Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 958
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Вив или някой може ли да ми сподели линк към тази тренировка с ластика за долна част.... Hug

Едит - намерих я, между другото преглеждам тренировки за долна част - приготвям се да ги мъча тез краци иии се загледах в тренировка за долна част от Chalene Extreme - 40 мин само долна част ии изглежда яка мисля веднъж седмично да се прави таааа Вивв може да я прегледа - нали сии луда на тема дупе  Stuck Out Tongue

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 12:39 от \\\Фъстъчка\\\

# 331
Вчера отчитам 7 км. интервално, тази сутрин си спретнах една бърза силова за горна част с 5 кг на ръка  Party

# 332
Влизампри вас за да ви следа и за мотивация! Доста проблеми ми се насъбраха и тоа беше препъни камъчето да загърбва години труд. От 6 месеца не мога да се позная и естестено дрехи не ми стават Sad
Но днес - ДНЕС е денят - не утре Simple Smile
Пожелаам ви спорен ден! Аз отиам да ви почета. Аз съм почитателка на Румяна и ще започна пак с нейните тренировки Simple Smile Обаче храната още я мисля.  newsm78

# 333
Днес се отчитам в по-нормален час  Laughing
Направих това видео https://m.youtube.com/watch?v=VdyenInEeRo Strenght workout с някакъв неизвестен за мен треньор. Не е лоша тренировката, но не е и нещо особено  Peace
Гледам Би и Дезидерата са препоръчали някаква йога, утре ще я пробвам  Flutter
А от на Фея снимките винаги огладнявам  Crazy
Отивам към банята сега и ще направя един масаж с вендузите  Flutter
Хубав ден   bouquet
Редактирам се, за да кажа добре дошла на Бефана Ив   bouquet Успех с тренировките, вярвам че ще намериш мотиваци за тях при нас   Simple Smile

# 334
Здравейте! Днес по план имам Спийд 1.0 от алфата, но ще го направя по - късния следобед. За сега отчитам над 10 км ходене по задачи и каквато съм каръчка - един път няма да си взема чадър и то ще завали.
Искам да ви питам нещо. Преди да почна Т25, тренирах с Джилиян и рунд 1 на блендерите ( т.е доста силово). Сега обаче забелязах нещо , което ме притесни. Тялото ми вместо да се стяга и отслабва имам чувството , че се отпуска. Коремът ми е заприличал на поничка , а преди 3 седмици имах очертани плочки. Иначе на килограми за 2 седмици съм смъкнала към 3-4 кг, а на мерки нищо, което означава , че съм се омазнила.Дайте съвет какво да правя.

# 335
Каринита, аз правих Т25 само един месец точно поради същата причина. Станах на желе и то за толкова кратко време! И повече не наблягам на толкова много кардио, дори го прескачам Simple Smile На седмица веднъж ми стига Grinning или пък максимум 10 минути след основната силова тренировка. Смени тренировките  Peace

# 336
Ух не съм била единствена. Вече си помислих , че аз нещо не съм в час. Сега трябва друга програма да избера, но тази много ми допадаше , защото е кратка. Препоръчайте тогава някоя , но да не е по повече от 30 мин, че когато се върна на работа няма да имам много време.

# 337
Отчитам долна част - Боб 10 мин + 3x10 на един крак мъртва тяга и хип тръстери
горна част - 3x12 - гърди и гръб, 3x12 - раменна преса и рамо настрани, 2x12 - бицепс и трицепсови лицеви - суперрррр еее Simple Smile

# 338
Karinita, виж тренировките на Джаки. Боб Харпър има също кратки и много добри тренировки. Виж и P90x3 Simple Smile

# 339
Добро Утро и от мен!
За днес плио,крака и корем, всичко по 3ки( 6 тройки), 4 кръга всяка. Повторенията са ми различни, за плио упражненията 40-60, тези за крака 10-20, тези за корем 15-30. Днес ми отне 1 час, друг път съм по-бърза, но имаше прекъсвания от дребоса. Mr. Green В понеделник ми е тежкия ден за крака с големи( за мен  Mr. Green) тежести и по-ниски повторения, в четвъртък-по-малки тежест и по-високи повторения и в събота си правя измишльотина, която включва елементи на плио и пилатес. Вторник, сряда и петък е за горна част, разделени по мускулни групи.
Фея, благодаря за винаги прекрасния снимков материал! Ако не ти е в тежест, продължавай в същия дух!
Бефана, днес е деня! Аз бях същата като теб. След 6-7 месеца бездействие( правихме с дребоса цялостен ремонт( не буквално Mr. Green, но нашия тати беше на път)), един ден просто си казах, че извинения винаги мога да си намеря ако искам, но не може така да продължава. И да не казвам голяма дума, но ето вече 5 месеца( на 29 юни  Mr. Green) не съм пропускала тренировка и се чувствам прекрасно. Така, че давай, направи първата крачка та макар и на инат. Успех!
Сега ще се захващам с готвене, ама след малко... Mr. Green, да взема да си направя едно кафе първо... Mr. Green
Лек ден!

# 340
# 341
Благодаря , Мери , ще ги пробвам.
Замених днешната тренировка от Т25 с това

с 3кг гири, но ми дойде леко. За сега ще изкарам 10-тина дена с нея сигурно и после ще пробвам нещо от предложените. Тъкмо ще реша какво да изтрия , защото хардът ми е препълнен и нямам никакво място.
Окончателно приключих с т25 . От тази програма не стига че се омазних , ами се чувствах като пребита и без желание за каквото и да е било. Сега се чувствам освежена и заредена с енергия.
Отчитам и храната за деня:
закуско- обяд - паниран хек , огромна чушка
следобедна закуска - малко топено сирене , 1/3 праскова
за вечеря ще е огромна салата с риба или с таратор.
Бефана , добре дошла! И на мен няколко годишен труд ми отиде на вятъра само за няколко месеца, но на мен препъни камъкът ми беше храната и смяната на работата - оставих много активната и седнах зад бюро и въпреки тренировките си лепнах 10 см на задника.  

# 342
Според моето скромно мнение и моят скромен опит т.нар. от вас "желеобразно" състояние настъпва при диета или съчетание на диета+кардио и е междинен етап, в който се чустваш мек и разплут като медуза, а до няколко дни се наблюдава рязко снижаване на кг. След типична силова тренировка мускулите са изпълнени с кръв и има донякъде фалшиво впечатление за обем и мускулен тонус и точно това изчезва първо ("набъбналата" мускулатура) при диета и или само кардио. Но (пак според мен) това не означава, че сте загубили резултатите си - в рамките на няколко седмици няма как да загубите толкова мускули, освен ако не гладувате 100%.

Докато се мотаех безцелно из ББ тийм открих синтезиран вариант на начина на хранене, който съм поддържала години наред и разбрах, че се наричал с гордото "Воинска" диета  Flutter Flutter Flutter
http://www.bb-team.org/articles/3597_voinska-dieta

# 343
Агент, това е при първоначално постъпващите към тази схема - тоест първи стъпки в новия начин на живот със спорт и режим, ако така мога да се изразя. Многото кардио довежда до тези резултати, независимо как се храниш. При някои не е така, да. Всеки е различен, но има и двете крайности.

# 344
На мен това ми се случва за втори път. Първият беше, когато бях започнала да тичам през ден по 10км, но бях в мързелив период и почти не правих силови тренировки. Но пък след това ,когато спрях тичането и започнах силовите отново за 2-3 седмици нещата се оправиха. Явно наистина , Мери е права , че кардиото е само за начало на промяната. А може би този ефект се проявява само при силово трениращи, защото имам една приятелка , която от години само ходи да тича, на танци и кара колело. Не прави силови , а е супер стегната с изразени мускули , в т.ч. и плочки на корема.

Общи условия

Активация на акаунт