Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 925
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Съжелявам, но не се сдържах да коментирам.

Стига момиче, разваляш удоволствието от четенето на темата. Имаш си мнение, изказа го - това е  Peace

P.S. На останалите от темата - по принцип ви чета редовно, пиша повече в темата за Руми и тичането (някои ме познават от там), скоро може да стигна нивото на пишещите в тази тема и аз да се разписвам  Simple Smile За сега чукча - читател, но постовете на Екатерина просто са досадни вече  ooooh!

# 631
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Екатерина, казах ти каквото имах да ти казвам, както и другите момичета Simple Smile

Мери, от пистолите къде ти е МТ, че дупето болиии  Laughing  от тях ли е? Искам да знам, за да си го причиня отново  Crazy

Бобче, специално ще ти изпратя люти чушлета от на тати двора, има едни - като отхапеш и ти изтръпват джуките  Crazy Laughing

Птиците, добре дошла  Hug

На мен днес ми се пада йога от Зузка, но мисля преди това да се размажа подобаващо  Peace

# 632
Момичета тренировките на Зузка не се ли причисляват малко към кросфита???

А иначе днес приключих 30дневната програма на Зузка...Доста пот пада, и в началото ( Както и при Шон) много я мразех Зузка, защото ме изцеждаше ( аз по това  съдя - ако я/го мразя , значи тренировката е супер hahaha)...

Като цяло съм доволна. Тренировките са бързи, без почивка, но ми помогна да развия повече издръжливост.  След 15тия ден вече  бях дори по-бърза от Зузка Mr. Green..Хубаво е , че няма нужда от кой знае каква екипировка. За тялото - имам подобрения в глутеусчето  и краката. Но имайте предвид , че развиват малко тоест изглежда човек , че увеличава обемите, но това е от мускул не е от сланинка така че има разлика Peace

п.с. ако някой има кросфит за домашни условия моля да ми "метне" линка Peace

# 633
Отчитам един Блек Джек от суинг и скачане на въже - не е като истинския, но за момента вкарвам полека лека нещата - това го направих за 12 мин навън в градинката и хората минават и ме гледат странно как размахвам една гира хаха много яко + Dynamic Flexibility Simple Smile

# 634
Птичке, добре дошла в тази тема Laughing

ТДИ, май трябва да е на дупе и предно бедро  Grinning

Бобченка, завидях за почивката  Crazy

Би,  Hug

Тяна де се губи? Има и още момичета, които не са писали скоро  newsm78

В Penny има пудовки по 2,5 кг - 12лв. Много са симпатични  Laughing Ако едната беше поне 5 кг, можеше и да си взема, ама 2,5кг какво да ги правя  Laughing

Аууууу, имам си 2 домашни Bulgarian bag-a  Laughing newsm44 Единия е 17кг, другия 19,5 кг  Crazy Crazy Crazy Приемам идеи как да си ги украся и с какво? Така гумести са много грозни  Grinning

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 10:18 от Merry.

# 635

Аууууу, имам си 2 домашни Bulgarian bag-a  Laughing newsm44 Единия е 17кг, другия 19,5 кг  Crazy Crazy Crazy Приемам идеи как да си ги украся и с какво? Така гумести са много грозни  Grinning

Laughing Кризаааа, криза Simple Smile Моята съм я докарала на 12 кг.  Гледката е невероятна, потя се с дамска чанта на врата. Но не съм правила пълноценна тренировка с нея по предназначение. Само клекове и напади.

# 636
  • София
Еййй, страшни сте бе! Браво, браво!
Мерче, да са ти честити  Hug
С какво да я украсиш обаче не ми хрумва  newsm78 Засега Simple Smile

Ще ме карате сега да търся някоя стара чанта и да купувам пакети със сол  Joy

# 637
Аз ни моА дЪ ръзберъ, Защо, Аджеба, се връзвате и отговаряте на човек,който е дошъл да провокира. Има хора, които търсят да поспорят, да се скарат, ако трябва  с някой, да го провокират, да го изкарат из нерви.Като не се обръща внимание, той ще си иде!

# 638
Добро утро.  Grinning
ОтЧитам 20 мин пудовка на гладно. Уж запоЧнах с 5те минути на Зузка, а не можах да се спра.
Закуска банан.

# 639
Лелеле, тук такъв купон и аз смотлата да го изпусна  Mr. Green Mr. Green

Отчитам бягане сутринта - уж станах раничко, но се изненадах неприятно от жегата  Rolling Eyes

# 640
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Малеее 5 мин. едно изр. не мога да напиша, всичко ми трепери след това: http://www.bb-team.org/crossfit/4130_candy
20-те набирания ги замених с ренегатско и пул оувъри с 10кг., като редувах за всеки рунд, целта ми беше да натоваря мускулите, които би натоварило набирането
40 лицеви - няма смисъл да казвам, че след първите 10, единия път 12 чисти, другите бяха от колене и пак ми треперят ръцете
60 клека - това го правих по учебник - тежеста на петите и като се изправям се пъча  Laughing
това в 5 рунда за 37:20  Crazy  Тренировката е ух леле майко  Party
*Semora*, много се радвам да видя съмишленик  Hug Аз си избирам кросфит комплекси от бб-тийм, като има значение в кой ден какво ще правиш
Ето тук има малко статии за теб и другите момичета от форума, на който му е интересно: какво представлява кросфит
кросфит структуриране на тренировките
добра спортна форма според кросфит тук има и за палео храните  Peace

Мери, аз нищо не бих украсявала, то това му е чара на правеното вкъщи  Peace  Благодаря за отговора  Peace

# 641
ТДИ, аз съм супер фен на Юли и Залата му  Peace
Страхотен човек и професионалист, който препоръчвам с две ръце - само ми е много неудобно като локация, но си струва човек да отдели време поне за няколко посещения

# 642
Пък вижте какво си избирам днес https://www.youtube.com/watch?v=6pDMOIlPLFE

# 643
  • София
Отчет с един Буут камп за дупе от Блендерите:  http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/30-Minute-Booty-B … Thigh-Workout/93/
Малко ми е, но толкоз за днес.

Дойде ми и този протеин, който Мери и Смоуки похвалиха: http://shop.bb-team.org/syntrax-whey-shake?sku=815 и си го изпих след тренировката, взех си ванилия, харесва ми  Heart Eyes

Мен ме е страх да правя такива комплекси с пудовка, имам чувството, че ще се контузя нещо. Като я въртя така измежду краката имам чувството, че ще прищипя нещо на кръста, ужасно се страхувам от прищипвания  Embarassed А като я въртя около себе си пък си мисля, че ще ми се изплъзне при хващането с другата ръка и ще се изтресе здраво на земята ...  Tired
Оплаках се  Simple Smile Може би някога ще се престраша, ама засега не мога  Sad

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 12:40 от Вивиан

# 644
Леле, какъв купон ставал тук  Joy Ще се въздържа от коментар   Stop

Вчера след работа успях да направя един бърз speed 1.0 на Шончо (бърз, бърз 25 мин  Joy), че нямаше време за повече  Sad

Днес смятам да започна програма по мускулни групи + някое challange и да се форсирам малко.Дали ще ми дойде много..  newsm78 we will see Simple Smile Старая се, когато имам почивен ден да правя двуразови, че в работните дни ставам в 6 и се прибирам към 8.30-9 вечерта, ако не съм 24ч. смяна и тва време все недостига.

Значи и вие сте си взели от протеина, на който се каня и аз. Аз май ще го поръчам онлайн, че няма да ми се носи от магазина до нас   Embarassed

Semora, може ли ти да метнеш линк на мен за Зузка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт