Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 984
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • Stavanger,Norway/ Varna
Nils. Много ти благодаря, не се бях сетила да питам в темата за филмите. Ще пробвам да видя дали тук в библиотекта немогат да ми издирят филмите и да ми ги поръчат. Обожавам старите соц филми с по- меки сюжети (разбирай за деца и младежи правени). Има и още един, за който се сетих, но ще се допитам в съответната тема за него Simple Smile

# 256
Здравейте, чак сега сядам на компютъра...
karinita, благодаря ти за идеята за тиквичките, мисля утре да пробвам(Вики за малко да ме разубеди, но нее)
Фея,Мери  благодаря за рецептите  Hug
ТДИ, благодаря за идеята за ФБ, аз хич не тренирам по тях, а може би трябва.Ще се възползвам сега обаче...Фитнеспал не го ползвам , защото съм зле с английския... Sad
Брои ли се моя отчет: 1 час народни танци  Thinking
а храната ми за днес:
з: две варени яйца,малко сирене и кашкавал
о: мусака с патладжан
слз: маслинки с пушени ребра около 60-70 гр.
в: шопска салата
без да искам изпих половин чаша кола, иначе вода - доста,
Не знам кой каза, че съм добре с храната, но явно трябва да я променя , ако искам да отслабна ...  Whistling

# 257
Ааа Зизу ти мен не ме слушай за салатите. Целия свят се цери и слабее с тях. Само на мен ми влиаят изключително зле. Нещо стомаха ми отказва да ги преработва както трябва. И докато го установя ми коства дълги години визия като на бременна в 5 месец. Един ден направо бях чисто преляла от салата и съответно последвалите издути дни, ме накараха да пробвам да намаля количествата на 100гр, макс 150. За мое най-голямо учудване, не само че се разделих с издутия корем, ами и кг намалих няколко.

Но ти предполагам си от нормалните хора и нищо не ти пречи да си хапваш зеленчуци в изобилие.

# 258
Вики, не знам дали съм нормална  Joy
аз гледам да ям предимно салати и месо, първо защото ми е вкусно и второ защото това смятам, че е полезно.
Рядко ям хляб и сладко, а корема ми е все едно съм бременна в петия месец. Явно е, че ще трябва нещо да променя, ама ако сега махна и зеленчуците няма да има какво да ям.  Thinking
Ще продължавам да съм редовна в отчетите, за да може да се види къде греша.
Ще се радвам да ми помагате в това начинание, без вас няма да мога да се справя.   Rolling Eyes

# 259
Вики, да не би да си прекалявала със солта или с олиото (зехтина)?
Аз най - добре пък се чувствам , когато не ям месо , а само риба. Сега пак съм го спряла от 2 седмици и се чувствам много по - жизнена и ми се отразява положително на целулита. Но всеки със странностите си Simple Smile

# 260
Зизу е ти не ги спирай салатите, но недей и преяжда с тях. Ти знаеш ли като почнах нашия режим и народа все приказва, че салати можеш да ядеш в изобилие и аз понеже също не съм по месото много много взех, че реших, че ще ям салата и малко месце за гарнитура. Като видях, че не слабея пък уж правЕлно ям, реших да броя калории да видя какво греша. Ами хванах се за главата. Аз на едно ядене по половин кило салата омънвах с 30-40 гр месце. Бързо поправих тая работа и резултата не закъсня. Но това съм аз и отговора на моето тяло. Всеки е различен и трябва да пробва кое как му се отразява. Моята печаливша формула е половината чиния салата, другата половина месо или там каквото ще ям за основно.

karinita втори път в живота си не мога и да помисля да спра месото. Що дефицити си навлякох с това, които трудно коригирам с лекарства после и витамини. А и нали се захванах мускули да градя на дърти години. То с толкова протеин като гледам какъв напредък имам, пък без него не знам, съвсем ще се сбабичосам  Joy

# 261
Вики , всеки е различен. То за това не е хубаво всеки да ползва диета, за която е чул. Аз съм на мнение , че всеки си познава нуждите на тялото и трябва да се ръководи от тях. Например аз от 90 дневната диета вместо надолу вървя нагоре  Laughing. Ама как иначе като аз не ям тестяно и сладко Simple Smile . Доста често гадният стрес е виновен за всичко.

# 262
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Зизу, а ти следваш ли програма, с кой тренираш, нямам спомен, извинявай  newsm78  Блендърите много ги харесвам и ти ги препоръчвам за сваляне на тегло, аз много свалих с тях и съм доволна  Peace Ако искаш, веднага ти качвам програма, няма да четеш английския, само кликай на линовете, те видеата си тръгват Wink

Ти една кола се притесняваш пък аз не знам к'во да кажа
Скрит текст:
торта с бира
майка ми имаше РД, ама се олях...имах си подстрекатели  Crossing Arms  Confused
Та си говорихме за протеин и ми обясниха, че се пие веднага след и преди сън задължително, както и след тренировка, т.е. идват 3-4 дози протеин. Аргументираха се с това, че 8 часа тялото работи, докато спим, трябва му енергия и ще си изяде мускулите, аз ест. казах, че може да яде мазнини, ама "ц"  Naughty и мускули отивали  newsm78 
Аз пия по 1 доза протеин 32гр. и то когато се сетя, не съм много редовна, трябва да си призная  Rolling Eyes
Та сега и аз съм в размисъл с тоя протеин, взема да питам Тихомир Велев в съседната тема  Thinking

# 263
Ами да ето, че и при теб нещата не са се случили както при повечето. 90 дневната съм я чувала само – чела съм и добро и лошо. Но явно на теб не ти е понесла. Зависи и на колко години си пак и какъв мегдан имаш за проба-грешка. Аз на 40 да ти кажа взех да намалям експериментите и гледам да правя разумни неща, че диети от типа с безмаслени, чисто месни или постни, ала 500 калории на ден, плодове с чай или кой беше казал диетата на Иво Сиромахов от син камък и гълъбови курешки няма за кога да пробвам. Метаболизма е друг, болести една камара съществуват, дисбаланс на хормони, а и остеопорозата е на вратата. Така че максимално изчистено яко ядене без залитане по едно или друго и яки тренировки до откат.

TDI мазнини тялото ще гори ако е кето адаптирано, но като си на нормално хранене (въглехидратно имам в предвид) не се знае дали ще гори мазнини. По-скоро мускули ще заминат, особено ако си и ял в 17:00часа, за последно. Абе теории всякакви ще намериш из нета. Но тая ми звучи доста правдоподобно. По съм склонна на нея да повярвам, а и виж хората и те са ти намекнали нещо такова. А ти не се коси за бирата и тортата, все пак са ти изключение, а не навик.

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 23:17 от vici75

# 264
След като видях снимките на Лидзи, Виви и Мерида във ФБ, официално заявявам, че ако прочета и ред от тях колко още имат да работят над телата си, ще ги рипортвам като спам на модераторите  Naughty Naughty Naughty

Идеални сте Hug

# 265
Вив ето ти линк към тренировката - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3422712
Определено е доста тежка  Wink
На мен тази дама определено ми е любим инструктор  Peace

# 266
Шанс, добре им го каза...
ТДИ, на свободна програма съм в момента, почвала съм различни, но не съм ги довършвала...Бих следвала, това което имаш впредвид.  Heart Eyes

# 267
  • Canada
 Какво и се плашите на йогата  Simple Smile ? Нормално е да се чуствате ''дървени'' в началото. Всичко е до тренинг обаче. Както сме тръгнали с леки гири при силовите, така е и при йогата - в началото не можеш да си пипнеш пръстите на краката, след някоя и друга тренировка  си слагаш целите длани на пода. Аз за това си харесвам Дейвид, човекът си казва кое-как, да слушаме тялото си, да не се насилваме, къде да се хванеш ако не стигаш или не можеш да направиш нещо и т.н. Синът ми например, си сяда в поза лотус - аз не мога,  аз си завирам носа между колената, а той не може Simple Smile
И за храните съм забелязала нещо - когато не съм яла дълго време тестени или някакъв вид плод, задължително се издувам като балон. След няколко дни обаче тялото се нагажда и това преминава.
Отивам да практикувам Р90Х !  Peace

На чичи Тони и другите му тренировки не са за подценяване, не само Плиото.  Mr. Green

Вики, в тубата има кратките серии на Дейвид Суенсън, но говорът избързва. Ако можеш да сваляш от рутракер - има ги на първата страница на темата. Иначе съм ги сваляла от замунда с български Ай Пи адрес.

# 268
Момичета , исма мнението ви за този  протеин , ако някой го е  ползвал...:
http://www.gnc.com/GNC-Total-Lean-Lean-Shake/product.jsp?product … 03232#showReviews

Ако пък този не е добър,  бихте ли ми препоръчали друг?   newsm78  ,че днес бях в GNC и обикалях, като марсианка без да знам какво да купя, накрая грабнах от този горе  протеин 3 различни мостри за да го опитам на вкус кое ще ми хареса, че имат 7 различи  вкусове..
Отчитам Шончо : Rock it out, ot  Rockin Body.  Ако така продължавам, скоро ще трябва да идват да ми перат мокета от мазните петна ..,че нали ще се стопявам занапред.... Joy

# 269
  • Canada
  Аз съм пила Body Fortress и Optimum Nutrition, но нямаха никакъв ефект. При мен най-добре действа старомодното ядене.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт