Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 960
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
https://www.youtube.com/watch?v=XsVjeEx2RNI Днес това. Утре ще го броя почивен и мисля да направя това https://www.youtube.com/watch?v=ahPse5W9Eyo

Едит (19:03 часа, уговорката  ми за вечерта отпадна) - почвам второто сега.

# 346
  • гр. София
Здравейте!

Следя ви от отдавна, но досега не намирах повод да се включа. Ползвала съм много материали от вас и сте ми много полезни.
От около почти година правя упражнения в къщи, спазвам хранителен режим (е, не винаги успявам) и съм изключително доволна от резултата. Преди година смятах, че завинаги ще си остана дебела, тромава и кисела, а сега се чувствам отново като 25-27 годишна  Flutter.

Провокирана съм от темата за упражненията Т25 - при мен за плочки на корема не може да се говори, та няма да коментирам тази част  Laughing. Но друго нещо ме притесни - след упражненията на Руми (моето гуру) се чувствах заредена с енергия. След Т25 - особено като го правя сутрин - имам чувството, че някой ми е изпил силите. А двете зверчета в къщи не се вълнуват от това  Crazy. Ще изкарам до краят на седмицата, след това на море и ако седмицата след почивката отново се чувствам така - аут, ще търся нещо друго.

Наистина и на мен са ми непосилни тренировки от повече от 30 мин. на ден, направо се възхищавам на мацките с деца и двуразови тренировки  Crazy.

# 347
Отчитам Шон на гладно и защото беше 30 минути, а имах много енергия още , добавих на Били от едно Тае-Бо,  17  минути, после нещо не ми се искаше да продължа и го спрях. Може би грешката ми беше,че бях боса на мокета...Трябваще да си сложа маратонки, ако е пилатес, йога- босичка е ок, ама за другите тренировки, не се чувствам много комфортно. Дори не съм гладна сега, но ще хапна протеин с някакъв въглен вътре.... Laughing   Сега само дебна съседите да се разкарат, че да си скачам на воля....  hahaha

# 348
Многото кардио довежда до тези резултати, независимо как се храниш. При някои не е така, да. Всеки е различен, но има и двете крайности.

Значи ако почнем да разглеждаме как влияе кардиото трябва да намесим и съотношението на бързи и бавни мускулни влакна, което е различно и специфично за всеки. Т.е. не можем да кажем, че многото кардио води до "тези резултати, независимо от храненето", тъй като както правилно отбеляза "всеки е различен"

Но както скоро изохка някой и аз мисля, че пренебрегването на кардиото е по-скоро тренд, който бързо ще отмине. IMHO

Добре дошли и на новодошли и на завръщащи се!

# 349
Привет, спортни! Набързо само да попитам нещо Simple Smile, днес си купих тахан и пчелни продукти, препоръчайте ми с какво да го смеся и как да го приемам? Сутрин преди тренировка или след тренировка? Бобченка мисля, че често споделяше нещо свързано с хапване на тахан, но не помня с какво с ленено сем ели беше?

Лека вечер, утре сутрин ще ви чета за да знам какво да правя с тахана!

# 350
Водна задръжка. Намалете солта и фибрите мъъъъничко. И повечко водичка.

# 351
Офффф извинете ме, flood-вам. Не знам какво правя и аз вече, горното се публикува 2 пъти. Редактирам го, тъкмо да питам какво се случва с коремната мускулатура по време на бременност, ако преди това е била много изразена. Ей това винаги ме е интересувало.

# 352
Офффф извинете ме, flood-вам. Не знам какво правя и аз вече, горното се публикува 2 пъти. Редактирам го, тъкмо да питам какво се случва с коремната мускулатура по време на бременност, ако преди това е била много изразена. Ей това винаги ме е интересувало.

мен също  Grinning. Много пъти съм се питала Simple Smile .

# 353
  • Пловдив
Многото кардио довежда до тези резултати, независимо как се храниш. При някои не е така, да. Всеки е различен, но има и двете крайности.

Значи ако почнем да разглеждаме как влияе кардиото трябва да намесим и съотношението на бързи и бавни мускулни влакна, което е различно и специфично за всеки. Т.е. не можем да кажем, че многото кардио води до "тези резултати, независимо от храненето", тъй като както правилно отбеляза "всеки е различен"

Но както скоро изохка някой и аз мисля, че пренебрегването на кардиото е по-скоро тренд, който бързо ще отмине. IMHO

Добре дошли и на новодошли и на завръщащи се!

Абсолютно съгласен,  Агент! Смятам, че това е поредно залитане  в крайност,  а всяка крайност е лоша. ..  изведнъж всички получиха глутенова  непоносимост, други пък са веган, щото е модерно, трети не лапват никакъв плод, че били много вредни, а бе. .. моди. Но пък тялото си е наше, та може да поекспериментираме,  докато улучи правилния ритъм и за ядене, и за упражнения.
Пинки, браво! Само така!
Аз отчитам  пършава 30' йога и яко плюскане от зърнен вид . Много ми е изморено и недоспало,  лигавият ми син звъни по 15 пъти на ден да реве и да иска да се прибира от лагера, направо ми иде да го удуша. ... Толкова пари дадохме, той поиска да ходи, а сега циври. Много му е лошо, всеки ден плуване, скаутски игри, дискотеки, малко английски. Какви лекета възпитахме.  #Cussing out

# 354
Люба, споко, ще порасне  Hug

Агент, всяка крайност не е добра. Не казвам да не се прави кардио, а да не се прави САМО кардио.

Аз съм установила за себе си, че кардиото не работи при мен, не са моите тренировки. Каринита явно също. Не съм казала, че при теб не действа или при някой друг. Всеки сам за себе си да решава и установява. Това кое е на мода и кое не, не ме интересува Simple Smile

# 355
Да всеки е индивидуален, а може би на жените с по - едри бедра кардиото не помага. Така мисля. Прави ми впечатление , че тези които са с по - тесни  и слаби бедра са доволни от кардиото, но може и да греша.
А за модата - винаги ми е било глупаво. Даже преди време ,в началото, когато се тръбеше , че трябва да се спре  тестяното и беше мода да не се яде хляб ми беше супер тъпо , когато някой ми задаваше въпроса : " Ти да не си на диета, че не ядеш хляб?". Не, не съм , просто не обичам.Като дете ми беше отвратително , когато родителите ми ме караха да ям хляб с думите " Яж си манджата с хляб, иначе няма да се наядеш!"и ми бутаха хляба в устата  Sick
Природа , какво да се прави  hahaha

# 356
  • Stavanger,Norway/ Varna
¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤ аз ям тахан всеки ден по 2 сл с половин чаена мед (не го обичам сладък много, някой път и не слагам мед) и 1 сл смляно ленено семе. В останалата част от деня, слагам някой път тахан в кисело мляко с фурми и какаови зърна или в дресинг за салата ( тахан и лимон). Гледам общото количество да не надвишава 3 сл. На мен така ми е добре. Да подчертая, че закуската ми е тахан и протеин- само това и ме държи сита 5-6 часа. Закусвам в 5 сутринта и обядвам в 12 на работа  Peace.

Относно кардиото- аз съм от жените с едри бедра и на мен ми се отразява много добре. Винаги съм имала преобладаващи кардио тренировки. Минимална загрявка за мен е 20 минути интервално тичане, после силова.
Днес отчитам с 30 минути тичане- 5,5 км и след това силова за горна част. Завърших с тяга с пудовка от 32 кг и дълъг стречинг.
Сега вечерях омлет със зелева салата и мисля даже да ударя една нисковъглехидратна бира  Crazy

# 357
Здравейте групата  Simple Smile
Да помоля за съвет трениращите в зала..Първо да си кажа, че въобще не съм на ясно кое, как точно и т.н.т. и май се съмнявам в това което правя. Започвам с 10 мин. пътека..от там напади с лост / не знам колко кг./, задно и предно бедро, вътрешна/външна част на бедрата, корем с тренажор колена към лакти, повдигане вертикално крака на стенд...всичко с 15кг...Само за вътрешна/външна част на бедра с 35, че иначе нищо не усещам..От там правя всички варианти за ръце с 4 кг. гирички и на едно като пейка се смъквам за трицепс. Всичко правя 3х8 като м/у тях ...нещо като почивка правя клекове с 10 кг. завършвам с пътеката.

# 358
И аз да си кажа за кардиото. Преди няколко години ходех в един фитнес комплекс, и защото не знаех какво да правя  там при батковците с тежестите, а и започнах много дебела да ходя , страшно ме беше срам.... В комплекса имаше всичко...И аз започнах с пътеката, интервално да тичам..40-45 мин най много, ама докато  ги направя 40 мин, мина време де.... След пътеката отивах на машините-  упражнения за дупе и крака, малко за ръце, ама като муха без глава, и там не знаех какво правя, ама поне не ме гледаше никой.../то не,че бях и някой да ме гледа де.../,  и на финала хайде в басейна и джакузито, там поне плувах...правех дължини разни  20 мин, 25.....кога как дойде, и накрая в джакузито ,като хипопотам се нагнездвах доволна...  Това правех вечер, а когато имах почивен ден карах ролери, барзо карах, много обичам....Режима си спазвах. Отслабнах доста, направих много хубави крака...дали от ролерите или от каквото и да е било.... На практика, това си беше 90% кардио..много добри резултати даде...затова и днес пътеката я обичам....дори днес почивам, тренирала съм, но съм казала, че няма да пипна нищо днес, и може да ида за 20-25 минути малко да потичкам...  та кардиото и при мен работи!  Hug

# 359
... всяка крайност не е добра.

Всеки сам за себе си да решава и установява. Това кое е на мода и кое не, не ме интересува Simple Smile

Абсолютно съм съгласна!

Свети, с удоволствие ще продължа да публикувам снимки, щом са от полза.

Отчитам 40 мин Джо Дилън. Преди тренировката изядох две нектарини, а след нея - малко свинско със зеле.

За закуска изядох три сурови бисквити (тюх, ама засищат!), за обяд - сурови крекери с домати и краставици, а това ми беше вечерята (купичка сурово "суши" с кимчи):

Общи условия

Активация на акаунт