Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 36 000
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Специално за Бобченка !!
Скрит текст:
Питах в темата за филмите и виж какво  ми написаха:Двата най-известни филма за гимнастички от соц-лагера (по мое мнение) са филмите, направени на базата на биографиите на Надя Команечи и Олга Корбут.

Първият е румънско-канадски - търсили сме го преди време, нищо не открихме мисля. Или открихме, но имаше някакъв проблем... Не помня.
Ще си поразровя старите постове, поне да дам линк към филма в енциклопедията, ако не друго, да видите за какво става дума.

Вторият е руски (съветски т.е.) Казва се "Чудо с косичками" и със сигурност го има някъде - поне в руските тракери няма начин. За него също трябва да намеря линк, за да покажа за какво става въпрос.

Но нямам спомен в който и да е от тях героинята да е сираче... Макар че съм ги гледала наистина отдавна. Затова трябва да направя пак справка с описанията на сюжетите им

# 241
Имам малко свободно време и влизам да се отчета  Simple Smile
43мин йога с Кристин Къри за днес https://m.youtube.com/watch?v=6tSzdEP7Tzk
Бяга ми се вече, повече от две седмици не съм и сега се чудя кога да вместя бягане в графика Simple Smile
Хубава вечер на всички   bouquet

# 242
Отчитам 26 мин горна част с Румяна и отивам да си пека дупето  Laughing

# 243
Любче и по-големи консерви има от тебе – аз ей таз вкусната слата дето ти е любима с цвекло и ябълки и т.н не я барвам Mr. Green. Тиквичка се излъгах да ям сурова, обаче и тя не е за мен. Такова подуване си докарах, че една седмица като бременна ходих. Уж вода, но мен поначало прекаляването със салати и плодове не ми се отразява добре. А тиквичката ако трябва да я степенувам, най-зле се оказа. Иначе не е толкова лошо на вкус. Абе безвкусица казано на кратко, въпреки овкусяванията.

Ааа и на мен плиометричната ми е любима Peace. Но аз друга подобна не съм и правила с никой треньор, така че ми е любима единствено Тонювата.

А някой да даде линк към някаква хубава йога, но по за начинаещи. Аз правих тази от моята си програма, и вие ми бяхте давали предложения, но не са като че ли за мен. Много сложни и аз само се кривуцам с техинката и едно нищо не правя. Например да е нещо от сорта на прословутия стреч на Шон. С подобни движения се справям, ама с движения от сорта да си захапя ухото  hahaha съм голям дървар.

# 244
Започнах деня с една от тренировките на Али Каменова. Vici, дали няма да ти се понрави?

Свети,
Скрит текст:
преди 12 год ли си дошла? Само с 2 стотака?! Браво! И за смелостта, и за упорството, и за успеха!

# 245
Привет и от мен Hug
Завърнах се от почивката, голямо ядене падна, от днес почнах пак тренировките.
Отчитам се с Зуска и Румяна цяло тяло.
Голяма жега, чакам да се поохлади малко, да излизаме с малката на разходка.
Хайде оставям ви засега Hug

# 246
  • София
ТДИHug Hug Hug Hug

Викче, и аз така с йогата  hahaha Няма такова дърво, честно. Много съм зле и откъм разтегнатост, със събрани крака като се наведа, пръсти аз не мога да докосна  ooooh! Абе ужас ...

Статията за дупето се сетих че съм я чела, ама съм забравила, че от моето няма да стане нищо друго освен нищо  Joy За бразилско пък да не говорим  Laughing
Баш "Сбогом мечти" е работата Агентке  Laughing

# 247
Мерси Феичка   bouquet ще се пробва. Изглежда ми по моите възможности сякаш.

# 248
Втори отчет за деня с любимата ми тренировка от блендерите

.

# 249
Нямате си на идея колко вода източих последните 3 дни...не съм вярвала,че от едни наденички, които бяха ужасно солени, /преди  седмица ги хапнах../, а и преди,каквото съм задържала, може  така да ми наруши комфорта на кантара и визията... + цикъл, направо  много страшна работата. Не е да  задържам вода с подпухвания, било то на глезените или на лицето, не,  но явно цялостно съм задържала.  Днес съм минус 0,900  гр. на кантара .. Shocked    Пиша това , за да ви напомня, съобразявайте се със солта!  Знам, че имаме нужда от сол, но наистина трябва да се внимава !
 И Вив  беше абсолютно права, че за 2-3 дни няма да я източз тази гад солта....
Отивам на кфе и да си взема DVD тата  на Шон, че после ще се  кикерча.. Laughing
Благодаря ви за съветите, от днес ще пробвам Предизвикателството!
Бърз въпрос:  Аз  като си ям месо, млечни, изобщо протеини , и то дори може би прекалявам с тях........ има ли смисъл да си купя протеин? Аз ще го взема за Пикла най вече, че тя тренира, но не яде изобщо меса.....едвам успявам да и набутам някое месце...но протеин ще пие, знам аз... Wink
  Колко протеин трябва да взимам, и колко месо да си ям и яйца на ден, за да не предозирам тотално с него? Висока съм 1.60, днес на кантара бях 63 кг.. Embarassed  , Като си смятах калориите, мисля, че трябва да хапвам около 1400-500 кал, на ден, за да имам мегдан да намаля още малко, когато изпадна в плато. Целта ми ви е ясна - сваляне на кг и оформяне.

# 250
  • София
Пинки, и аз съм 1,60  Hug
За протеина, мисля, че има смисъл, защото този се усвоява почти веднага и ти възстановява мускулите след тренировка бързо. Като количество, би могла да съблюдаваш общата формула 1 гр/кг. но при спортуващи хора това количество трябва да се увеличи и по-добрия вариант е да имаш 1,2-1,5 гр/кг.
Има и нещо друго относно протеина. Когато е в достатъчни количества влияе на метаболизма като нитро буквално. Изстрелва го в небесата  Heart Eyes А вредността, от която повечето хора се страхуват е насадена от медиите и от последствията на Дюкановата диета. Но там няма мазнини, няма В, само чист протеин, и то количества ...

Чакам с нетърпение отзиви за Шон  Wink  Hug

# 251
Да се отчета с повече от прилична силова за цяло тяло за днес - Cathe Friedrich - High Reps, с продължителност час, 2x5кг. гири и ластици, но нейде увяхвах и минавах на 5кг.
Така ми пари на бедра, дупе и рамене, че утре ще си покаже  Mr. Green

Вечерята е сьомга филе на фурна, полята със сос от лимон, горчица, 1 с.л. тахан, копър и посипана със сусамено семе. Гарнитура - зеленчуци на пара  Wink

Ооо mery_79 , добре завърнала се. Дай някоя идея за добра дестинация тук, че сме на вълна почивка  Hug

# 252
Pinkito   Heart Eyes щерката ще хареса протеина. Не знам какъв ще решиш да вземеш точно. Аз си купувах в началото някакъв, ама ми горчеше от сладко. Даже мисля че зъбите почнаха да ме преболяват, ама може и да си внушавам. После Феичка ми каза нейният не подсладен. Та се родих с него. Него си го забърквам с 1-2 лъжици кисело мялко, ½ банан и 1 ягода допълнено с вода по желания. А какво количество протеин – ами правило било 1,5гр – 2гр на килограм телесно тегло. Ние както сме на нашия режим аз пия по една доза след тренировка + каквото ям през деня. Аз съм си смятала протеина (с едното яйце сутрин, пръжола около 100гр за обяд и вечер) ами към 50-60гр ми идва от манджата на ден + 20гр от прахообразния. Струва ми се, че 70-80гр като за нашите кила са ок. Дано и другите момичета се включат. А за вариации в кг не знам какво да ти кажа – аз една седмица съм 124lb, другата съм 130lb. И изобщо не знам колко тежа вече.

# 253
Баш "Сбогом мечти" е работата Агентке  Laughing
Ти специално трябва да отпочнеш с купуване на ново огледало и точен метър  Crazy

Отчитам Model Butt workout + 30 мин Total Body Resistant Band workout (от Би  Hug) + 6 км свински тръс след скутерите на децата!
За утре ще се разтърся за Cathe Friedrich travel workout - пак с еластична лента, ама и кутсузко е да си във ваканция и да ти липсва оборудването Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 22:30 от Agent Provocateur

# 254
  • София
Баш "Сбогом мечти" е работата Агентке  Laughing
Ти специално трябва да отпочнеш с купуване на ново огледало и точен метър  Crazy

Ти ли го казваш  Heart Eyes Дето си като газела ...  Crazy
 Hug

Би, каква е таз тренировка, от коя програма  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт