Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 36 003
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Убий ме - цвекло не ядвам. В началото на "прехода" към здравословното хранене дадох всичко от себе си да го харесам (него и рибата). Това, че имаше вкус на буца пръст беше едно на ръка, ами как ми оцвети брекетите, 2 седмици ходих с розова уста, все едно съм яла хора.

# 196
  • Canada
Двуседмичното нетрениране не ми се е отразило на формата.

На мен ми се отрази на формата. Като възобнових, краката изведнъж дръпнаха напред бързо.

Супер! Да видим на моите какво ще им се случи тогава Simple Smile

Аз не си падам много по зелето, но ако е с царевица, моркови и майонеза е ядливо Simple Smile
Предппочитам салата Цезар или един пролетен микс, който напоследък си купувам -  млади салатки, цикория и радичио. Взела съм си две връзки репички за гризане, че в къщи май само аз ги ям. Доматите горките минаха на заден план.
Цвекло...  Sick , не мога да го ям туй нещо  Joy

# 197
Нещо не можех да заспя вчера, та ставах по нощИте да правя йога и да медитирам Crazy

Днешния ми обяд: сурови "принцеси" от тиквичка, намазана с домашен пастет от слъчоглед, спанак, хранителна мая, лимон и чесън

Направих и едни ужасно вкусни сурови какаово бисквити:

# 198
На мен много ми харесват и салати , в които има сурови тиквички.
Меги , добре ми се струва твоята вечеря, но аз бих заменила шунката с някакво месо. От както веднъж се зачетох в етикета на една шунка..... я отказах завинаги. Според мен в тия шунки няма грам месо , само някакви изрезки, сланини и соя.

# 199
Феичка, как успяваш да ти е вкусно сурово - например, тиквичка? Rolling Eyes

Вив, сега ще ти кажа любимата ми зелева салата, с която обирам точките винаги:

зеле, моркови - настъргани
сурови чушки -2-3 - нарязани на лентички
крутони (знам, че не е в режима, но няколко няма да навредят, а като попият от дресинга, става супер)
натрошено сирене
дресинг: зехтин, оцет и смлян/счукан чесън, сол на вкус
магданоз

Хубаво се обърква и става мега вкусно!

# 200
Да не остана по-назад, да се похваля с вечеря след бокса- 3 пилешки бутчета (без горната част) и чери доматчета.

Не мога да се сетя какво е цвекло, явно не го ям...Но много обичам пресен спанак с моцарела и доматки.

Зеле обичам задушено или сурово с моркови и маслини. И в супа го обичам с топчета от говежда кайма и овесени трици, моркови и червена чушка.

Фея Кръстница, много ми харесва твоя обяд. И аз ще си направя.

# 201
  • Stavanger,Norway/ Varna
Вие друга работа, освен за храна да си говорите, нямате ли. Издевателство е това над моята гладна душа, която виси на работа и си ме4тае да се прибере у дома и да си забърка кисело мляко с фурми, натрошени какаови зърна и канела  Crazy  chef. Охх, гладна съм  Laughing

Аз съм се луднала по спортната гимнастика с един сериал и един филм, който гледах като дете неможе д ами излезе от главата- темата беше спортна гимнастика и как децата са подложени на огромни лишения и здрави тренировки. Натова отгоре главната героиня май беше сира4е или нещо от сорта и я тормозеха в приемното семейство. Май филма беве на някош от съветските републики или изто4но- европейски, не американски със сигурност. Цял ден се опитвам да намеря нещо по въпроса в нета, но информация има само за американски продукции. Поне си набелязах няколко филма, които с кеф ще гледам  Mr. Green

Сега си ме4тая да мога да ходя на ръце и да правя салто и да се премятам като маймуна, ама няма да си го поставям за цел, 4е мъжът ми ще ме обяви за тотално изперкала ве4е.  Laughing
А в4ера ме достраша да отговоря на предизвикателството на детето- "Мамо, айде да видим можеш ли циганското колело като мен"  Rolling Eyes. Голяма бъзла съм станала с годините  ooooh!

# 202
Може и да съм напълно луда, пих два малки рома с фреш ананас и ми беше едно празно... Нещо ми липсваше и реших да метна ей това, за да се почувствам пълноценна https://www.youtube.com/watch?v=XsVjeEx2RNI На два рома имам стойка на фитнес модел, то подчертани движения, то чудо!

# 203
Бобченка, скоро гледах много сладурски филм за спортни гимнастички "Stick it". Препоръчвам!
А този йогурт с фурми и подробности ще си го направя утре. Много ще ми разнообразите менюто вие.
  Hug

# 204
Лидзиииии, Лидзи  Joy Joy Joy Joy Joy ама ти си си фитнес модел цял та дрънкаш  Joy Peace

Бобче
, явно не  Laughing

Меги, това друго ще рече  Laughing Peace

Аз много обичам цвекло. Дори само него, настъргано и с лимонче, мммммммммм, вкусотия  Laughing

Феяяяя
, рецепта за тези красоти твойте искам, какаовите!

Днес и и аз спретнах едни красоти  Crazy

# 205
Фея,може ли рецептата за какаовите бисквитки.Изглежда вкусно!
Аз още не съм се престрашила да ям сурови тиквички ,но скоро трябва да пробвам.Каква салатка да си направя със сурови тиквички?
Аз проядох скоро цвекло, харесва (не първоначално,но се научих  Laughing)
идея за салата: цвекло,моркови,лимон - всичко настъргано.
Цвекло,кисели краставички,майонеза
и двете са супер
Е да , гадно е че всичко става в червено и затова не го взимам често.
Мери, а тези бонбонки са....
Едит: Какво е това време навън, зима ли иде?

# 206
момичета, с тия снимки, ще ни преместят скоро в готварския раздел  Laughing

оу, забравих да похваля снимките на Виви, които видях във ФБ!!! Heart Eyes Не знам как си била преди, но сега си идеална!

# 207

Днес и и аз спретнах едни красоти  Crazy

Никога не съм яла такива бонбони! Нямам блендер. Мятам се на Зюмбюлата (така съм си кръстила колата, на пършивото съседско магаре), вземам новия бански и идвам. Ще направим една тренировка на плажа, въпреки, че ще ми стопиш лагерите. Ще ядем бонбони и ще се снимаме от кръста нагоре  Joy

# 208
Зизу, аз обикновено на момента решавам какво да сложа на салатата , но доста сполучливо се получава тиквички,  моркови и копър, или тиквички с домати и магданоз. Подправям си салатите със зехтин и лимонов сок и си слагам люта чушчица или лют червен пипер ( много обичам люто). А тиквичката я правя на лентички с белачката за картофи.

# 209
Сетих се за цвеклото! В борш е прекрасно, в къщи много обичаме руски борш. Със сметана.  Heart Eyes
Мери, много са красиви красотите ти! Какво има в тях?

Общи условия

Активация на акаунт