Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 36 058
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Терца майорна съм аз Grinning
Имах някакви надежди да почивам, обаче ми се пише принудителен аутдоор. Разбирайте - на село съм, ще копая.

# 121
  • here, there, everywhere
Ох, много сте забавни. Удоволствие е да ви чета. (Пинки, и аз съм стрелче).

Аз вчера правих кардиото на Шон и за първи път бях вир вода. Явно съм по отвикнало от климата, но това не е оплакване. Даже ми е много кеф да съм си у дома.

После на обед ходихме на заведение със сестра ми да празнуваме дипломирането на племеничката. Заради пъстървата, която ми сервираха вечерта трябваше да се прибера по спешност и на прибежки вкъщи. Явно още един от чаровете на нашите заведения.... През ноща ми беше още лошо и да съм спала има няма 2часа, но сега ще излизам с друга приятелка. Като се прибера ако съм по-добре ще метна още един Шон. Може и Джилиян да му прави компания. Зависи как се чувствам.

# 122
Привет!
Отчет с 8км мързеливо темпо 45мин, трудно ми се тичаше днес, но успях. Самопотупвам се по гърба.
Закусих с два малки банана и кафе с мляко.
Пих много вода, нея не я отчитам, но пия доста всеки ден, два и половина литра със сигурност имам.

Заинтригувана съм от линка с тренировката на Фея Кръстница и ще я пробвам след обяд.
Довечера съм на хот йога 90мин.

Лидси, голяма си скица!  Grinning

# 123
Привет!
И днес да се отчета, имам мускулна по цялото тяло, очаквах я въпреки, че много внимавах вчера.
За днес 30 минути крос тренажор, а за утре ще го мисля.
Скрит текст:
момичета, чудя се дали да се запиша при Руми в програмата Оптимално тегло. 100 лв не са много, но се чудя дали да си ги спестя, тъй и тъй започнах да ставам "сериозна"...Смятам тотално да оправя храненето си, без никакви прегрешения и редовно да спортувам.Да дам шанс на себе си, нали?

# 124
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Привет!
Отчет с 8км мързеливо темпо 45мин, трудно ми се тичаше днес, но успях.

Като го прочетох това и бях  Shocked и се сетих, че ти най-вероятно си тичала  Laughing  понеже и аз към 8, или 8 и малко направих с количката, че по заобиколни маршрути, подлези и т.н. се придвижвам, иначе от вкъщи до въпросния мол, до който ходих има табела 4,4км. в едната посока, аз отидох и се върнах.... та на мен ми отне малко повече от 2 часа  Grinning
Колата ми е развалена, Дандиела, надявам се тази седмица да я оправят и да дойда да ви видя  Hug

Храната - закуска 1 банан, на обяд 80-100гр. пъстърва на фурна и 1 купичка таратор.

След малко мятам йогата на Зузка, това ми се полага днес.

ЗиЗу, аз преди 5 месеца зададох същия въпрос и всички тук ме подкрепиха, че мога да се справя и сама, затова сега ще ти го кажа и на теб- аз успях, значи и ти можеш! Само трябва да си постоянна в тренировките, да се храниш внимателно, макс. изчистено и ще постигнеш резултат и без да даваш 100лв. Да, не са много, така е и аз така си мислех, но защо да ги даваш, като можеш да се справиш и сама? Само бъди упорита, Рим не е построен за един ден и ти не чакай резултати от днес за утре, работиш ли за тялото си, то ще ти се отблагодари и резултатите ще дойдат  Hug   Виж в предните теми Поли сподели режим на Биляна, на сайта на Руми има безплатни режими, избери си един и го следвай, ако смяташ, че ще ти е от полза споделяй менюто си тук, ние ще ти помагаме кой колкото и както може  Hug 

За Шон все забравям да отбележа нещо - помните ли, като обсъждахме кой гей и кой - не. Шон има халка, забелязах я при един от стречовете, гледах го дали е флексибъл колкото мен  Mr. Green

# 125
Здравейте и от мен! За днес двойна тренировка от алфата. Вчера не издържах на изкушението и хапнах 3 тънки принцеси  Blush . Тестяно не обичам и не ям , но явно организма си го иска понякога, а може би и от наближаващия МЦ е виновен. Днес закусих яйце и то насила и май цял ден ще я карам на диня. В тази жега апетитът ми е изчезнал.
Фея, твоите салати винаги изглеждат много вкусно и екзотично. Имаш невероятна фантазия. Браво!

# 126
  • Пловдив
Здравейте!!
Тди, Шон е семеен, има си мъж/жена/, един рус такъв, изглежда сякаш Шон е мъжа в двойката, хахаха. Peace
Дези, това бавно темпо, а 8 км. за 45 минути, ми на мен бая бързичко ми се вижда, явно си много ок с тичането  Hug
Атомче, така е с пъстървата по заведенията, изненадва,дано се оправиш бързо   bouquet
Феичка, както винаги е вкусно при теб.
Аз днес имам почивка по програма, ама децата ги няма и викам сутринта дай да направя някакъв стреч, че ме боли гърба - и направих Инър Воин на моите приятели от Лес Милс, много ми беше забавен, колко се стречнах не знам. Сега следобед ме мързеше, мързеше и викам дай да направя йогата на Боб, ма много дълга, та направих Лес Милс 30 минутната програма ей така за кеф, обаче после реших да пробвам пак Асилум, та там има една 10 минутку за след тренировка, която е  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy. Да си кажа честно, не правих толкова упражненията, колкото охках и пъшках, докато се пробвах. Много зор, та чак с връх. Та криво-ляво от почивен ден 60 минути издокарах, ... ще видим как ще съм утре на силовата и дали няма да съжалявам, ако ми е дошло множко.
Лека неделя на всички  Hug

# 127
Привет спортни  Heart Eyes

Аз да се отчета с оплакване  Whistling. Нещо много скапана се чувствам тези дни, да не кажа смазана. Възможно ли е да съм претренирала  newsm78. 5 дена в седмицата вървя по 6км за кеф (е с по-бързо темпо де, но за кеф все пак) по 1 час на ден и отделно като се прибера правя някоя от P90X+ по час. Демек по 2 часа на ден ми се събира общо. Но вчера сутринта не можах да отлепя до 10часа сутринта. А аз по принцип съм от тези дето стават в 6 не зависимо дали е делник или празник. Чак се стреснах като видях колко часа е. И моя мъж пък взел, че ме оставил да спя. Ама така му се развиках като станах, много ме стигна яд че съм си проспала половината ден. Дали не ми е много това трениране не знам. Къде е границата между мързел и претрениране ми е трудно да преценя. Иначе през деня ходихме да вървим 4км и отделно малко плувах на басейна, но като цяло се чувствам смазана Wink.

Айдеее леля ви каталяса  Laughing

# 128
  • Пловдив
Вики, може. Даже виж как са ти постиженията, ако са влошени, работата е ясна. Отделно не знам до колко възстановяваш и с храната./аз бях така преди 2 месеца, като почнах протеина се оправих, явно е било от не добро възстановяване/, ама май ти се храниш ВМ НВХ и не би трябвало да е проблем. Почини малко, ден, два и виж как са нещата. Дано е само момент и бързо мине./в Бб тийм има статия за признаци за претениране,  виж я/. 😍

# 129
Любче Heart Eyes не знам, само се притеснявам да не е мързел  newsm78. Аз с храната нямам оплаквания, че и протеин пия отделно, че и бърнър почнах преди 2-3 седмици. Дет се вика той поне трябва да ме енергизира. Ама не би. Едва ли е и от гладуване. И така се чувствам след 2 почивни дни. Май верно са ми лоши постиженията  Heart Eyes. Последно видях добри постижения преди 2 седмици и после нещо върнах назад. Бях стигнала до 3 набирания на лоста, тази седмица едно трудно правя. Но и у нащо село големи жеги. И това ме досмазва. Отивам да диря статията за претренирането. Благодаря ти   bouquet

# 130
  • София
Здравейте спортни!
Отчитам си вчерашната ъпър боди от Бетата и 2 часа събиране на багаж.
Вече сме на морето, взех си ластика и постелката, но за сега само ги извадих от куфара. Може да си почина 2-3 дни и тогава си продължавам с бетата.  Laughing

ТДИ, тук сме! Оставаме с голямата кола, така че и ние може да мръднем по някое време към Бургас. Обаче умният ми телефон умря, загубих ти номера, нямам ни вайбър, ни нищо... Sad Прати ми го, моля те!  Hug
Добре, че си нося РС-то, че съвсем щях да загубя връзка със света. Simple Smile

# 131
ТДИ,благодаря за съветите, ще те послушам,а Руми винаги ще е на линия...
Смятам да ви досаждам с някакви отчети...,съжалявам отсега...
За днес закуска: свинско ребърце със домат и магданоз, обяд: 5-6маслини с кашкавал и пушени ребра 50 гр. следобед, сусамов тахан с мед 2 към 1 е, за вечеря салата домати + сирене,магданоз и маслинки.
Дандиела, приятна почивка на морето.
Вики, сигурно е от жегата, но човек е хубаво когато си вземе съня.
Любче, така ме разсмя
Цитат
Да си кажа честно, не правих толкова упражненията, колкото охках и пъшках, докато се пробвах. Много зор, та чак с връх
Joy

# 132
Уф  Зизу не знам от какво е ама да се маха по-скоро, че това не съм аз. Нито съм поспалива, нито от тип "днес прегреших или се наградих с храна". А нещо ме shut down-ва.

# 133
Вики, а може просто да се събрало много наведнъж - дълги тренировки, големи жеги. Намали темпото щом така го чувстваш!  Heart Eyes

По темата с дължината и интензитета на тренировките съм напълно съгласна с Румяна. Тя е публикувала в английски си сайт, който Мери беше споделила, своя тренировъчен план - само един ден тренира повече от 40 мин, два дни задължително почива, останалите тренировки са по-кратки. Peace Така де, тренираме за да живеем по-добре, а не живеем, за да тренираме по-дълго или по-интензивно. Вече предпочитам да прескоча тренировка, но да прекарам време с приятели или семейството ми навън, докато имаше един период, в който се бях вманиачила, дори за сметка на социалния ми живот.

Днес отчитам Т25 Алфа за корем!

Любче, и за мен да изтичаш 8 км за 45 мин е бързо, за това време за сега мога само да мечтая/  Crazy

# 134
По темата с дължината и интензитета на тренировките съм напълно съгласна с Румяна. Тя е публикувала в английски си сайт, който Мери беше споделила, своя тренировъчен план - само един ден тренира повече от 40 мин, два дни задължително почива, останалите тренировки са по-кратки.

Я, и аз тренирам на същия принцип, без да съм чела Румяна. Просто и на мен този режим ми се отразява най-добре.

Нюклиър, дано вече се чувстваш по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт