Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 36 081
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Току що - BiFit in 90, day 22 и 30 Day Fat Burn: Legs and Butt Shaper Workout.
Измори ме доста, но приятно.

И честито на Амиа, 39 год. не е късна бременност, аз родих второто си дете на 32. Супер си е възрастта.

# 91
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Амиа, честито!   bouquet  Лека и безпроблемна бременност ти желая, изпълнена с положителни емоции!  Hug  Аз с първата ми бременност започнах да тренирам след 3-ти месец, един вид като минах рисковия период. Бях се записала на пилатес за бременни, дори още си спомням някои упражнения, тогава си купих и топката като на Miss Dreamy, освен това правих напади и клекове....

Дандиела, ще мога да дойда, да  Peace  Пиши ми само като сте там, моля те  Praynig Аз днес така бях в Поморие, в Сънсет Ризорт, препоръчвам го, страхотно място!

Люба, по-точно не бих могла да го кажа, дано не се стига до "Костово" лято, или "Виденова" зима, дано  Praynig  дано!

Аз с отчет - днес ZWOW83, търсих да ви покажа какво представлява, но никъде не го открих  Shocked Аз го имам от програмата, която си дръпнах от рутракер. Та: 5 скорпин лицеви на всяка ръка (прилича на облик пуш ъп, само се прави от дог поза....ама как го обясних)  ooooh!  после 30 напада напред и  назад на всеки крак, след това 10 високи колене + бърпи с лицева; и 10 от едно, което тя нарича "комбо" значи от планк скачате с двата крака към едната ръка, обратно подскок до планк, към другата, пак подскок до планк, в средата между ръцете пак до планк и после лицева, претъркулвате се по корем и правите това за корем с пипането на пръстите на краката. Това в 3 рунда, общо за 28мин.   #Crazy  Размазах се доволно!  Mr. Green
Много ми хареса, тея претъркулвания са много готини (или аз много обичам да се търкалям по земята  Laughing) На мен Зузка много добре ми идва, приятни са ми тренировките с нея  Heart Eyes
След това правих йога от бавната за пълен кеф  Party

Туй то от мен, лека вечер  Hug

# 92
До колкото разбрах аз Румяна ще качва същите тренировки и на българския си сайт.  Thinking

За днес много минималистично и леко, 3 кръга от
клекове х20
лицеви опори х10
напади 10х10
гребане 10х10
повдигане на ханш върху стол 10х10
пуловър с коремна преса х10
Тонизирана и заредена се чувствам.  Heart Eyes

# 93
Благодаря на включилите се за бричовете Hug
Ясно е, че е генетично, но все се надявам, че ще мога по някакъв начин да ги махна..или поне да ги скрия достатъчно добре, че да не ме дразнят.

Феичка, напоследък не се сухочеткам - минавам през много странна фаза и нямам време за абсолютно нищо. Ще се постарая пак да възобновя Peace

Пинки, аз даже трябва да кача малко, но все се притеснявам да не кача гадни мазнини и нещо не ми се отдава качването. И моите бричове не са големи, но аз ги виждам, пречат ми като си облека бял панталон. Просто не мога да разбера какво им е предназначението на тия бричове ooooh! Иначе кремът е: Аз го ползвах, но заради капилярите поспрях, че наистина много загрява..

Амиа, честито! Един от най-подходящите спортове за бременни е водната аеробика. Препоръчвам ти клуба на Мария Шпицер, имат басейни из доста места в София (http://www.vodna-aerobika.com/). Да не говорим, че водната аеробика подготвя супер за раждане и повечето майки споделят, че раждат супер бързо и лесно (не знам за секциото..).

Смоуки, абсолютно е така. И все пак търся начин да го преборя Simple Smile

# 94
Фея, благодаря много за идеята. Обичам да експериментирам с различни аромати, но такъв чай до сега не съм срещала. "Звучи" много вкусно.  В най-скоро време ще го поръчам.
За днес-горна част( гръб и бицепс в суперсетс, и рамене и трицепс също). За утре все още не съм изнамерила какво ще правя, но съм твърдо решена( колкото и да не ми е приятно  Mr. Green) да започвам да включвам повече кардио елементи.
Лека вечер!

# 95
Шанс, Да това е крема.... ех, как сам позапомнила нещичко и аз... Laughing 
Днес от сутринта ме боли главата, но в един промеждутък се изтъркалях на пода и направих малко упражнения, но ще си направя по стабилна тренировка, като ми мине съвсем... сега съм по-добре, а и е рано още тук... имам време.  Аз с килата задържам, и не се чудя защо, то не може всеки ден кантара да ми е на минус...  Много сте мотивиращи всички, прекрасни сте !  Hug

# 96
  • Canada
Минавам набързо да благодаря на Мери за темата и да ви прочета, че му изтървах края.
Аре със здраве, пък докладът - друг път  Laughing

# 97
  • У дома
Привет от София, да не ви изпусна. Отчет като наваксаме загубата на сьн Simple Smile

# 98
Atalanta, бърза адаптация!  Много поздрави на жълтите павета!  Ах, как го обичам този град  Heart Eyes

Аз като Агентката в момента стягам куфари - местя нещата от един в друг куфар, за да наглася килограмите Wink  Утре рано тръгваме за летището, и след кратък престой в Париж и разходка по Champs-Élysées, се отправяме към родните булеварди  Heart Eyes

Днес сутринта правих Т25 Гама пирамидата, утре ако успея да стана рано, ще ходя да бягам  Wink

Ах, как завиждам на младите момичета в темата, които си хапват вкуснотии и въпреки това изглеждат добре ... Само не скачайте срещу мен - не казвам, че съм стара, просто след определено време прегрешенията са по-безмилостни  Peace

Амиа, честито!  Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам  Hug  Аз правих водна аеробика и гимнастика от разни ДВД-та.  Тъкмо вчера четох статия как "естественото" раждане в по-късна възраст спомага за дълголетие - така че ако все пак имаш шанс, ти пожелавам "естествено" раждане - http://www.pbs.org/newshour/rundown/lateinlifepregnancyindicateslongevity/

# 99
Първо, честита бременност на Амиа.  И молба каквото и физическо натоварване да избереш, да се консултираш със следящия те лекар.

Вив, благодаря за линка към "ластичната" тренировка  Hug

Аталанта, бърза аклиматизация и много приятни изживявания!

Днес цял ден сновах из града, а накрая си направих и една Джо Дилън тренировка. С храненето съм на 6.

# 100
Deliberation, видях че си по моите географски ширини. Приятни разходки ти желая, супер да си изкарате!  Grinning

Ще се отчета след като извърша дейностите си за днес, нищо предварително. Пълна съм с добри намерения.  Grinning

# 101
Отчитам 9 кръга от Синди - имайте предвид, че набиранията са ми аматьорски - подскачам до горе и се пускам, колкото бавно мога да удържа. Вместо клекове правих римска тяга.

+ 10 пъти 20бр/20бр jumping jacks/high knees

+ 3 пъти:
20 бр хип тръстери
10 бр кофички
10 лицеви с коляно към лакът
50 бр планински катерач

Като за добро утро  Crazy Laughing

# 102
  • Пловдив
Добро да е! Мери, ти страшно Добро утро си спретнала,  много яко!
Аталанта,  уелком!  Весело изкарване на родна земя!
Мама мил, и на теб безпроблемно багажосъбиране и полет.
Аз отчитам Лес Милс ултимейт уориър на живо -60 мин.Няма да се повтарям колко ми хареса, как не усетих 60 минути и колко заредена се чувствам с тези двамцата.  А така на живо нещата са даже по- готини. Особено се на кефих на разтягането накрая стил Джиу джицу. Много естествено ми идваше, чак ми се прииска да тренирам бойно изкуство, хахахха, почувствах се много спешъл. От вчера съм със страшна мускулна на крака, корем и гръб- резултат от 2 тренировки, насочени в тези области, кантара е 1 кг. Надолу най- накрая, точно преди да се отчая и на, прекрасен ден ни чака, единствен и неповторим.
Весел уикенд  bouquet

# 103
Почивка. Ще ям дюнер. Знам, че не съм куче, за да се възнаграждавам с храна, но да се надяваме, че съм се справила и съм 4-ти курс.
Ах, ти, Любче, беладжийке! До сега не съм се интересувала от Лес Милс, намерих туй-онуй в тубата и отроних една гореща сълза за лоста, който така внезапно ми беше отнет.

# 104
Привет и аз да се запиша в новата 50 тема! Благодаря, Мери! Момичета наистина сте много мотивиращи със своите снимки!

Миналия ден за първи път този сезон тичах на вън, станах в 6,30 и направих 18 обиколки, рекорд за мен, без да се задъхам. Продължавам си Т25 алфата.
Отчитам за днес 18 обиколки на стадиона, 3х5 обиколки тичане и 3х1 обиколка ходене, за почивка между тичането и тренировка Т25, алфа, АБ интервална с Шон! Мног ми харесва тази програма!
Утре заминаваме на плаж за един ден в Гърция, че с новия ГПП ни е толкова близко, можем да си ходим на плаж на Гръцкото море! Утре почивка с плуване!
ХУБАВ ДЕН!

Общи условия

Активация на акаунт