Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 36 066
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Амиа, честита бременност!

Смоуки, какво беше това за естрогеновите бричове? Не съм ровила, а ми стана интересно?

Агент, асцендент стрелец е и моя милост  Grinning С луна в телец и то в комбинация с водолей, великолепно  Mr. Green

А, чудя се аз отде у теб таз либоф кулинарийна, а то луна в Телец  Mr. Green Но комбото ти е умопотресаващо взаимопротивно!!!! Казвам го най-отговорно като Слънце Телец, Луна Риби, асц Стрелец и Меркурий в Близнаци - такива като нас със закон трябва да ни забранят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз като Агентката в момента стягам куфари - местя нещата от един в друг куфар, за да наглася килограмите Wink  
Силно се надявам да не си като Агентката  Crazy моите всичките излязоха с наднормени кг, въпреки истеричното разместване, за капак платих и допълнителен куфар, а за да е наистина забавно ги загубиха всичките 4 куфара и то баш в Париж  Grinning Grinning Grinning
Със Аталанта се разминахме над Атлантика в един ден, а с Мамма Мил се разминаваме в Париж с един ден  Joy

И понеже съм полугола и депресирана от гледката за днес ще тренирам въглехидратно зареждане, за да имам сили за тренировка утре (ако благоволят да ми намерят багажа, ако не - гола ЗА УЖАС НА СЪСЕДИТЕ! А, да - не го доставят, а ходиш да си го прибираш сам от летището - "е, какво толкова, нали сте от София" ми казаха за успокоение)  smile3511

# 106
Отчитам банан за закуска и 90мин хот йога с интензивно темпо.

Обяд- пилешка супа с моркови и карфиол без добавени мазнини и сгъстители- натюр.  Grinning

# 107
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Почивка. Ще ям дюнер. Знам, че не съм куче, за да се възнаграждавам с храна, но да се надяваме, че съм се справила и съм 4-ти курс.

Joy   Joy Joy

Аз отчитам Zshred 20: 1мин. въже/високи колене + 1мин. тя им казва командо лицеви, което е коляно към лакет, лицева, коляно към друг лакет, лицева, подскок до клек и подскок нагоре да си плеснете бедрата...не знам това как се нарича  newsm78, и пак 1мин. високи колене, 1мин. 3 подскачащи напада лицева, кобра,дог и пак отначало, 1мин. високи колене, 1 мин. клек с тежест, 1 мин. вис. колене, 1мин. лицеви с коляно към лакет, туй в 2 рунда  Crazy  16 мин. цялото.
И си добавих 5 Minute Inner Thigh Workout for Lean Toned Thighs от ФБ, решила съм вътрешната част да я стягам буквално и преносно и всяка седмица да правя по нещо за там, ще видим как ще го съчетавам с програмата на Зузка, която междудругото много ми харесва и качвам в dropbox, ако някой иска линк да ми пише на ЛС, давам без проблем Wink

Днес се бях нагласила да преплувам бургаския залив  Joy  шегувам се, обаче знамето червено Sad та се прибрах и метнах Зузка-та Wink А се чудих дали да не отида на езда...трябваше ездата да избера, ама като стигнах плажа бях по рокля и щяха да ми се протрият бедрата, ако бях отишла така да яздя ...нищо другият път!  Flutter

Пропуснах да се похваля с МТ по бедрата и най-вече дупето, при все че правих йога/стречинг 30 мин.  Party

# 108
Здравейте момичета Simple Smile
Първо голямо честито на Амиа.   bouquet Лека и успяшна бременност Simple Smile
Така се надявам скоро и аз да ви се похваля с такава новина  Heart Eyes
Отчет за днес - отново с Кристин Къри, обичам я тази жена  Crazy
Първо правих това видео за цялото тяло: https://m.youtube.com/watch?v=0CjgB79A7PM
След него това за корема: https://m.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0
По едно време коремните мускули сериозно ми пареха, ама нека  Laughing Имам нужда там  Whistling

# 109
Аз щях да почивам. Ама ей тъй ненадейно и без да се каня метнах едно сикс паче https://www.youtube.com/watch?v=SmcLB9ObdOM Искам да споделя с вас, че след Джилиан за мен Кели става просто една руса сладурана.
Купих си бански за 18 лева. Просто е изумително какво щастие може да ти достави един китаец на толкова хиляди километри от теб. Бях като котка на амфети. Затова реших, че цялата тази енергия трябва да се впрегне в нещо полезно.

# 110
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
 Joy  Лидси, къртиш с лафове днес  Joy

# 111
Здравейте, да се запиша в тази хубава юбилейна тема. Мери, много ти благодаря, за което   bouquet. Мисля, че пропусна някои много важни за темата хора(надявам се за другата...), това включва и твоя пистолет?!? Защо?
Аз не съм писала отдавна, но си ви следя изкъсо  Sunglasses ,
Добре дошла и на Пинки, сигурна съм че с редовните си отчети ще постигне най-после целите си,
Аз не пиша щото съм несериозна  Sad и рядко спортувам, може би 3-4 седмично, но все айляшката, да не се напрегна н ещо...и все си казвам от утре съм по сериозна...
И днес ми се наложи да чакам ММ да свърши една работа някъде около час, и бяхме до една катерушка, нямаше никого и като започнах едни лицеви, едни коремни,едни напади, 40 минути по катерушката  Joy ,
Толкова беше готино, за първи път тренирам навън, малко ме беше срам, но... си заслужаваше.Сега се чувствам супер , и се надявам моето " от утре" да започна и да не се отказвам този път.
ПП. Всички къртите , страхотни сте!
ПП. Бързо да се оправяш

# 112
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и от мен.
Днес отчитам с почивка и извит врат.
Пт седмица ме боли врата, ниско към гърба, немога да си изправя добре главата и да я въртя настрани, боли ме ужасно в една точка, което ме навежда до мисълта, че май имам нещо приклещено. Иначе не ми пречеше да тренирам чак толкова, но беше некомфортно. В понеделник отивам да ме погледнат, че не се трае, немога и да спя добре.
Затова днес се разходих към 4 км с децата и това е то.

Хапнах си снакс, към който съм пристрастена напоследък- кисело мляко с лъжичка тахан, сироп от фурми, канела и натрошени какаови зърна,  Crazy

Утре планирам крос, там поне само краката участват, да не е без хич.

# 113
Здравейте!
За днес отчитам моя си измислица-микс от плио движения, упражнения за корем и пилатес. Около 1 час. Важно е движението... Mr. Green Нещо точно преди МЦ пак се изложих-кексчета, банички....но дори и с моите прегрешения, за 5 месеца(утре стават точно 5 месеца от както съм сериозна с тренировките, 6 дена в седмицата без пропуски)виждам добри резултати и съм повече от мотивирана. Но едва след 5 месеца можах да забележа някаква по-осезателна разлика. ММ винаги ме бъзика, че с тези темпове към 160 ще стигна своите "идоли"  Mr. Green. Понякога много му се дразня, но дори и това не може да ме обезсърчи, защото аз вярвам в това, което чувствам и искам, както и във възможностите си. Изводът е, че с търпение и постоянство винаги има начин, ако не се отказваш в опитите си.
Лека вечер!

# 114
Бърз отчет, докато гледам фубтол с другото око - вчера близо два часа народни танци (половин час от времето за загрявка преди и стречинг след самото подскачане), днес довърших дупето и краката с Шон - Алфа за долна част и кардио. След тренировката от мен се лееха реки.  Crazy

Весела и много слънчева ваканция на всички прибрали се в родината!  Hug

Агент, и аз веднъж останах без багаж, но ми го докараха до вкъщи (живея в провинцията).  Само че отне доста време, да бях отишла сама да си го взема от летището, щях да си спестя три дни чакане.  Peace

Амиа, честита и лека бременост!   bouquet

И на мен храната на Deziderata ми се стори стряскащо малко на фона на изтощителните двуразови тренировки, които прави. Дано наистина е било нещо временно.   Peace

# 115
Да се доотчета за деня:

след супата на обяд, десерт диня 150гр
следобяд: 1 банан
вечеря: огромна салата с домати, пресен лук, гулия (kohl rabi), салата листа и пилешки гърди

преди малко направих това:
https://www.youtube.com/watch?v=W2E3Qd5r3uM
като паузвах на някои упражнения, защото не ги мога в такова темпо и си карах по-бавно. Хлапетата се мотаеха около мен любопитно и ми пречеха, утре ще стана преди тях. Страх ме е да не "светна" някой....

Айа, онзи ден беше супер странен за мен. Може би вече усещам безглутеновия ефект и не изпитвам вълчи глад. Иначе ям много, а как обичам пълнозърнест домашен хляб от пекарната с масло...Край с него. Не ме засищаше на всичкото отгоре...Много е трудно с храненето, докато му намери цаката човек. И тази сутрин осъмнах -500гр. Приятно ми стана.

Бобченка, да се оправяш бързо.  Hug

# 116
Искам да споделя една статия с вас, мисля че не сте я пускали, а е много интересна : http://www.-spam152-/bg/2012/nutrition/15-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0% … 0%B0%D0%B2%D0%B8/

# 117
# 118
Лидси,  Laughing Голяма си терца!

Данито, чакам да се похвалиш тогава  Hug

Връщам се "осолена" и зачервена след тренировка тип 1000 калории. Предишният път ми беше по-трудна втората половина, а сега - първата.

След тренировката хапнах малини, а за вечеря - микро зелении с домати и отлежал "Ярлсберг":

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 03:55 от Фея Кръстница

# 119
Отчитам Руми, тренировка за цялото тяло.  Охках, пъшках , така ще е ..после  малко стречинг.  Сега разглеждам   Шон....  много ми е симпатичен... Wink...не се сетих как да се изразя по друг начин.. Joy
Като го гледам , по ми  е легнал на душата  май...
Вдигат ми наема...може би, защото клатя блокчето и застрахователната компания се е притеснила.... hahaha   Майтапя се, те на всички ни го вдигат, което значи, още по яко скачане !  Crossing Arms   / тук казах едни лоши думи ! / - иначе не правя така !  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт