми коства докато разбера, че сурови зеленчуци, салати и прекаляване с плодове е главния виновник за подуването. И не се маха от мен тая гад. Хората се опикават поне и се отърват от една салата, аз откарвам седмица такава издута или поне докато не спра да се оливам със салати. Даже ако някой ми беше казал, че е от тях щях да се бия, понеже много обичам салати специално, а нали всеки за тях говори. Аз глутена също съм го спряла от 4 години, но ефекта от салатите е същия при мен. Значи само за твоя информация казвам, защото другите няма да ми повярват намали порциите на супите и чорбите (преди изяждах една пълна купа има да е била с вместимост 350-400мл, в момента гледам 150-200мл да не надвишавам). Като ям супа, салата не си правя, преминавам към основното ястие. Основното ми е половината чиния салата половината мръвка-не златно, ами платинено ли, диамантено ли да го нарека правило. Ако е по-голяма мръвката, колкото салата се хване край нея толкова. Отделно не сипвам. Ако не мога да се наям, довършвам с ядки (20-30бр най-много), или заквасена сметана няколко лъжици или тахан. Плодове ям самостоятелно като междинка, (но много рядко и по малко ½ ябълка, понякога 1-2 ягоди), не след обяд или вечеря (ама аз щото не ги обичам, не че спазвам някакво правило). Ето за днес ще ти кажа – на обяд съм изяла едно кюфте (но беше поне 200гр, че аз ги правих такви гигантски) + 5-6 колеленца пържени тиквички. Отделно се насилвам да пия по 2 литра вода на ден. Пробвай нещо такова да видиш как ще ти се отрази. На теб може и да не трябва толкова да намаляш количства. Трябва да пробваш. Действително има някакъв малък процент от хора, които не се повлиават добре от сурови зеленчуци, и като се сподели винаги предизвиква спор.

Малко оспамихме спортната тема, но те нещата са свързани.

# 323
Добре дошли на новите попълнения в темата  Hug

mery_79, благодаря ти мила за включването. Ходила съм там, но преди години. Приятно местенце наистина  Wink
Ние тепърва го мислим, даже до България не зная дали ще ходим тази година, но понякога импровизацията е успешна да се надяваме. На Елафонишо под Неаполи съм метнала око аз, но не е близо Wink

Днес определено реших да слушам тялото си. След вчерашната стабилна силова се чувствах приятно отмаляла, но определено без сили и заредих с Power Yoga Total Body - https://www.youtube.com/watch?v=THm2gUdeZuM
Слагам и 5км. бърз ход с деца  Mr. Green
Утре ми е кардио ден  Wink

Да не забравя да кажа на Lidsy , колко се забавлявах със снимката, която сподели тази сутрин. Този тахан трябва да го орежа и него, но преди два дни в магазина грабнах поредната доза  Joy

# 324
Днес почивам. Този месец ще ми се налага да ставам по-рано от обикновено. Вчера и днес съм като изцеден лимон. Днес даже изпих две кафета...

Иначе това ми е закуската:

За обяд пак ядох сурови сандвичи (тиквичка със сурова домашна "размазня").

За снак - суровите бисквити и едни кайсийки.

За вечеря - пресни, сурови крекери и шопска салата:

Преди да си легна ще изпия един чай от хризантема:

Тази сутрин, докато отивах на работа видях една лелка, която буквално преливаше от роклята си. Изключително грозна картина. И се сетих за тази корица на списание и за тезата, че нуждата от бързи захари може неусетно да премине в пристрастяване...

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 02:19 от Фея Кръстница

# 325
  • Canada
Чаят от хризантема китайките го пият, за да не се потят много  Simple Smile  слагат му и костилки от дренки.
Днес ще метна една Ексцентрична тренировка за горна част от Р90Х3.

# 326
Отчитам се с Шон,  "Парти денс", не ме впечатли особенно, ами то не можеше да се каже,че е тренировка, но се поизпотих.  Утре ще метна нещо по сериозно...
Имам грамчета надолу на кантара,което е добре. Феичка хубаво ме подсети, имам тиквички , ше ги забъркам с нещо вкусно за вечеря....
Всъщност пак хапнах сьомга и страхотна салата ...С тази риба, трябва да взема да проверя дали вече не ми свети дупето в тъмното, направо,като една светулка ще съм след месец... Joy

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 09:11 от Pinkito

# 327
  • В полите на Пирин планина
Отчитам от вчера и аз първи ден с Шон и Т25 - Кардио. Харесва ми, но някои упражнения правих в по-лесния вариант и пак реки се лееха от мен.
На почивката се поолях с някои сладки нещица из Гръцко, но вече тц  Naughty, че коремът пак започна да се очертава  Crazy

Приятен ден на всички.

# 328

Много ми хареса този Родни, отчитам се и аз с него и препоръчвам нататък.  Peace

Тази сутрин съм доста вдървена, дали бягането не ми е доло в повече....А обстойно се разтягам всеки път. Хм.

# 329
Бобче, Би и аз ви  Hug Grinning

За бягане трудна работа, но реших да импровизирам вчера направих подскоци на място, не е зле. За днес ръце, пирамидалната, с 5 кг гирички и издишах, разбира се  Grinning

Приятен ден!
Феичка много ти е вкусно менюто, ми то да не съм гладна само като гледам картинките и огладнявам  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт