Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 36 046
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
опааа момичетааа вчера и днес бях много зле направооо умирачка, два дена не съм яла нищо свалих 2 килаа на нищо не приличам....нещо ми е депресирано....
Lidsy ще ми извиняваш ама нещо не разбрах коментара ти по мой адрес....

# 136
Фъстъче, я недей! Иди си вземи един шоколад, отпусни си душата и го изяж, пък после дрънни една тренировка. Няма да те дадем на някаква си там депресия!

# 137
  • Пловдив
Фъстъче, я недей! Иди си вземи един шоколад, отпусни си душата и го изяж, пък после дрънни една тренировка. Няма да те дадем на някаква си там депресия!
  Peace Peace Peace
Фъстък, не мисля, че Лидси те е коментирала бе, душко, тя такива лафове ръси тези дни, че да умреш от смях  Joy Ти защо си в депресия? Защото ти е лошо, или ти е лошо, щото ти е криво? Много си сладка, завърши, абсолвентка стана, недей така сега ...
Пинки, и теб пропуснах одеве, много тъпо това с наема  ooooh! На какво основание??? И, никъде по света няма спокойствие, ей ...  ooooh!
Айде стига съм висяла по форуми, ами да ходя да се заема с домашните си задължеия.   chef

# 138
След 3 седмици почти никакво трениране, от вчера възобнових. Току що направих https://www.youtube.com/watch?v=0CjgB79A7PM&app=desktop Мега доволна съм  Grinning Потни благодарности на дамата, която я препоръча   bouquet  Laughing

Огромно честито на новата мама в темата  Heart Eyes Лека бременност ти желая!   bouquet

п.с. новата визия на форума е ужасна! с 300 зора успявам да открия това, което искам. вече чета само тази и темата за астмата, просто нямам сили да ровя  Tired

# 139

П.С. Пък наша Фъстъчка как от цял випуск най-шармантна излезе. Киризя аз 'сичко из фейсбук, михихихи Grinning
това имах предвид....
охх нещо хич не ми е до тренировка сега...не знам ще си подепресирам малко...пък утре ще съм като нова

# 140
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Фъстъче, с добро те е споменала Лидси, харесалата те е най-много от всички във випуска ти Wink

Аз направих на Зузка йогата, тип Боб, пък аз след прехода сутринта се надявах на нещо по-леко и после като откъртих, натиснах бебето до мен и само да се обади му шътках, то накрая милото и то заспа  Laughing

Не знам защо, ама тея видеа, които са ми в програмата ги няма в тубата, та едно не мога да ви покажа за какво иде реч  Crossing Arms  аз затова казах, ако някой иска да ми пише да дам линк, още ми е в дропбокса цялата програма  Peace

Дандиела,  ако имате път към Бургас, само ми пиши къде на вас ще ви е удобно, аз ще дойда, понеже утре щели да свалят двигателя, че нещо си там не знам какво ...лагер нещо хванах от целия разговор  Crazy   ако не до другата седмица се надявам да са я оправили и аз да дойда  Peace По принцип ми се иска аз да дойда, да се разнообразя малко, да спра в Приморско да изям една кремпита  Laughing уникална сладкарница има там, всичко домашно мммм
Сега ще ти изпратя номера си на ЛС Wink

Зизу, не досаждаш, споко  Peace

Вики, на мен това ми прилича на преумора, няма как от мързел да настроиш организма да спи до 10, явно си имала нужда, почини си, намали интензитета на натоварване, аз преди време правих един д-лоуд, може да прочетеш за него  Peace

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 21:05 от TDI

# 141

П.С. Пък наша Фъстъчка как от цял випуск най-шармантна излезе. Киризя аз 'сичко из фейсбук, михихихи Grinning
това имах предвид....

В новините ми излязоха снимки, предполагам от абсолвентски бал. Не, че си наша, ама най-много ми хареса   bouquet

Като изключим 4-те часа копане на пипер и праз в най-голямата жега и пек, днес наистина почивах. Утре също смятам да не правя нищо. Тъкмо гледам първата част на "Терминатор", като видях Линда Хамилтън направо се шашнах. Желязна е. Ето малко набирания от "Терминатор 2" https://www.youtube.com/watch?v=kgmxrjxUe60
И една снимка http://www.born-today.com/btpix/hamilton_linda2.jpg

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 21:51 от Lidsy

# 142
Ооо Lidsy мерси много в такъв случай. Поласкана съм  Simple Smile

# 143
Така де, тренираме за да живеем по-добре, а не живеем, за да тренираме по-дълго или по-интензивно.

Чудно синтезирано! Нямам какво да добавя, Айа  Hug
И весело изкараване в Злата Праха! (така ли се произнасяше, Дези, или бъркам)

Пинкито, наемите май навсякъде скачат! Общо взето краткосрочните прогнози са за сериозно търсене в рентал сектора.

Отчитам 6-7 км (забравих да пусна апа) бодър свински тръс след децата на скутери. Понеже багаж още нямаме внимавах да не се изпотя  Mr. Green
PS +++ Supermodel Butt Workout!

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 13:09 от Agent Provocateur

# 144

И весело изкараване в Злата Праха! (така ли се произнасяше, Дези, или бъркам

Няма грешка, точно така!  Grinning
Фъстъчка, горе главата! Да не би да те е хванала емоцонална преумора след големите събития? И хубавите емоции изморяват. Да се оправяш!   bouquet

Значи, да се отчета с обобщение от сутринта, ще ме извинявате за повторението:
банан
8км

обяд- омлет 3 яйца с лук и зелени чушки
17.00  банан
90мин Хот йога
200гр черни череши
75гр кешу

Не остана време за друго. Ще видим утре какви ще ги свърша.
Рапорт даден.

# 145
Ех, много пишат тия машини  Hug

Аз днес не тренирах. Хващах тен  Laughing

И по вечеря у дома дойде братовчедка ми със сина си. За 2ри клас е и туй дете ми направи впечатление как стана от стола - беше се хванало с ръцете за седалката и краката му бяха във въздуха. Викам ехеее, ти си много корав бе! И кака ми вика - да бе, иска да тренира постоянно. Викам давай го насам, утре на стадиона да бягаме. А малкото как се нави! Беше много щастлив. Утре се надявам да дойде и да не му мине мерака бързо, бързо Grinning Показах му импровизираното си място за набиране - набира се, бе!  Shocked Laughing Не мога да го смъкна от лоста  Joy

# 146
Бях на работа цял ден и беше гърч, за капак дето се чудех защо ме боли главата, взе ,че ми дойде доста по рано... Rolling Eyes  С  храната съм пИрфектна,  но днес ще почивам, отивам да си легна да подремуцкам.  Laughing  
  И на мен  ми харесва схемата на тренировки на Руми,  обаче аз си мисля, че за мен си трябва доста повече, е не доста, ама да речем 1 час на ден нещо сериозно, и  после я тичкане, ч някаква дъъъълга разходка.. Който има доста да сваля, си трябва  тежката артилерия....Може и да не съм права, не знам, но така си мисля.... ако греша ме поправете, че да не се напъвам много .. Joy  
Дори ако си стегна д*то да тренирам двуразово по 35 мин, пак би било по-добре, отколкото 1 път, ама още са ми слаби батериите..или мързела  още не съм преборила тотално...

# 147
Според мен няма значение много или малко имаш да сваляш. Въпросът не е в многото трениране, а в постоянното.Двуразовото трениране не би довело до нищо хубаво според мен, защото човек трябва да тренира според това как живее - ако имаш куп други задачи, които също ти изпиват енергията е супер безсмислено. Трябва да се тренира така, че да ти е кеф, а не така, че да те изтъргват с лопата от пода. И да не забравя най- важното все пак си остава храната - може и по цял ден да тренираш мааа ако не ти е ок яденето какво правиш - нищо. В заключение ще кажа, че трябва да се тренира умно, кратко и интензивно.

# 148
Пинки, не мисли, че ако тренираш по 5 часа на ден и ще получиш резултатите си по-бързо. Напротив. Нищо няма да видиш. Нагоре са обсъдили вече, че краткото трениране е по-ефективно + една по-дълга тренировка на седмица. СМятам че 20-25-30 минути може да ти е тренировката по принцип. И веднъж седмично може да стигнеш до 40-50 дори 60 минутна тренировка. Но не и всеки ден по 1 час!

Отчитам се с 10тина обиколки на стадиона, като последните 4 бяха с пирамидални напади - 30, 40, 50, 60 бр. Peace

# 149
Аууу,МНОГО   ви благодаря !  Hug   Така и ще направя... Днес почивах  ,дори и се наспах следобед, за утре съм пушка !  
Искам да попитам девойките, които тренират с Шон.. Аз ,като с него нищо до сега не съм правила, от къде да започна? За това, че се минава първо през алфа, бета и т,н, ясно,  но преди това има ли други неща , с които да започна ?  Гледах някакви ДВД та с  различни програми има ...затова се чудя откъде да го подхвана? Искам да се пробвам.  Blush  
  пс/  Направих страхотни свински ребърца на фурна...щом Пикла ги хареса, дето не мога да и вкарам месо в устата..значи съм надминала себе си ... Joy  В работата вече една колежка ми носи сварени яйца.. hahaha,  а в началото ме гледаха ,като не много в ред, защото вместо да извадя сириъл, барчета или нискомасл. мляко, аз вадя яйца, месо, зеленчуци, и от плодовете им не ям..Същата днес ме гледа и ми вика : " Пак си започнала да отслабваш, личицето ти има скули... Joy  "
То хубаво, ама докато дупето ми заприлича на дупе, ще ми останат само едни очи и една уста !

Общи условия

Активация на акаунт