Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 998
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Лидзи, съгласна съм  Joy Не ти трябва блендер за тия бонбони   bouquet
Горната и долната част са кокосово, какаово масло, рожков, мед; средата е от кокосово масло, фъстъчено масло, мед  Crazy стават буквално за 5 минути, ако всичко ти е разтопено от маслата. На мен не ми се чакаше в хладилника да стегнат и директно в камерата за 1-2 минути, вадя, слагам средния слой, слагам пак в камерата за минута, а и то само като усети, че долния слой е замръзнал и почва да стяга преди да влезе в камерата. Бързо, лесно, вкусно  Laughing

Зизу, ти къде си, че иде зима при теб?  Sad

# 211
Oх, цвекло, обожавам цвекло - сурово, варено, печено... няма значение!

Салатата на Мери е божествена, личен опит!

Напоследък гощавам гости със следната салата, която за пръв път опитах в Лондон. Печено червено цвекло на кръгчета, салатен микс (няколко вида салата листа), авокадо, копър, балсамико, зехтин, черен пипер, кашу (или каквито ядки имате за разкош и разнообразна текстура) и накрая - парче хубаво козе сирене - може обикновено, може козе бри, може нещо по-презряло, последният път беше козе сирене оваляно в сушени боровинки! Къде е иконата с течащите слюнки  Crazy

6 км бързо ходене днес, за пред мача съм предвидила Супермодел Бътт и ТА легс или корем... само чаветата да благоволят за заспят!

ПС Дези, руски борш съм яла само в Петербург, мамма мия!!! На секундата бих хукнала натам само заради сметаните им, рибите им, боршовете, пелмените.... не е истина как готвят!

# 212
Много сте изписали, Момичета! Браво! Всички тренират!
За днес отчитам крака и рамене. И аз като Смоуки, имам постоянно лека мускулна треска откакто миналата седмица си прегрупирах мускулните групи и увеличих тежестите. Доволна съм.
И дребосът ми се събудииии.....а имах да пиша още, но явно ще е друг път.... Mr. Green
Лека вечер!

# 213
Мери, Зизу, ето линк към рецептата за бисквитите. Аз ги направих по-тънки, че много засищат.

Тази вечер ще правя сурови крекери с кейл и хранителна мая.

Шанс, ами вкусно ми е, какво да направя? Тиквичките можеш да ползваш подобно на краставици - само малко по-нискък процент вода съдържат. Което пък ги прави идеални за това да им се добавят сосове. От там и идеята за суровите спагети от тиквички, а не от краставици.

Свети, къде тренираме, къде готвим  Mr. Green

# 214
Фея, право в десятката. Mr. Green Току що приключих с готвенето, че аз готвя за цялата седмица -една кутия пържоли, една-кюфтета, също-бутчета.....и се изморих все едно съм тренирала... Mr. Green.....и благодаря за линка, запаметен е вече и ще се пробват...  bouquet

# 215
Големи сте скици всички   Heart Eyes Hug

Агент, точно във твоя филм с багажа щях да се вкарам и аз. В Париж явно имат някаква странна система ... като отидох на гейта, попитах служителката дали куфарите ни са качени на самолета.  Отговорът беше "Не, не са качени"   Shocked След което учтиво ми обеща да види къде са и да се опита да ги качат ... Пристигнаха слава богу, но добре че ти сподели иначе аз очаквам хората да си свършат работата без да ги проверява някой ...Peace

В понеделник сутринта бягахме 3.3 мили с ММ, за днес сме предвидили тичане по административни инстанции, а това смятам е повече от достатъчно като гимнастика, най-вече за поддържане на здрави нерви (ха дано ме опровергаят) Peace

# 216
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Викче, ето за De-load-а  http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=121391461
Зизу, на сайта на ФБ www.fitnessblender.com има много стречове по 5-10-15мин.  Peace  Даже на мен те най-много ми харесват, защото са си баш-стреч, не като на Шон динамичен, или не знам как да го нарека  Rolling Eyes Според мен ти е добре храната, ако искаш можеш да смяташ www.myfitnesspal.com
Шанс, суровата тиквичка е много вкусна, пробвала ли си?
Бобче, и аз тренирам ходенето на ръце, особено като видях брат ми колко добре се справя, ние с него сме във вечна надпревара, в положителния смисъл  Peace За сега правя моста и стоя на стена  Laughing Филма и аз съм го гледала, ще го търся и аз и ако го открия, ще споделя  Peace

Цвекло и аз ям и много обичам да си добавям ябълка в салатите  Peace

За салата, на мен любимата ми е настъргана краставица с морков, магданоз и поръсена със сиренце.

Мен днес ме чака пак голям преход  Rolling Eyes А по програма ми се полага Zshred26  Peace

# 217
На мен не ми отваря рецептата на Фея, някой може ли да я копи-пейст тук или на ЛС?  Hug

# 218
Тази вечер бях с Шон....Hip -Hop ABS :  https://www.youtube.com/watch?v=mcbfsQn_Wj0
Лелееее, аз съм забравила, какво е да се изпотиш !  Утре съм на кафе в една приятелка, която има негови DVD -та , и ще и ги прибера за известно време.   Party
  Да ви кажа,че изобщо не се поддавам на провокациите ви с тези страхотни бАнбони, сладости , че ако и да са  здравословни, пълни с полезности.. Crossing Arms    Нали се знам, като му седна и...
Решила съм и по една малка тренировчица, 5-10 мин, да отделям за талията, там ми е много болна тема. Много проблемна зона са ми талията и паласките, как пък там ги накачорих толкова мазньочи значи !  С храната съм добре, от 3 седмици, /от както се върнах от ваканцията си/....всеки понеделник отчитам минус на кантара.  
    Какво стана , да попитам, някоя от вас прави ли Предизвикателството  на Шон?   Да не бъркам,
Но мисля, че TDI  беше започнала?  newsm78   Имаше ли резултати?

# 219
Добро утро!
МНог сте изписали от снощи, спортни дами Simple Smile. Отчитам рано ставане с тичане на стадиона - 15 обиколки и след това кардио с Шон от алфата. Искамда ви кажа,че даоста зор видях с кардиото, мисля,че е заради преяждането снощи, не че с тичането не ми беше зор, дори доста трудно си направих обиколките. Сега закусих специялно за Мери - бъркано яйце със сиране, шункаи домат + 1 резен пъпеш  Heart Eyes. Голяма страст ми е пъпеша, не мога да се спра. Снощи ставах в 11 часа да ям още пъпеш  smile3511.

Исках да попитам за протеина, понеже не ям мног месо, да не кажа,че в последно време изобщо, мислите ли, че е добра идея да си купя протеин и да пия преди тренировка? Знам,че нее заместител на храната, но какво мислите?

# 220
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Какво стана , да попитам, някоя от вас прави ли Предизвикателството  на Шон?   Да не бъркам,
Но мисля, че TDI  беше започнала?  newsm78   Имаше ли резултати?

Аз го бях започнала, да. НО не ям месо, не знам къде ми е бил умът. Мислех малко по малко да започна да го въвеждам, да се захранвам един вид, но не ми се получи. От цялата работа + е, че намалих доста млечните, може би до 200-300гр. седмично  Peace Убедена съм, че ще има ефект, защото, както пишат бб-тийм, всичко е проста физика и математика, или за да сваляш трябва приетите калории да с ти по-малко от изразходвание, т.е. да си на отрицателен калориен баланс, а на Шон предизвикателството предполага точно това - филетата и рибата са много нискокалорични по 80-100 калории за 100гр. или ако ядеш 1 филе, било то и от 200гр със салата ще докараш 300- 350 калории, на 3 хранения са 1000 калории, още нещо ако пощипнеш между тях, 1500 да ги направиш дневно, а ще си сита, тялото ще знае, че няма да настъпи масов глад и ще започне да освобождава запаси + тренировки, ще освободи мазнини и ще пази мускулите, че са му важни.... та 100% ще има ефект, действай смело!  Hug

За съжаление аз се храня по-скоро високо въглехидратно, но и аз бавно но славно стигам до целта, вече съм 58кг., толкова исках да бъда когато започнах да тренирам преди 6м. Сега искам да сваля по 5см. от вътрешната част на бедрата до пълно обезмаЗняване Simple Smile)) 2-3см. от ръцете и 1-2см. от корема и съм пушка! Още 6м. ще ми трябват сигурно  Crazy

Меги, за протеина - на гладно ако е - преди тренировка, ако не - след. Аз много си харесвам на Now Foods бисквитките, но не замествам хранене, т.е. замествам следтренировъчно хранене, но не и закуска-обяд-вечеря, т.е. основните ги запазвам  Peace

# 221
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз протеина го пия основно на закуска, защото основно закусвам тахан, който е 200 кал и с протеина и тахана си докарвам 350 на закуска. Хем и завишавам нивото поет протеин, а и ме държи сита до обяд без да залитам по каквито и да било изкушения. Пиех протеин и след тренировка зимата, но сега откакто минахме на грил сезона, си из4аквам да си мушна я някоя пържола, я рибка  Crazy с лЮти 4у6ки  Mr. Green

# 222
  • София
Меги, аз мисля, че ако не ядеш месо или ядеш малко месо, трябва да вземеш протеин.
Протеина е единствената храна за тялото, всичко друго отива за енергия (въглехидрати/мазнини). Ако човек не дава храна на тялото си (протеин), то така или иначе започва да разгражда мускули, за да се "изхранва", защото са му нужни аминокиселини, за да живее.

Пинки, смело почвай шоновото предизвикателство! 100 % съм ЗА!  Peace

Фея, убиец са тези какови бисквити ... ох!

И страхотни салати споделихе момичета, записах ги и ще пробвам една по една.  Hug

Шанс, благодаря за похвалата  Embarassed

# 223
На мен не ми отваря рецептата на Фея, някой може ли да я копи-пейст тук или на ЛС?  Hug
Заповядай - Cacao Walnut Cookies
Скрит текст:
   2 C Almond Flour
    1/2 C Ground Flax
    1/2 C Cacao Powder
    1/3 C Olive Oil
    1/3 C Water
    1/3 C Agave
    1 T Vanilla
    1 C Chopped Walnuts

Mix almond flour and flax and cacao powder. Stir in oil, water, agave and vanilla. When it is well mixed, stir in chopped walnuts. Form in to balls, press flat with palms and place on dehydrator screens. Dehydrate 1 hour at 145, then reduce to 116 and dehydrate for at least 5 hours or until desired dryness is achieved.

Маммо Мил -
Скрит текст:
не можеш да си преставиш колко съм доволна, че съм помогнала да ти спестя точно тази ваканционна емоция!!! "Да се опита да ги качат" - WTF!!!! Само 1 въпрос, че не мога да разбера Париж ли е проблемът или авиокомпанията (по твоите думи е по-скоро летището) - последния лег с България Еър ли пътувахте (евентуално код шеър с Еър Франс?)

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 11:27 от Agent Provocateur

# 224
Merry, с Агентката сме писали едновременно. Трия  Wink

Бобче за теб се сетих тази сутрин  Hug
След ваксината на бебето минахме през парка до нас, където има открит басейн и има уроци по плуване за деца. Доста ги погледах да им се нарадвам, треньорката обаче яко си пилеше нервите, никой не слушаше, изобщо не владееше класа  ooooh! Mr. Green
Мисля си мойто голямото магаре догодина да е там и то, че много обича водата, а е голяма лигла и се надявам спорта да и подейства добре...

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 11:22 от ~Би~

Общи условия

Активация на акаунт