Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 972
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Добър деннн!
Агент
, намери ли багажа? Или още се налага да се разхождаш секси гола в родината? Дано вече е при теб... И мерси за идеята за салатата, ще се пробва, непременно и то точно с козе сирене . Що се отнася до загубата на багажа - проблемите са на летищата, смятам, че авиокомпанията не сваля и мести багаж, а служителите на летището. В това отношение да си призная според мен нашето летище НЕ изостава от другите европейски летища, доста бързо се справят с разтоварването.
Мамма Мил, явно тези французи са големи непукисти. Очаквах от италианци такова нещо, но от френчи, не ... дано повече хора се оплачат, че да оправят нещата, мама му значи, много е гадно това  Hug
Пинки, аз също го правих, само за 3 дни, и свалих 2 кг.,които от тогава не мога да достигна  Cry Аз не ям месо също, ама понеже при мен е повече от 23 години, та не съм видяла някакъв пробем с храната. Обаче, това което ТДИ казва за калориите и е вярно, и не, има възможност да ядеш ядки, ама няма ограничение в количеството, та ... хипотетично човек може да надвиши доста калориите, ако си хапне 200 грама ядки например, или си изяде 500 грама пържолка /само за сравнение, като бяхме в Италия, мъжо яде Тбон стек, което му е любимото ядене, та той е около 800 -900 грама..., има хора, ядат доста/. Аз на закуска основно ядки ядях, със сигурност не са ми били малко калориите, но може би от липсата на млечни, и много вода се източи при мен  Grinning Ако имаш дупе, действай смело, аз също подкрепям  Hug Освен Шончо убиеца може да пробваш и едноседмичното отслабване на кака Джилиян - двуразови тренировки, сутрин силова, следобед кардио, по 30 минути всяка. Имат ефект  Peace
Бобчео, много вкусно звучи това барбюконо време, особено с чушчицата  Heart Eyes
А нашата тема определено от две странички си е за Готварския, супер   chef Аз също обчам салата с настъргани  цвекло, ябълки, моркови и малко орех. Тиквичките сурови заместват навсякъде краставиците, който ги е опитал, казва, че са много вкусни, но и аз не мога да се наканя да му се не види. Голяма съм консерва  #Cussing out
За съжаление рецептата на Феичка изисква и дехидрататор  Sad. Не, че не мога да си ги опеча, ама тогава няма да са сурови  бисквитки Laughing
Заприказвахме се за любимата ми тема - яденето /то си ми и личи какъв съм чревоугодник неден  Embarassed/ и забравих отчета - любимата ми "Майка" на всички тренировки от Р90Х - плиометричната. Много си я обичам и това си е. Вечерта мъжо обеща да продължи с Т 25, ако го направи, ще има още отчет, ако ли не, ще е само това, че ще идват да ми мият прозорците и няма да мога да скачам наобед. А, като говорим за претениране, много ми хареса една статия , която ТДИ беше споделила вчера, особено първата й част. Та интересното е, че подхода на Шон явно за това има ефект - няма почивка, работи се до убийствена умора, всеки ден, само така имало прогрес. Имаше пример с Иван Абаджиев, включително интервю с него. И май наистина е така, ако говорим за високи спортни резултати.  
За Д-лоуда, като прочетох какво е, ми стана ясно,че го има във всички програми - при пограмите на Тони е всяка 4 седмица, в Инсенити е между двата месеца. Не съм я видяла само при Джилиян, но тя си има друга система за тренировки.
Оф, спирам, че много се разприказвах.
Лек ден на всички   bouquet

# 226
отчитам -2 кг Cry знам, че някои ще си кажете, че са бели кахъри, но аз исках поне да задържам кг-тата, пък после да почна и да качвам (искам 2-3 кг отгоре)..

Знам, че проблемът е в храната, храня се поне колкото преди, от време на време повече. Честно, заради ВМ-НВХ вече не знам какво да ям.. спрях и кашкавала, сиренето  Rolling Eyes

Обичам месо, но ми писна всеки ден да ям я пилешко, я свинско.  newsm78

Феичка, ще взема да пробвам, никога не съм яла сурова тиквичка и подобни, все си мисля, че е като суров картоф Embarassed

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 16:07 от Шанс

# 227
Аз отчитам тренировкааааа, която е следната
долна част - на един крак - напад, страничен напад, мъртва тяга, хип тръстер - 12x3
горна част - всички мускулни групи - 5x5
приемам предложения за тренировки за долна част Simple Smile

# 228
Здравейте и от мен! за днес по план имам stretch от т25 , но ще го направя по-късно , че цял преди обед ходя напред - назад по задачи. Така че за сега отчитам само 6-7 км ходене.
закуска: кофичка кисело мляко със шепа сушени боровинки
обяд: филе от риба и топено сирене

# 229
Добър деннн!
...има възможност да ядеш ядки, ама няма ограничение в количеството, та ... хипотетично човек може да надвиши доста калориите, ако си хапне 200 грама ядки например...

Купувам по 100 грама от 2 вида всеки ден, вечерта ги накисвам и ги разделям за мен и за ММ. Просто не държа повече вкъщи, понеже има хубав пазар на 3 минути от работното ми място. Част от търговците са и производители.
Днес мятам едни крака и дупе на по Джилиан с едно кратко разтягане преди тях.

# 230
Привет!
Отчитам банан преди сутрешна тренировка бокс 60мин, от която ми се отели вола и ми се тресат ръчичките докато пиша....Как ще гладя не знам...
След тренировъчни 300гр череши  Blush, но ми вдигнаха енергията много. 1,5 вода съм изпила всякак.

Сега се чудя зелева салата ли да спретна, или намазаната сурова тиквичка със слънчоглед и спанак...
Ще си помисля.
Днес няма да тичам, довечера Хот йога 90 мин.

# 231
  • София
Отчитам и аз Екстрема от Гамата + моделската с ластик.
Следтренировъчно протеин с 1 банан.

# 232
Аз няма да казвам какво съм яла до сега за днес smile3522Едното беше паниран кашкавалец  newsm56
Но пък довечера  съм на риба тон + салатка с домати, краставици,лук, сирене, лен.семе, овесени трици и чиа, овкусена със зехтин и лимон 

Друго: 2 км ходене и 45 мин. стройни и красиви.

Искате ли да кажем на Мери, че  #2gunfireнякой е предложил да слагаме рецептите на първата страница- например за салатки и други неща, че така се губят Whistling

# 233
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз отчитам 10 Minute Inner Thigh Workout - Fitness Blender Inner Thigh Exercises to Tone с по 1кг. тежест на глезените.....ще им видя аз сметката! Сега като вървя и се тресат Sad може би следващата програма трябва да ми е "ние не сме желета" на Руми  Rolling Eyes и  Zshred26, като намерих описание Zshred #26:
15-Minute AMRAP!
20 dB Ballerina Squats (full squat on toes) #25 - много съм дОбра на това с 5кг. го правих, както и останалите
20 Alt. Air Plane Jump-Ups (1 leg dL w/ arms out)
20 Weighted Abs Triangle (pullover, situp. OH, twist R/L) #25
10 Alt. Air Plane comp. BUrpees
20 dB Toe Touch Butt Lifts #25
#sets: 2 (in 15:52)

Завърших с 2х15 ренегатско пак с 5кг, 15 суинга и по 15 за всеки крак сядане на стол на един крак с тежестта пред гърдите и изпъване при изправяне, Руми го имаше някъде в някое видео  Peace

Аз днес също няма да кажа без бой какво съм яла, а вчера изядох на детето шоколадчето, че баща му ходи да купува нов преди малкия да се усети, че да нямаме поблем  Crazy
Пък днес мама е рожденничка и после предвиждам пак нещо сладичко, но като цяло знам, че ще сме на рибка, абе няма да е съвсем "тамън" работата...

Любче, не знам къде съм го поствала това, но точно в сериите на това с ластика, което правите, аз съм голяма фенка на XHIT и ги следя, та там Ребека Луис в едно видео казва, че когато предизвикваш себе си и минеш собствените си граници, тогава реално правиш нещо. Руми също казва, че трябва да се излиза от зоната на комфорт ако искаме резултати. За днес съм си отворила да чета : Бразилско дупе и как да го постигнем? (част III)
Сбогом Барби, здравей сексапил!

Прочети повече: http://www.bb-team.org/articles/4825_brazilsko-dupe-i-kak-da-go- … iii#ixzz36Dgd0lT2

Иначе успях в ранна утрин да прочета друга една статия, в която се говори за азотния баланс и се сетих за Бобчето и Мерида, които искат да намалят обиколки от крака. Статията не беше за това, но ето какво пише "Приемайте достатъчно протеин, за да поддържате положителен или поне възможно най-оптимален азотен баланс. Простичко обяснено, азотният баланс е разликата между разградените и изградените протеини в тялото. За да градите мускулна тъкан, трябва да сте в положителен азотен баланс, а ако сте в отрицателен, дори има вероятност да губите мускулна и други видове тъкани. За да определите протеиновите си нужди, прочетете статията Протеин (част първа)"

Прочети повече: http://www.bb-team.org/articles/4571_ikonomichen-rezhim-na-tyaloto#ixzz36Dh3HMfZ

# 234
Добро Утро!
Обичам да ставам рано, това е любимата част от деня ми. Вече мога да се отчета-гръб, гърди и корем.
От една седмица нямаме(аз и дребоса  Mr. Green) време за разходки, но скоро ще свършим със задачките и ще ги  възобновим. Вече обърнах и един шейк с протеин, неподсладени кокосови стърготини и 1 л неподсладено какао и съм ток.
Като заговорихте за багаж и авиолинии , и се сетих за моето преживяване от преди 12 години. Когато 2002 г дойдох тук с има-няма $200 в джоба , Ало Италия ми загубиха багажа и никога не го намериха. Mr. Green Сега ми е смешно, но тогава що рев изревах. Mr. Green Съжалявам за  offtopic а, но ми изплуваха спомени.  Mr. Green
Luba , знаеш ли дали има начин да си сваля само плиометричната тренировка , за която говориш без останалата част на програмата. Започнах да вкарвам малко кардио( обещала съм си, иначе не се долюбваме) като установих, че плиометричните тренировки най ми понасят.
Хайде, че дребосът ме зовееее... Mr. Green

# 235
  • София
Любче, и аз съм на опашката за любимата ти плио  Heart Eyes

ТДИ, отивам да чета за дупенце  Mr. Green
Благодаря, че сподели!
Мен тази тренировка с ластика много ме изкарва от зоната на комфорт. Буквално крака ми пада, болката е жестока, глутеуса не издържа  hahaha А когато започне да издържа, ще правя по 30 секунди всяко.
Ти кои тренировки на XHIT харесваш? Честно казано нищо не съм правила тяхно, освен тази  newsm78

# 236
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Вивче, отговарям ти набързо и бягам Simple Smile
Ето тази съм я правила преди ластичната, после едвам ходех:  How To Train Like A Victoria's Secret Model - не се моделите им са нещо кой знае какво, ама тая тренировка си я бива, особено за стартова

Тази е с моята любимка, не е кой знае какво самата тренировка, но ако я завъртиш 2 пъти става: https://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg

А след това XHIT: 8 Minute Boot Camp се влюбих в Boot Camp-а.

Имат и други добри, за ръце съм правила техни, за крака също, абе има си добри тренировки  Peace

A пък ей това ще е следващото, което ще пробвам от тяхната серия: https://www.youtube.com/watch?v=6d-YbF3-bQQ

# 237
TDI - а още по-важно от 3-та част ми изглежда 1-вата част на статията (която е безумно интересна цялата!), където с думи прости и пропорции още по-прости е обяснено какво е възможно и невъзможно да се постигне в задната част въз основата на критични фактори като антропометрични данни, генетични предразположености, етц. та да можем да имаме адекватни очаквания  Mr. Green ееех, сбогом мечти!

# 238
TDI  Heart Eyes благодаря ти за отзичвивостта  bouquet. Много интересна статия Peace. Любче Heart Eyes и аз такава асоциация си направих за de-load-a с Тони. Въпроса е че мен и негояиа de-load ме товари яко. Ние след 2 седмици ще ходим на почивка, така че de-load-a ще го направя ща не ща. Даже тази седмица пак на de-load отива работата. Ще имам възможност 3 дена да тренирам, вместо стандартните за мен 5. Вървенето в почивките на работа, няма да го спирам. Дано не се охайлазя прекалено.

Иначе снощи се наритах да тренирам горна част от P90X+. Криво ляво се справих – такава жега тук направо щях да издъхна. То мускулите не натоварих толкова, колкото се измъчих в горещината. И климатика е пуснат, но не помага. По едно време викам ще пукна от топлинен удър Sick. Ходих мокрих се, вода пих. И с коса почти до кръста, все едно тренирам с вълнена шапка. Ужас.

# 239

такава жега тук направо щях да издъхна. То мускулите не натоварих толкова, колкото се измъчих в горещината. И климатика е пуснат, но не помага. По едно време викам ще пукна от топлинен удър Sick. Ходих мокрих се, вода пих. И с коса почти до кръста, все едно тренирам с вълнена шапка. Ужас.

Разбирам те напълно, при последната Блендърска за корем и по-малка талия от мен капеше вода по постелката.

Общи условия

Активация на акаунт