Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 941
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Кардио правя след силова аз  Peace
Просто не ми остава енергия за тежестите, ако изръшкам някакъв километраж преди това  Mr. Green

А и логиката е, че със силовата изпразваш гликогена от мускулите, а с кардиото почваш да гориш мазнинки. Но, всичко е и индивидуално, все пак

Евтин протеин аз не бих си купила - всъщност купувам само от големи и известни производители на хранителни добавки. Ясно е, че са по-скъпи, но са много по-пречистени и са създадени точно за хора, които спортуват. Същото важи за карнитини, верижноразклонени аминокиселини, протеини и т.н.

# 376
Привет! Страхотна и много полезна тема. Мога да дам няколко клипчета, по които тренирам в стил зумба. Много приятно и разтоварващо е!
http://thepiratebay.se/torrent/9334089/The_Ultimate_Zumba_Fitnes … e_%287_DVDRips%29
Мерси за това! За вчера  и аз отчитам зумба.

# 377
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте,

Аз за вчера мога да отчета Зузка ZWOW81, днес почивка. Каринита, аз също спрях Т25 по същата причина и започнах Зузка, доволна съм за сега, поне се върнах на резултатите си от преди Т25, защото аз видимо се бях омазнила и като видях, че и целулита по корема се връща и си викам "ааа не! до тук съм!"  Naughty  А промяна в храненето не съм имала, така че просто Т25 не беше моята програма явно.
Вив, явно имаме различни разбирания за силова, защото за мен тоталбодито не е много силова  newsm78  ама както и да е... всеки си има свои виждания за нещата  Peace

За кардиото - на мен никога не ми е било приятно, казвам си го с ръка на сърцето...особено да тичам, а Алфата я правих с такова нежелание, че чак се мразех, затова, че нямам желание да тренирам...ако можете да ме разберете. На мен не ми е добре с толкова кардио, става ми едно замаяно, на няколко пъти ми причернява по-късно през деня, спомням си, че и като правих Рунд 1 на ФБ, последните 3 дни бяха 3 HIIT-а, 2 сутрин и един следобед.... ми аз щях да пукна тогава... Аз лично смятам за себе си, че свалям със силови, защото кардиото не ми е било толкова много, да е било 2 пъти седмично някой Буут Камп Хиит, защото ние това имахме в блендърските.
В този смисъл Инес, която все повече започвам да смятам, че има право за някои неща, въпреки, че още ми е малко анти... та тя до колкото знам, освен, че препоръчва да се завърши с кардио, кардиото й не е пътека, а бърпита, суингове и т.н. Вчера Зузка ме довърши, без кавички,! със 100 клека  #Crazy бързо темпо с  малка тежест  Crazy  Това според мен също си е кардио, на мен сърцето ми ще хвръкне, но дишането като, че ли го контролирам по-добре така  Peace

И да кажа, че ММ продължава с Т25, в момента прави бета, докато в началото трябваше да му приготвям тренировките, да му кажа кой ден какво му се пада по програма и т.н. сега го гледам взима си харда и самоинициативно се оправя човека, което означава, че му харесва...

Туй то от мен, хубав ден!

Каринита, Зузка ми е още в дропбокса, така че изобщо не ми представлява трудност да ти изпратя линка, ако я искаш само ми пиши на ЛС, както и другите разбира се  Peace

Брей, аз докато напиша и 5 нови отговора!  Shocked

Меги, аз в последно време правя усилено за вътр. част, пиша в търсачката inner thights + fitnessblender и ми излизат тренировки. Правя ги с по 1кг. на глезените  Peace

Протеин непроверен и аз не бих пила. На Now Foods, от който съм доволна, ако не се лъжа е 80лв/800гр.  Peace  не е 100-150, ама пак не е малко. Пиши в темата на Тихомир Велев да ти препоръча нещо, не купувай наистина от аптека или супермаркет, че гледам и там вече има  Crazy

# 378
Меги, брата на моя приятел има от този протеин. Занимава се професионално и едва ли биха им пробутали смотани добавки  Peace
А и ти за 1 месец няма да го изразходиш  Shocked

# 379
Мери, хубав е този протеин, да  Peace

Вие само след тренировка ли го пиете? Аз напоследък трудно успявам да набавя достатъчно протеин с храна и затова го включвам като допълнително междинно хранене и в нетренировъчни дни  Peace

# 380
  • София
Тамън ми е на свършване протеина и ме подсетихте за този  Heart Eyes
Щях да ходя да си купувам на Юнивърсъл, Смоуки, не го ли пиеше ти на Юнивърсъл? Препоръчаха ми го в един магазин за хранителни добавки в близкия ми мол, видя ми се на добра цена - 50 лв за 900 гр.
Сега пия този, много съм доволна и на вкус ми допада. http://shop.bb-team.org/scitec-100-whey-professional
 Напоследък и аз не успявам с храната да си набавям достатъчно протеин, защото не ми се яде просто. Яде ми се нещо леко, плод, салата ... Като ям месо или яйца, което си е на всяко ядене, то количеството не е достатъчно и не ми е гот така  Laughing Не ща да си съсипя резултатите. Та протеина по мое мнение е нещо от първостепенна важност.
А и понякога, като ми се дояде нещо сладко, си правя един протениов шейк и ликувам, че съм надхитрила живота  Joy Ама ми е трудно, щото го крия от ММ  Joy
За първи път чувам за протеин от 25 лв. в аптеката. Какъв е? Любопитно ми е.

Меги, ако ти се яде толкова месо и имаш апетит - супер, приемай протеина от храната, няма по-хубаво от това.  Peace

ТДИ, да бе, не е супер силова Алфата, права си, ама то като цяло Т25 има през цялото време бърн ап, независимо в кой етап си. И аз го ненавиждам кардиото, от цялата си душа. Голямо нежелание имаше и при мен по време на Алфата, но се стягах и се наритвах да почна. Но такива резултати едва ли бих постигнала с друг тип тренировки, каквито постигнах с Т25, някак структурата на тренировката е добра, според мен. А и ако добавиш по-тежичко, а не като мене с 2 кг. ще е още по добре  Mr. Green

Отчет с Джилиян ектрем Лоуър боди - много яка тренировчица, Фъстъче, голямо мерси, че я спомена и ми обърна внимание на нея   bouquet Ще си я правя често.

# 381
ТДИ, давай линка! След такава реклама не може да не видя за какво става на въпрос. Simple Smile Нямам грам място на харда, събирам пари уж за нов лаптоп , но накрая няма да издържа и ще купя нов хард диск Simple Smile и всичко ще е само тренировки Twisted Evil Искам ги всичките! Simple Smile
Възможно е този протеин за 25 лв. да е по - малко количество , примерно 500 гр.

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 11:56 от karinita

# 382
Напоследък и аз не успявам с храната да си набавям достатъчно протеин, защото не ми се яде просто. Яде ми се нещо леко, плод, салата ...

А и понякога, като ми се дояде нещо сладко, си правя един протениов шейк и ликувам, че съм надхитрила живота  Joy Ама ми е трудно, щото го крия от ММ  Joy

Да, при такова изобилие и разнообразие от плодове, зеленчуци и пресни подправки на мен също ми е трудно да ям месо.

Това второто простоооооооо  Joy

# 383
Вивче,
да в момента съм с един на Юнивърсъл - кукис и сметана - мляс, мляс  Simple Smile
На много добра цена си го намерила /последно го гледах на около 64-65 лв за същия грамаж/ - те в момента имат акция с такива промо цени, което е доста изгодно и относно другите им суплементи  Peace

# 384
  • Пловдив
Здравейте! Ооо,,  интересна дискусия се заформи,  аз като фен на Шон смятам, че дава чудесни резултати и не бива да се спира, преди да се завърши цялата програма,  ама така мисля за всяка една програма, че почне ли се, довършваш я и тогава следващата, така ще имаш идея наистина ок ли е или не за теб. Но пък също мисля, че всеки е различен и си решава за себе си, няма прав и грешен, Единствено е важно да имаш прогрес, иначе си на грешен път.
щях да ви разправям какви безумни треньори има и режими, щото вчера говорех по темата с фризьорката си, Която Е Вечно Дебела И На диета,  та тя Е почнал някаква глупост в един фитнес, ама съм от таблета и не ми се пише. Та, само Моля,  много, да ми дадете някакъв стреч или йога за кръста, нещо кратичко, че днес си го прецаках,  мама му стара на тренировката, от бързане и липса на време. Направо ще се гръмна, знаете, че цяла година се опазиш от контузии, а сега тъпанарски се оаках от много акъл.
Благодаря!
Лек ден!

# 385
  • Stavanger,Norway/ Varna
¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤ калоричен си е тахана, в 30 гр (2 сл) има около 200 кал.  Peace

# 386
Отчитам 25мин. от алфата на Шон.

Закуска: палачинка от кокосови стърготини и 1 яйце, намазана с 1 ч.л. тахан, 1ч.л. мед и сиране  Heart Eyes

За първи път ям тахан и ми се струва добре, ММ  Grinning каза,че бил ужасен, но на мен ми хареса, даже преди малко хапнах още тахан и мед + пчелен прашец.

Никой ли няма да сподели за сместа от тахан с пчелно млечице или мед, тичането кардио ли  е?

# 387
¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤ калоричен си е тахана, в 30 гр (2 сл) има около 200 кал.  Peace

Аз затова като видя тахан в близост и викам - къш, къш, ти, птицо проклета  hahaha

# 388
  • София
Ох, мамицата му и тахан, сега си купих едно бурканище от големите на Балчо ...
Заврях го в един шкаф и смятам да го забравя до зимата  Joy
До нас отворили ново магазинче за ядки, разни какаови зърна, тахани, чии, и всякакви щуротии от такъв сорт. На кг ... Убиец, много съм хепи!
Смоуки, хм, не знаех че е на промоция Юнивърсълския протеин в оммента, не ме уведоми моооомчето  Laughing Сърдита съм. Нищо де, в понеделник ще си поръчам този, който Мери препоръчва, щом и ти го одобряваш, за мен това е достатъчна гаранция за качество  Hug

Меги, тичането е кардио, да  Peace
Както писа някой назад - и бързите клекове са кардио, ама не баш като тичането.
Някъде бях чела, че кардиото от типа на тичането изгражда продълговати мускулни влакна, докато силовите тренировки - някакви други, тип плоски (не помня какво беше точно). С това се обяснява и разликата в издръжливостта на трениращи, свикнали със силови тренировки и започващи да тичат. Просто няма изгръдени от онези мускулни влакна - продълговатите. И обратното - кардио трениращи, които започнат силова тренировка установяват, че на другия ден са със зверска мускулна треска, все едно спорт не са виждали през живота си.
Оттам предполагам, че идва и усещането на "омекване", което и аз съм имала.

Меги също така внимавай в комбинацията на тахан и мед, защото много добре можеш да напълнееш за отрицателно време. По 1 ч.л от двете и до там.

# 389
Меги, на дълги разстояния тичането си е кардио. Обаче ако правиш спринтове на 50м/100м си е силово...

И все още не мога да разбера как го ядете чист тоя тахан  ooooh! виж, фъстъчено масло друго ще рече. Ама чист сусамов тахан...  Sick Laughing

Общи условия

Активация на акаунт