Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 36 036
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Привет!
Записвам се и в новата тема. Освен с дълги разходки на морето, с друго не мога да се отчета, но ще вляза в час съвсем скоро!

# 151
Привет, големи фурии сте момичета, много сте изписали!

За вчера отчитам събиране на тен и тази сутрин спане до късно. Станало е доста топло на вън и не можах да изляза да тичам. Пия си кафето сега и ви чета с удоволствие Simple Smile! Сега ще се отдам на дома- едно основно почистване и дано после се запиша с последната тренировка от Шон Т25 алфа.

Хубава и успешна седмица!

# 152
  • София
Добро утро на любимата ми банда  Hug Hug Hug

как сте момичета?
Изчетох ви подробна и сега да пиша, пък дано не забравя какво исках да кажа  Embarassed

Фъстъченце, как си днес? Дано си по-добре ... Има такива моменти, какво да се прави. Той затова живота е толкоз Убав  Laughing

Викчеее, изобщо не изпитвай угризения и си дай дори седмица пълна почивка от тренировки. Може да си претренирала, може да си изтощена като цяло ... Много добре се отразява пълната почивка, например седмица, на 4-5 месеца. Това из фитнес сайтовете го пише. Тялото има нужда от релакс, нищо че ние имаме други планове за него  Joy

Зизу  Hug Много се радвам да те видя тук! Пиши си храната, тренировките, споделяй, питай ... На никой не досаждаш, ще видиш  Hug

Линдзи, утепа ме бе жена  Joy Ко ти стана тая събота и неделя?  hahaha
Много си сладка  Mr. Green Я кажи сега, че забрави да ми кажеш, какъв нов план имаш? Какви са тия Джилиянки, дето ги планираш?

Пинки, много гадно това с наема  Confused  Hug

Юле, къде си?

ТДИ, Мерка
  Hug Hug Hug

Аз вчера имах много лошо хранене ... Няма да го казвам, че съм за трепане, както казват на селото на моя мъж  Joy
И мислех да потренирам днес по-така, сериозничко, ама като гледам как ме мързи, май ще се отдам на чистене и ще компенсирам с някое яйчице  Blush Оф, много голям мързел, направо ужас. Е, ще направя някой клек, това онова, ама за цяла тренировка не знам дали ще се прежаля  Laughing утре  Joy

# 153
хахаха Вив голяма си шматка. Аз днес съм доста по-добре...е не яденето 3 дена си оказва влияние, ноо ще го оправя и това. Днес ще ходя на пробно за една работа стискайте палци да ме харесат и да стане . За тренировки още не съм готова, но те няма да ми избягат. Хаайде със здраве

# 154
Момичета, дали да не махна плодовете? Гори ми под д-то да свалям и май са ми в повече като ги гледам написани.
Допивам капучиното и заминавам да бягам.
Успешен ден днес ви желая!  Hug

# 155

Линдзи, утепа ме бе жена  Joy Ко ти стана тая събота и неделя?  hahaha
Много си сладка  Mr. Green Я кажи сега, че забрави да ми кажеш, какъв нов план имаш? Какви са тия Джилиянки, дето ги планираш?

Сесията приключи. Животът е прекрасен! Обичам всички и искам на море. Общо взето това е  Laughing
До 16-ти смятам с Джилиан да тренирам изцяло. Ще комбиниирам Six weeks six pack, Killer buns and thighs и Shred it with weights.

# 156
Здравейте от Златна Прага! Или по-скоро нАздрави  Mr. Green
Дезидерата,  благодаря ти! И аз имах спомен, че си в Чехия, къде по-точно се намираш?
Айа, ще ти пиша по-подробно като се прибера, но аз мисля да разгледам забележителностите по центъра, не съм много музеен тип. Предпочитам да се разхождам из малки улички и да усетя атмосферата на мястото, особено пък тук, с всичката напластена история. Добре де, също така да седна в някой пъб, както и да опозная мястото чрез похапване. Blush
Извинявам се, ако ви се виждат като спам писанита ми, но с телефона е голям зор да слагам каквото и да било в скрит текст.
Вчера имах много интересно изживяване. Тук сме с един приятел на брат ми - египтянин. Вчера беше първия ден на рамадан и вечерта ни заведе в едно заведение за ориенталска кухня. Е, няма такова ядене, днес все още не мога да погледна храна. Ястията бяха много близки до нашите, харесаха ми. По-интересно ми се стори колко много се поддържат тези хора. Всички бяха пт различни арабски страни, не познаваха момчето, което беше с нас, а се държаха сякаш всеки ден се виждат. Аз бях единствената от женски пол в заведението и да не ви кажа колко странно ме гледаха. И двамата с брат ми сме светли и рижавеещи. По едно време египтянинът каза "За брат ти е по-нормално да е тук, с мен, но теб няма как да не те гледат странно..особено с тази пусната коса, която се вижда" Joy
Това ще е от мен, че трябва да бягам. Усмихната и спортна седмица на всички! Hug

# 157
Deliberation, в Прага съм, пише ми под картинката. Имаш ЛС.

# 158
Отчитам бягане в петък + двурозови силови събота и неделя  Peace
Много съм доволна, че от известно време получавам леки мускулни трески - вдигнах леко тежестите, може би е затова

# 159
Хайде успешна седмица на отбора ни  Wink Hug

Ударила съм го ваканционно т.е. по-добре да не навлизам в подробности. Само ще спомена, че единствения мъж в дома ни (нали сме три момичета) любезно помоли да врътнем един чийзкейк, при това сам си приготви сладкото от вишни за него. Е, как да му откаже човек  Mr. Green
Бяло добре изстудено вино с резен лимон, сода и лед вечерите, крекери със семена... Край  Mr. Green

Вчера бе плажен ден. Прекрасно местенце сме си открили - борова гора, ситен пясък, чиста вода еееех!  Разкош на едни 40км. от дома, но близо нямаме читави плажове.
Броя си го спортен ден - стягане на багаж, храна за бебе, надуване на всевъзможни плажни глупости за децата, хранене, подсушаване и прочие.
В краткото полувреме, когато всички бяха прилежно измазани с фактор и нахранени успях дори да плувам сама и да видя пейзажа (преди това следях някой да не се удави или нагълта с пясък). Това сред удоволствията на майчиството  Heart Eyes

Агент  Hug

Тази седмица ми се иска да си нaправя добър план за тренировки. Отивам да го мисля и дано не ми мине котка път, защото се чувствам заредена  Wink

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 11:26 от ~Би~

# 160
  tiptoe

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 14:56 от Nil desperandum!

# 161
# 162
Аз таковата...мислех си за вас през цялото време smile3525

# 163
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти народе,

Аз си дадох почивка събота и неделя, че пак стрес около мен. Rolling Eyes Егати, тъкмо да ми наближи отпуската и да се почувствам ваканционно и няма братче, все ще изкочи нещо, което д аме тупне в земята. Направоооооооо  Tired

Отчитам с 10 км бягане днес, след това 4х 50 ходещи напада с по 100 метра бърз ход между тях.

# 164
Здрасти народе,

Аз си дадох почивка събота и неделя, че пак стрес около мен. Rolling Eyes Егати, тъкмо да ми наближи отпуската и да се почувствам ваканционно и няма братче, все ще изкочи нещо, което д аме тупне в земята. Направоооооооо  Tired

Отчитам с 10 км бягане днес, след това 4х 50 ходещи напада с по 100 метра бърз ход между тях.
Бобчи- и аз съм така.Няма спокойствие ooooh!  Но за разлика от теб- като имам големи проблеми, аз съм в дупка и си се заравям още повече и си пръхтя вътре.Нито слушкам, а само папкам Embarassed Ей на казах го. Тренирах по малко и хубавото е, че поне не съм наддала. Тука,  обаче, сме като в изповедалня и познайте кой е ББрадър? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт