Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 959
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Nil, напълно споделям мнението ти!    bouquet
Polar Bear, честито набиране!

Отчитам Боб Харпър Кардио Шред с пудовка. Много ми хареса! Реки се ляха от мен като на Хот йога  Joy, имаше и модифициран турски седеж, много ме зарадва, защото още не мога да се изправям с пудовката с вдигната ръка.

Ето го видеото:
http://www.youtube.com/watch?v=J5LWSnrfOI0
Обяснява правилната форма, дава много ясни инструкции, ще си потърся и други тренировки с него, много ми пасна. Мислех, че няма да имам сили за нищо, насилих се да започна, а така ме зареди, че се разшетах из къщи, сякаш ме инжектира с енергия този човек.
Да бях ви послушала по-рано....

Храната ми е 1400 калории, половината са от фъстъченото масло... Embarassed

# 481
Ох, как ме изненадаха с един бърз късно следобеден плаж  sun

Deziderata, предполагам знаеш, че се делят на липотропни и термогенни като предпочитаните са вторите, естествено. Мен често ме взимат за около 18 годишна  Blush и когато директно му зададох въпроса black fire или animal cuts и той  Shocked, подсмихна се и вика за какво са ми били. После каза, че са много силни, което е така и затова съм си ги набелязала и той ме отби към втория вариант, който споделих. Аз до сега не съм пила и смятам, че ще го усетя доста, но си викам като ще е да е  Joy
А сега се сетих, че забравих да спомена, че ми препоръча и ацетил лкарнитин (пак по-така женски вариант  Mr. Green) и тъкмо отворих да прочета за него
Скрит текст:
Ще го обмисля още малко ама както съм си инатичка най-вероятно ще се метна на огънчето  Mr. Green
Ти какъв си си поръчала?

А тази тренировка с пудовката като гледам мога да си я направя с дъмбели, нали  newsm78

# 482

А тази тренировка с пудовката като гледам мога да си я направя с дъмбели, нали  newsm78

Да, аз така я правя Simple Smile

# 483
Здравейте!
Отчитам за днес тренировка в движение. Да обясня  Mr. Green. Трябваше да тренирам сама, а ММ да наглежда малкия докато коси тревата, но нямаме ограда и той естествено ходи където си пожелае. Mr. Green Когато се преобличах чух как ММ тича след него още преди да съм започнала и реших, че така нито тревата ще се окоси, нито аз ще тренирам спокойно. Mr. Green Взех си въженцето и тъй като дребосът ходи ту след баща си, ту на улицата-и аз, където се заиграе, там почвам-джъмпинг джакс, високи колене, въженце, напъди, клекове и какво ли не ....можете да си представите картинката.. Mr. Green...и ММ.." Теб къщата ти малка, че сега и около нея взе да подскачаш" Mr. Green Та така с днешната ми тренировка, но важното е , че всички бяхме доволни.
Вивиан, мерси за кокосовата палачинка, ще я пробвам задължително!
Успех на всички с тренировките!

# 484
Малко по-назад бях дала линк с едни тренировки по зумба от колекцията им Exhilarate. Досега обяснявах на една приятелка разликите между тренировките и реших и тук да дам едно кратко обясненийце, дано направи избора ви на тренировка по-ясен и приятен:
Activate: стандартна тренировка 45 минути, редува бързи и умерени танци ("activate" - активира тялото)
Ripped: тренировка(танци и разтягане) с помощта на гирички ("ripped" - накъсан, накъсва тялото на стегнати мускули един вид)
Ripped Sentao: тренировка(танци и разтягане) с гирички обаче използваш и стол (sentao на испански означава седнал)
Exhilarate:дълга тренировка (1 час), редува бързи  и умерени танци
Rush:кратка тренировка (20 минути) само бързи танци за скоростно горене на калории ("rush" - бърз, прибързан)
Mix:смесица, малко гирички, малко танци, продължителността не си я спомням понеже не я използвам тренировката
Fitness Concert:супер дълга тренировка (1.30 или 2 часа) с множество танци, латино, хип-хоп, ориенталски

Приятно трениране и успехи желая!

# 485

Deziderata, предполагам знаеш, че се делят на липотропни и термогенни като предпочитаните са вторите, естествено.
Не, представа си нямам. Досега не се бях интересувала. Поръчах си това:
http://www.behshop.cz/sportovni-vyziva/penco-l-karnitin-1400/
Надявам се да има ефект.

Предполагам, че тренировката става и с дъмбели. Пробвай.

# 486
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз днес почивен, ако не броим един час обикаляне със 7.5кг. бебе в кенгуру.

На книжовен испански (Castellano) се казва sentado, в южната част явно толкоз' ги мързи (да говорят), че и думите си съкращават  ooooh! Давам пример: He compra'o una' flor' pa' mi hija или He comprado unas flores para mi hija - Купих цветя за дъщеря ми. Спестили са си букви колкото за още едно изречение.
Сори за лиричното отклонение, не се стърпях.

Бобче, на мен Тъ/а/о/милсъ/а/он ми беше по-труден от Блек Джек  Peace

Deziderata, добре дошла в клуба! И аз съм му голяяяяма фенка на Боб, свалила съм всичките му двд-та  Mr. Green

# 487
в южната част явно толкоз' ги мързи (да говорят), че и думите си съкращават

Ох, не ми разправяй за лексиката моля те, като слязоха преди няколко седмици един автобус испанци на центъра и като почнаха да ме питат къде се намира катедралата. И аз си викам знам испански перфектно, ще се оправя, и като отвориха една уста и едни речи, направо ми взеха акъла. Почти нищо не им разбрах  Embarassed

# 488
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Sambo09Joy 
Скрит текст:
а баски чувала ли си?  ooooh!  hahaha  Междудругото ние навремето, не знам ти къде и кога си учила, но ние имахме предмет, в който изучавахме отделните диалекти и ти пускат запис на разговор на съответния диалект и трябва да попълниш едно текстче с липсващите думички и да кажеш какъв е бил диалекта... ама кофтито беше, че текстчето беше преразказ, т.е. не върви с това, което чуваш и трябва много добре да си разбрал за какво иде реч, за да можеш да изпълниш задачата. Същата гадост я има и на FCE и на ACE  #Crazy

Ох, сори, че наводнихме темата, но някой беше писал, че иска да се записва на уроци по испански, май Мамма Мил, а тя толкова ми е помогнала до сега, че мога и онлайн уроци да й давам, не беше ставало въпрос до сега и викам, хайде да не спамя.... обаче сега предлагам Мери да промени заглавието на "Тренировки, здравословно хранене и испански език в домашни условия"  Laughing 

Шегувам се разбира се. Приключвам със спама  Hug

# 489
Фъстък, честита нова работа!

Сега чакам Фея да каже нещо за тефлона... Rolling Eyes
Имам и тефлонов, и керамичен тиган, но ги ползвам рядко, понеже почти не готвя. Внимавам с температурата - ако тефлонът започне да пуши, тогава е лошо.

В бърканите яйца добавям по малко прясно мляко. Стават пухкави и сочни.

Joy

Добре дошла, OneAndOnly!

Днес спах до 11:35 - снощи стояхме до късно. Заря-маря, времето беше чудно за разходки. Довечера ще се отчитам с тренировка, а до момента храненето ми е на 6.

П. П. Отчет:

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 02:08 от Фея Кръстница

# 490
За днес отчитам + тренировката и 1 час плуване, ама наистина плуване, не киснене,като хипопотам... Laughing Планирала съм докато е хубаво времето всеки ден, тренирала малко или много, плуването да го добавя ! басейна е външен, никой нямаше днес  на залез слънце, та си беше само за мен .  Crossing Arms  А и е точно до моето къще ! Еее, аз ходих и на обяд де, и поизгорях, защото позаспах на шезлонга...сега съм отпред червена, отзад бяла....утре ще заспя да се позачервя и от другата страна.. hahaha  

# 491
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Tired

Аз пак на работа, ейййй дни преди отпуската ми, решиха да ме уморят тези хора  Rolling Eyes

Пинки плуването е страхотно. Аз миналото лято като си бях във Варна, си забравих маратонките и добре 4е го направих, така се насо4их към басейна и това ми бяха тренировките. Сутрин рано 1 4ас здраво плуване (бивша плувкиня и петобоец съм) и ми се отрази прекрасно  Peace
Ох, хора, аз съм си хипохондрик, знам, но внимавайте с тези слън4еви изгаряния. Много са опасни  Confused

# 492
Аз се пазя от слънчевите изгаряния, ама заспах..усетих се, ама... Но не е страшно де, дори не ме боли кожата изобщо, просто съм се позачервила и имам разлика на банския...Аз съм много бяла  и много малко ми трябва за да се зачервя...Всичко е под контрол,споко.. Wink   А и аз няма да ходя за да се пека, а за да плувам ,както трябва да се плува, не да се лигавя. Затова и написах, че на залез слънце ще ходя, тъкмо няма дечурлига...Басейна работи до 21.00, и след  6.30  всички са се спасили....а аз тогава ще ходя ,това съм планирала...2 мсеца- яко плуване , че после няма.... не,че няма, има къде , но няма да ми е баш под носа и няма да има слънце, а дъжд... Laughing

# 493
  • Пловдив
Добро утро!
О, Пинки, страхотно си го решила! И какво тяло ще направишшш, браво!
Бобче, стига бе мацко, Скандинавието е на такъв пиедестал в моето съзнание, ти сега направо ми разби всички илюзии  ooooh!
Фъстък, честито, и пожелавам това да ти е първата стъпка към голяма кариера  Hug
ТДИу аз искам уроци по испанскии, човек е хубавода се учи цял живот, та на мен са ми приятни такива оф-топици.
И благодаение на Дези, която така /не/любезно показа Боб в ю-туб канала, където ми е лесно, аз направих това - http://www.youtube.com/watch?v=kbxAYBH8ZTE - 63 мин екстрийм кардио уейт лос. #Crazy #Crazy Ами това без съмнение е най-жестоката тренировка, която съм правила през живота си. Няма почивка. Няма секундички за водичка... Има само ад  ooooh! Смело и самонадеяно запонах с 5 кг. гири, на петата минута ги смених за 3, а от време на време на последните движения ги правих с 1 кг.  Blush А 1 кг. гири не съм хващала цяла година. Единствената светлина в тунела е, че поне чисто кардио упражненията и подскоците ги правех като напредналите, явно там ми е силата. Абе тренировката е жестока работа. Този Боб е наистина само за самомразещи се хора  hahaha Та, доволно, отивам да пускам душ и днес ме чака последния ден прзненства, от утре затягам колана, че трябва 2 кг. да сваля до морето - имам 20 дни.
Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 494
Любчееее, ти си хванала една от най-животинските му тренировки  Joy на неговите тренировки и аз хващам 1 кг накрая  Mr. Green не знаех, че тренировките му ги има в ютуб.

Моя приятел (МП ли да съкращавам  Joy) рано, рано ме питал дали бих участвала в такова чудо
и се надъхах да тренирам, скачам от леглото, после ще отчитам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт