Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 36 008
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Айя, TDI, Вивка Heart Eyes ама как ме пращате да почивам, аз програма следвам бе хора Laughing. Така не може, но и насила паk не става гледам Whistling.

Вече ми се събра 4 дена почивка от програмата която следвам Embarassed. Днес пак ще почвам, но не знам как ще се справя newsm78.

TDI нещо не мога да намеря за Д-лоуда. Може ли да ми напишеш поне как се изписва Praynig ( аз писах D-loud,  но нещо друго ми излезе) или линк дай да зачета нещо.

# 181
  • София
Каринита, моето мнение е, че протеина е много малко. В огромен процент от случите липсата на резултати е от малкото количество протеин. Увеличи го, ако не можеш да ядеш достатъчно - вземи си на прах, и тогава сланинките ще започнат да се топят, защото като цяло храната ти е супер  Peace

ВикчеHug

Момичета, да ви питам и вас - споделете ми салати с прясно зеле, които харесвате  Praynig
Включила съм на вълна зелеви салати и издирвам нови варианти, които да опитам  Crazy

# 182
Вив,
класическото зеле с моркови
зеле с моркови и краставици
зеле с краставици Heart Eyes
зеле с краставици и домати
Пробвай да сложиш и други зеленчуци вътре Simple Smile не съм пробвала друго Simple Smile

# 183
Двуседмичното нетрениране не ми се е отразило на формата.

На мен ми се отрази на формата. Като възобнових, краката изведнъж дръпнаха напред бързо.

# 184
Вив, на мен ми харесва салата от  зеле, морков, краставица, магданоз, малко зрял фасул,маслини с малко зехтин и лимонов сок.
За протеина не бях се замислила , но ще взема да пробвам. Благодаря ти!

# 185
  • Stavanger,Norway/ Varna
Вив, забравих да отговоря. Гърбът ми е по- добре, много добре масажирах добре няколко дни с фоум ролер и повисях по лостове, както и някои йога упражнения правих след топли душове. Помогна много, още съм вдървена, но поне болката отмина и мога да спя  Peace
Благодаря ти, 4е попита  Hug

Салата зеле, магаданоз, краставица и орехи или сусам. А зелевата салата подправена с тахан и лимон е просто неустоима. Сега ям зеле на корем, нали му е сезон, даже в момента ръбам зелеви листа като някой заек  Laughing

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 19:10 от bob4enka

# 186
Здравейте, аз пак съм тук, с отчет.Тренирах 40 минути с Джилиан - Hard Body 01 . Не ми хареса, че няма хубаво разтягане след това,само минутка Crossing Arms, а всичките стречинги, които имам са по половин час - предвидени за ден в почивка  Flutter , А някой спазвал ли е тази програма, колко време трябва да я правя според вас?
Не знам как ми е яденето, не се лишавах... Embarassed
з - две варени яйца + авокадо ( аз ги овкусявма като салата)
о - мусака от патладжан
слз - маслини,пушен врат и малко кашкавал
в - салата домати с някакви добавки - сирене,магданоз, половин краставичка.
Вив, идея за салатка са ти предложили доста.Аз не мога да го ям това зеле, освен на манджа.Хапвам само китайско...
Бобченка, радвам се че вече си по-добре.

# 187
Зелева вълна  Mr. Green
Споделяйте и други любими салати, добра идея е да разнообразим Wink

Аз съм щастлива, че включих в менюто си авокадото, което преди не близвах. Сега го пасирам и си правя дресинг към салата от маруля. Половин авокадо, малко зехтин, сок от лимон.

Дива  Hug

Отчитам се много доволна с Cathe Friedrich's Cross Fire, 57мин. с акцент долна част. Както съм казвала и преди това ми е една от любимите тренировки  Wink

# 188
  • София
Благодаря за идеите момичета  Hug
Зелето с краставица и копър ми е сред най-любимите салати, търся идеи за разнообразие, обичам да опитвам нови неща, а така се попада на нови неща, в които да се влюбиш  Heart Eyes
Бобче, много се радвам, че си по-добре! Аз като няколко пъти прищипваща се досега, като видя някои че се е травмирал по този начин и лошо ми става, защото знам как боли  ooooh!
Браво, браво че си се оправила!  Hug Hug Hug
Много благодаря за дресинга с тахан, ще го опитам  Embarassed  Тоя тахан ... в голям грях ме вкарва!

# 189
Идеята за споделяне на любими салати ми много ми допада, аз съм голямо тревопасно  Mr. Green

# 190
Аз не знам от къде видях - цвекло, моркови, печени чушки, чесън, оцет. Страхотна салата  Shocked Laughing Crazy

# 191
  • София
Мерка, цвеклото и морковите сурови, или?
Обожавам цвекло аз  Crazy

# 192
Сурови, сурови  Crazy

# 193
  • София
Ох, ох, ще я пробвам обезателно  Hug

# 194
Мери, я да видим какво ще кажеш за вечерята ми Simple Smile?

2 броя яйца, бъркани със сиране, 1 домат, краставица, шунка + десерт 3 резена пъпеш заляти с една голяма лъжица мед!

Общи условия

Активация на акаунт