Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 36 025
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Бобче, какво става с гърба, има ли подобрение?

# 166
Здравейте милички,

Аз отчитам малко спокойствие в графика и оттам и възможност за тренировчици. Днес беше ден за корем и отново с любимата Джаки се понатоварих, хем коремните упражнения са ми най-приятни, тази жена винаги знае как да ти изкара въздуха  Grinning

Билянка, радвам се, че твоите сладурки са те оставили да поплуваш.

За стреса не знам какво да ви кажа, на мен също като ми дойде в повече не ми се тренира, изчаквам да ми дойде музата, а това отнема известно време, изчаквам да се поуспокоя.

Бобче, и аз като теб се насилвам да не си натоварвам краката с по-големите гирички, при все че с малките гирички ми е скучно, ама няма как. Най-добре се чувствам като взема по-големите и си се кефя, че си правя старите бройки с по-големи тежести, но на другия ден като ми отеснеят крачолите се чувствам виновна. За сега това ми е целта: поддържане на краката и натоварвам корем и ръце.

Спорни тренировки!

# 167
Отчитам 1 седмица на алфа Т25, с малко размествания на тренировките по дни.
Момичета имам един въпрос, сигурно пак ще ви отегча Blush
В програмата на алфа Т25 в първата седмица в петък пише lower focus cardio,  това нали значи видео 1 и видео 2 в един ден? Общо 2х25 мин.?

Закуска: 1/2 кофичка кисело мляко с овесени трици + 2 бисквити белвита
Обяд 1/2 домат, краствица, шунка, кашкавал
Преди малко : довърших кофичката с кисело мляко Simple Smile

# 168
Да , Меги точно така.
Аз днес по програма имам почивен ден , затова си направих една дълга разходка
За днес : закуска:3 малки овесени бисквитки, обяд - риба и за вечеря ще е риба и някаква салата.

# 169
Ето ми го отчета:
Закуска 5 череши, капучино
Тичах 8км/46мин.
Обядвах "яйце" моцарела и 6 чери доматчета.

Довечера съм на бокс.

# 170
Меги, ще умреш от глад с това ядене  ooooh! Дезидерата същата работа...  #Crazy
И какви са тия бисквити белвита?  Naughty Тцтцтц. Яяяя да вкарате още хранене в туй ващо меню. И после се чудите защо няма резултати. Ами вие на ядете. Тялото си запасява всичко, как да отпусне малко мазнинки, като няма с какво да се захранва? От къде да знае, че няма да го подложите на нещо по-брутално?
Не ви знам как ги правите тия Шонове и туй бягане 8 км с туй малко хранене.

# 171
Меги, ще умреш от глад с това ядене  ooooh! Дезидерата същата работа...  #Crazy
И какви са тия бисквити белвита?  Naughty Тцтцтц. Яяяя да вкарате още хранене в туй ващо меню. И после се чудите защо няма резултати. Ами вие на ядете. Тялото си запасява всичко, как да отпусне малко мазнинки, като няма с какво да се захранва? От къде да знае, че няма да го подложите на нещо по-брутално?
Не ви знам как ги правите тия Шонове и туй бягане 8 км с туй малко хранене.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

и аз това щях да напиша - ще се лигавят с някакви си бисквити и мляко яяяяя бързо една риба или пържола и салата и маслини

# 172
Някаква идея защо получавам тежест в краката при тичане  newsm78
Усещам, че имам супер сила и ми се бяга, обаче в един момент имам чувството, че от коленете надолу краката ми тежат като олово...и намалям темпото  Rolling Eyes

# 173
Пилешкото със салатата ще го хапна довечера след тренировка.

Утре ще пробвам по-сериозно да ям. Аз от сериозно ядене си седя на 57кг от 3 години.  Cry

# 174
  • Stavanger,Norway/ Varna
Дива, Нилс аз преоткрих бягането. Замества ми плуването. Едно време, то ми беше спасението в моменти на стрес, нищо не ме успокояваше така, както една дълга тренировка в басейна, имах време да остана насаме и да намеря себе си. Сега с бягането се 4увствам по същия на4ин, 4ак немога да повярвам, 4е е така, та аз мразех да бягам  Crazy

Like_Smoke сега ще споделя една теория, която сама си направих, ама сигурно е грешна, но знам ли. Та, мислех си, защо сестра ми с хилавите си крака, е била винаги по- издържлива от мен в бягането, а моите окапваха на първите 500 метра. Стигнах до извода, 4е аз имам пове4е мускулна маса, която освен, 4е е пове4е, е по- тежка и й трябва пове4е кислород. Та все си мисля, 4е краката преди ми тежаха от липса на кислород  Crazy. Но каквото и да е, с пове4е и по- 4есто ти4ане, проблема отминава  Peace

# 175
Like_smoke, защо не си дадеш 1-2 дни пълна почивка и да опиташ да бягаш след това? Смятам, че ще ти е по-добре.

Дези, ако това ти е сериозното хранене, ще си седиш на 57 още дълги години  Laughing

# 176
Благодаря за съветите  Hug
Ще почивам днес, защото съм на културно мероприятие  Mr. Green
Утре ще тичам пак и ще гледам да тичам дишайки повече...

Когато тичам сутрин съм пушка, обаче някак след работа ми е по-тегаво ... Може би щото цял ден съм пила вода, хапвала съм нещо, въпреки че гледам поне 2 ч. преди бягане да не ям, че ми тежи  Rolling Eyes

Аз напоследък доста ограничих въглехидратите и в залата ме предупредиха да внимавам с аеробните тренировки, щото със сигурност ще ми падне издръжливостта, та се замислям, че може да са прави

# 177
  • Canada
Отчет за вчера - 30 мин. Ексцентрична горна част от Р90Х3 с ок.7кг  и  3,6кг дъмбели и 2х8 лежанка с 20кг и гребане за гръб пак с 20 кг. Яденето бива. Двуседмичното нетрениране не ми се е отразило на формата. Сега трябва да спра пустите цигари и да почна да ям повече Wink
 Hug

# 178
  • София
Дезидерата, Меги, Каринита, много малко ядете, как не ви става лошо при тези тренировки не знам.
Бисквитите Белвита директно ви предлагам да им посочите коша  Laughing На тяхно място хапнете варено яйце или ядки, 1 авокадо.

Меги, да, винаги в петък имаш две тренировки  Heart Eyes

Аз ако не ям, и 25 минути Шон не мога да направя.

Смоуки, има го този момент, по себе си съдя че е така. С плодове нещата са идеални  Peace

# 179
Вив , не ми става лошо , аз по принцип винаги си ям така . Даже ми се струва , че е много защото салатите при мен са в голямо количество. Като ккал като си ги  изчисля за ден ми идват средно между 1200 -  1600, но с моя заседнал напоследък начин на живот мисля че е добре.
Момичета, мислите ли че е възможно моите мерки да не  мърдат заради еднообразното хранене? Защото като се замисля аз май се храня само с риба, домати , краставици, кисело мляко и чат - пат пилешко месо. Напоследък вкарвам и плодове.
Тази депресия май е налегнала доста хора. Мен от вчера все на рев ме избива и  днес доста си поревах.   Blush

Общи условия

Активация на акаунт