Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 942
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Аз тахан спрях да купувам, че наистина с мед е толкова вкусен...не се усещаш как заминава.
За днес Зуска, и кардио от новия сайт на Руми. Довечера, ако имам сили ще изкарам и една горна част силова Wink
Поизчистих храненето, хапвам повечко плодове и салатки,спрях солта, кг тръгнаха надолу, да видим до къде ще я докарам.
Хаиде отивам да си пека чушките и тиквичките Peace

# 391
За вчера отчитам Rip't Up, а за днес  Extreme Circuit. А от Спийд 3.0 онзи ден имам такава мускулна треска на вътрешната част не бедрата, едва клякам. Миналата седмица пък ми докара на корема.
Аз пак да си кажа като верна почитателка на Шон, че към края на Бета изведнъж забелязвам разлика в тялото си и начина, по който ми стоят дрехите. И миналото лято и сега беше така. Да видим този път като изкарам Гама докрай какво ще е.

Данито, аз съм във Варна, може да си видим, ако искаш  Peace
За жалост, аз нямам никакви проблеми с чистия тахан  Laughing Но като се замисля и на мен ми се събират 2-3 с.л. на ден максимум. Е, повече също съм похапвала, но рядко и не ми се отразява отрицателно. Само че аз се придържам към Зоната, а там приема на калории е занижен, там може би затова.

# 392
Меги, на дълги разстояния тичането си е кардио. Обаче ако правиш спринтове на 50м/100м си е силово...

Това сигурна ли си, че е така?

# 393
Добър ден!
Отдавна не съм се разписвала, срам.  Embarassed

Заинтригувахте ме с Шон и T25, до сега не съм правила други тренировки освен тези с Румяна. Но пък ми идват много дълги като времетраене. Обикновено тренирам вечер и 1 час трудно намирам. Действа ми демотивиращо някак. Целя главно сваляне на мазнини и обиколки.  Crossing Arms
Да разбирам, че Т25 е екстра в такъв случай.  Rolling Eyes Thinking

Отчитам и мускулна треска на задна част от бедро и дупе.  Tired

И още един лаишки въпрос.  Blush Таханът като заместител на пристрастеността за сладко ли го ползвате?  Mr. Green

# 394
  • София
За вчера отчитам Rip't Up, а за днес  Extreme Circuit. А от Спийд 3.0 онзи ден имам такава мускулна треска на вътрешната част не бедрата, едва клякам. Миналата седмица пък ми докара на корема.
Аз пак да си кажа като верна почитателка на Шон, че към края на Бета изведнъж забелязвам разлика в тялото си и начина, по който ми стоят дрехите. И миналото лято и сега беше така. Да видим този път като изкарам Гама докрай какво ще е.

Данито, аз съм във Варна, може да си видим, ако искаш  Peace
За жалост, аз нямам никакви проблеми с чистия тахан  Laughing Но като се замисля и на мен ми се събират 2-3 с.л. на ден максимум. Е, повече също съм похапвала, но рядко и не ми се отразява отрицателно. Само че аз се придържам към Зоната, а там приема на калории е занижен, там може би затова.

Абсолютната Божия истина и при мен  Laughing По време на Алфата и бетата нямах някакъв кой знае какъв напредък, точно в Гамата стана чудото  Sunglasses

Мерче, интервалните тренировки, Хиита, също са кардио, да не сбърка нещо?  newsm78

Суиди, душа не питай за какво го ползваме, изобщо  Joy Хич ти не ТрЕбЕ да знаеш ...  Joy
Шегувам се естествено,  Hug
Тая гад тахана, който си го обича - обича. Не е заместител на нищо, даже е отмъстител, гадината.
Аз лично го ям, защото го обожавам, а го обожавам от дете. Спомням си като бяхме пресни гаджета с мъжа ми, демек преди 15 години  Laughing аз вкусно, вкусно си ям таханче на дивана, мама ми беше купила от Ябланица, тогава ... и той реши да пробва  hahaha О т тогава ми се чуди как го ям, всеки път ме бъзика да му намажа една филия с тахан, че му е любимата ... не може да го трае  Crazy Въпрос на вкус.
Погледнато от друг ъгъл - тахана е от смлян сусам (семе), а семената са богати на Омега 6, което не е много хубаво да се прекалява, освен ако не се приема омега 3 допълнително. Превеса на Омега 6 в организма хич не е на добре в дългосрочен план естествено.
Това сега го говоря повече на себе си, защото аз като ям тахан - ям. Не си играя на лъжички. Аз ям по половин или един буркан на ден.

А да те попитам  Embarassed Коя тренировка на Руми прави, та имаш МТ на дупето ?

# 395
Уау, Вив явно си голям фен на тахана. Аз съм от клуба на мъжа ти. Хич не разбирам какво му харесвате толкова.

# 396
Ееее, Вив, благодаря за изчерпателния отговор. Почвам Т25, решено е!  Laughing

Интересно ми стана сега за този тахан, значи. Ще си купя и да знаеш, че ако се пристрастя, ти ще си виновна, че си ме завлякла към Ада.  Blush Joy Лоша работа, дано не стане. 

Обожавам фъстъчено масло, като дете бях опитвала ама явно съм уцелила някой соц субпродукт. Откакто го пробвах в САЩ ей така си се сещам за него, но умишлено не си купувам. Ще стане лошо. Така хубаво върви обилно намазано върху бисквитки, охххххххххх.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тренировката е за дупе и бедра само, върви в комплект с платения й режим. Предполагам, че има нещо подобно и свободно. Общо взето е ходещи напади, напади с качване на стол, повдигане на дупе на един крак от стол (това в легнало положение), и повдигане на крака, кръстосани от легнало положение. От последните 2 винаги имам дискомфортно дупе на другият ден.  Joy Другите са стандартни лицеви и подскоци. Предполагам ги има и в други тренировки за долна част.

# 397
  • София
Суиди, страхотна си благодаря ти!  Hug
За тахана, да не ме псуваш после, ей! Предупредих те  Wink Hug
Дано не ти хареса, че е още един трън в гащите.

# 398
Прекомерното количество омега 6 води до възпалителни процеси в организма и още куп гадости  Peace

# 399
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз с тахана си излекувах зависимостта от шоколада. Сег амога и да не погледна шоколад. Ако ям, ям само домашно направен от мен с какаово масло, сурово какао и стевия или сироп (фурми, агаве, кленов). Някой път го правя с рожков и тогава не добавям подсладител, но си го ям само аз....вкуса на рожкова не се допада на домо4адието  Rolling Eyes.
Препоръ4ителната дневна доза омега 6 за жени е 10-11 г (справка с гугъл), в 1 сл- 15г тахан има 3,4 грама омега 6. Така, 4е до 3 сл на ден не е опасно  Peace

Ох, аз се разбих. Загрявка на крос тренажора от 10 минути. След това правих 8 рунда с 2х 10 кг Тамилсон (200 метра ти4ане/ бърпи с лицева+ тяга). След него тренировка за долна 4аст с малки теьести и много повторения. Дупето ми се подпали  Crazy

# 400
Бобченка, ти тахана сутрин преди тренировка ли го хапваш или след тренировка?

# 401
Чакам Шон на живо да си поподскачаме....Днес е празник и всички спят, а при мен шоуто започва в 7,15 сутринта...ако не ям бой , че клатя  колибата, пак добре.. Laughing  Направих си вчера  една мизерия с едни кИфтаци , май съм задържала течности пак, кантара тази сутрин ме изкара +700 гр.. Shocked
Е, не се научих аз , че късно,като хапна ей така се получава, еле, кайма ,наденици и подобни !  Днес ще падат по сериозни тренировки, много вода и  по малко калории...
Като ви чета, че чак на гамата сте имали резултати и се чудя , аз пък какво гледам всяка сутрин в огледалото и все чакам да забележа някаква положителна новост?  Rolling Eyes  Аз съм толкова в началото още... Confused  Може ли едни  5-6 кила така да ми се опъват значи ! Почвам пак да броя калории...като не броя и няма начин да не ги надхвърля!
  За протеина, на мен ми препоръъчаха ето този :
http://www.puritan.com/natures-best-brand-0146/isopure-zero-carb … 78CFYpffgodgokALw

Това ще си ордирам.

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 17:12 от Pinkito

# 402
След малко почвам 6 week 6 pack level 2. Този уикенд ще съм извън града и няма да имам време да тренирам, но ще се старая да комкпенсирам с много ходене. Отчитам и днешната храна: закуска: парче кашкавал, обяд: зеле и малко месо, следобедна закуска: череши и малко диня, за вечеря ще е салата и риба.
Веднъж съм опитвала тахан и не смятам да повтарям. Това не е за мен  Sick
Мама мил , конната база в Житница е много хубава , и хотелчето си го бива, а и вкусно готвят,като изключим ужасните мухи.

# 403
Аз пак пропуснах да се отчета доста дни. Вече успявам да тичам по 3 пъти седмично, отразява ми се доста добре. И с храната май ми се получават вече нещата, към -2.5 кг съм за последните 2 седмици. Имам още много запаси  Laughing

Какво ще кажете за протеина от коноп? Аз такъв си купих последно, защото почти всички марки, които ми попадаха бяха все с подсладител. Някъде бях чела, че и суроватъчния протеин някаква слуз образувал  newsm78 И по този въпрос съм объркана от многото информация.

За днес: тичане + Zshred#14. От началото на седмицата ме мъчи някаква странна болка горе в ставата на левия крак и ми минава само като тичам...Мислех си, че трябва да си почина, но става по-зле без движение. Някой да е имал подобен проблем?

TDI, ти правиш май 30-дневната програма на Зузка? И на мен много ми хареса Simple Smile

# 404
Здравейте,
Надявам се да провокирам някой, но честно казано недоумявам как може да правите тренировки в който движенията са някакви безсмислени местения на крайници, тяло и т.н. Мое мнение е че ако човек спортува то той трябва да прави тренировки свързани със някой спорт който развива и умения като ловкост, координация, тайминг и т.н. Лично аз никога не бих правила движения от които няма ползва освен горенето на калории. Може и никога да не ми потрябват уменията развити в бойните спортове, тренировки с оръжие и други подобни, но поне това са реални неща. Относно доколко може да се отслабне само със силови тренировки опитът ми показва, че за моят тип тяло - Ендоморф не може. Силовите тренировки при мен са около 20% от заниманията при сваляне на килограми.
Ако греша поправете ме.
Поздрави на всички спортуващи.

Общи условия

Активация на акаунт