Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 955
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Ооо Мери, ама то туй кросфит! Мое любимо занимание в последно време, почвай се от сайта с войниците, който постнах по-напред Simple Smile

# 496
Добър ден!
След малко смятам да открия сезона на плажа, че досега времето не ми харесваше, но днес ще показвам новия бански  Crazy
Тренировката по-късно ще отчитам да видя какви сили ще имам след плажа.
А от вчера имам мускулна треска на корема и паласките Simple Smile
Слънчев ден, момичета!  Hug

# 497
Люба и Мери, така ме заинтригувахте с този Боб...за днес бях планирала Bob Harper Totally Ripped Core, сега се чудя по план ли да карам, или да пробвам вашата.

Направих си теста на Джилиан
http://www.jillianmichaels.com/fit/ripped-in-30-dvd-meal-plan
И се оказа, че трябвало да ям 956ккл на ден, за да отслабна.  ooooh! И през ум не ми беше минало да мина под 1000ккл. и се чудя защо не отслабвам.
Та, от днес се подлагам на експеримент- 956ккл.

Не знам какво ме беше прихванало с фъстъченото масло. Аз не го харесвам, не го ям, освен вчера. Сега доядох останалото след децата и се надявам да престана да се интересувам от него.
Успешен и ведър тренировъчен ден, и да внимавате със слънцето на плажа!  Hug

# 498
  • Пловдив
Дези,  без, опазил ме бог, да съм специалист в храненето, смятам, че ти буквално гладуваш и тялото ти е в режим на оцеляване. Много е малко това, а 990 кал са си пълен глад. Много тренираш,  как ще се възстановяваш? Тялото има нужда от гориво. Не знам, но мисля, че много гледаш цифрите, а малко фигурата. Този калкулатор е твърде общ и не отчита активно тегло, плътност на мускулите и т.н. помисли си добре, преди да се хвърлиш в игрите на глада... Hug

# 499
Дези, ще си позволя да съм малко по-груба, но не прави глупави неща, моля те! Първо на първо ти тренираш и дори ти трябват повече ОТ МИНИМУМА калории, които трябва да се приемат при горене на мазнини - тоест под 1200 калории НЕ ТРЯБВА да слизаш! Това е здравословния минимум, който се спазва при отслабване. Искрено те моля да не слизаш под тях... Смятам, че 1200-1400 калории за всеки спортуващ човек са достатъчно, че и би било добре да спазва, когато има/няма много за отслабване. Да не говорим, че ако имаш да сваляш повече, калориите трябва да са повече! Все пак колкото по-голям е човека (както искайте така го разбирайте, всестранно е), толкова повече калории са му нужни, за да подхранва тялото си и за да има енергия, да работи правилно и т.н.

Не ви знам дори за какво ги смятате тия калории по някакви си сайтове, като под 1200 не трябва да се слиза. С другото вече ми отивате към анорексията, честно. Те си броят така лудо-лудо калориите, да не говорим, че приемат някакви смешни калории от 500-600. Като чуя само 1000 калории и изтръпвам, да не говорим за число под 1000. ooooh!

# 500
Мери  Peace Hug

Дези, каква ти е целта? Сваляне, стягане? Защо не пробваш с MyfitnessPal? Тези 900+ калории за мен са самоубийство.  Shocked И то за активно трениращ човек.

И между другото, ти не отслабваш не защото ядеш много, а точно обратното. Прекалено малко е.  Peace

Аз имам среден калориен прием дневно около 1500-1600 калории. Сега съм ги понамалила даже малко, че вече и кг не са като в началото. Но няма как да сваляш с толкова малко храна. Организмът ти е в шок и се е хванал, както се казва "като удавник за сламка" и няма да пусне нито грам. Прекалено много физическо натоварване, заедно с малко храна не водят до отслабване, а до изтощение.

Вчера трябваше да отчета горна част с Румяна ама.. пусти мързел. За сметка на това се наградих с едно голямо мохито.  ooooh!

Дано днес се състои тренировката, че сега съм се позиционирала на терасата с един домашен студен чай и хич не ми се мърда.  Mr. Green

# 501
Веднага се съгласявам с вас, защото на първо място не искам да изгубя мускулна маса. Много си харесвам раменете и бицепсите  Blush, въпреки че има какво да се желае в тази насока...Лесно развивам мускул, а уж за жените било трудно.

Ще си стоя на 1200-1500 и ще се отчитам какво точно ям, че дявола е в малките детайли.
До гуша ми е дошло от тези кила, явно нещо не правя както трябва.
Миналото лято понеже живях месец в Ирландия на Йога курса видях съквартирантката ми какво ядеше...ами много ям, но като нея не мога. Салатката и на обяд беше с големината на юмрук, сутрин и вечер пак много умерено се хранеше, без междинни закуски...Така си е свикнала...Аз не мога така... Cry

Суейд, започнах с Фитнес пал-а отново, там всичко логвам и следя всяка хапка. Имам да свалям 7-8 кг.

# 502
  • Stavanger,Norway/ Varna
Deziderata бъди разумна, недей да гладуваш. Ще се съсипеш с толкова малко храна- хормони, здраве  Naughty Naughty. Гледай да си здрава и имай търпение, храни се добре, грижи се за тялото си, не го изтезавай.
Ти теглиш ли се, или се мериш с метър? Мерките ли не падат, или килограмите? Какъв е проблема?

# 503
1200 калории са ти до никъде.  Mr. Green Направи ги поне 1400 и си изхвърли кантара.  Mr. Green

# 504
Дези, спри да ги гледаш тия килограми. И аз искам да сваля 3-4-5, ама от толкова вторачване ми писна. Може цяла седмица да ям като освирепяла и каквото ми попадне и да се нахвърлям на сладко, но следващите няколко ще са по-умерени. Пуснах снимки в групата у фейсбук, момичетата ме нахвалиха  Laughing Blush и не ми се ще да мрънкам постоянно. И без това не съм се захванала сериозно с някакъв режим, така че нямам право да мрънкам и да казвам, че не мога. Тренирам, ям и си гледам напред. Аман от тия килограми. Дай пък да ходя депресирана заради тях  Peace Мисля че прекалено много си се задълбала в тия числа, калории, килограми, хапки.. сама ще се побъркаш Wink

И като Бобченка - не ги гледай тия килограми. Знаеш ли от кога не съм се теглила? Не помня вече... и с метър не се меря, дреме ми. По дрехите съдя. Щом се бориш в момента да слабееш, изхвърли кантара и се мери с метър само през седмица.

Мойта съквартирантка също яде много малко. Прави си салата с половин домат и половин краставица. А аз с цял домат, цяла краставица, че и още нещо ще сложа вътре. Какви са тия половинки?!  Tired След 1 час пак ще съм гладна  Grinning

Аз отчитам поливане на чушки  Joy + горна част с Румяна и отивам да закусвам, обяд стана  ooooh!

# 505
Отчитам 10 мин. гири и 8 мин./които ми се видяха 80 ooooh!/ от ФБ. Не мога линк да сложа, тъй като ги правя от тивито. За закуска- кисело мляко с овесени ядки,овесени трици, боровинки, ленено семе и кокос.

# 506
2 дни почивка и данък за днес https://www.youtube.com/watch?v=BSFsy-Ij8DU
Откъснах първата краставица собствено производство, набрах си зелен боб, радвам им се като малко дете.
Днес видях един норвежки Volkswagen да минава покрай нас, за малко да си счупя врата да търся Бобченка, хем знам, че е абсурдно точно тя да е в него.

# 507
Лидзи Joy ако я беше видяла, си те представям как търчиш след колата  Joy Joy Joy

Аз ще закусвам с домашни яйца, краставички, домати, зелен боб, малко картофки, само сиренето ми не е домашно  Grinning Heart Eyes много е яко  Hug

# 508
Като сте започнали с био, еко продуктите, да се похваля, че цяла година си хапвам домашно пилешко. Специално отглеждано за месо. Завид-завид.  Laughing И домашни яйчица.

За съжаление нашите са прекалено далече, та трансефа на зеленчуци малко трудно ни се получава.  Mr. Green

Успях днес да не се изложа и направих гърди, гръб и корем на Румяна. Сега ще се наградя с една пържолка.  Blush

ЛидзиJoy

# 509
ама момичете недейте да си мислите, че съм започнала някаква кой знае каква работа...трябват ми  пари тааа работа някаква  трябва...
днес съм на работа и го пиша почивет утре съм почивка и съм намислила тази на Chalean Extreme 40 мин за крака много ми е мерак

Общи условия

Активация на акаунт