Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 962
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Връщам се сочничка след най-новата тренировка на Блендърите.

За обяд ядох сурово "суши" в купичка. Принципно се прави с бял карфиол, но аз имах лилав, който трябваше да свърша, преди да започна белия. Трябваше да снимам купичката преди да разбъркам съставките, ама пусти зор да ям...

Карфиол, суров сусам, мариновани сурови гъби (бейби сърнели и шитаке) и водорасли:

За вечеря си направих суров пастет (слънчоглед, сушени домати, босилек, чесън, лимонов сок, зехтин) и напълних с него колелца от краставица. Сложих ги върху микро зелении:

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 05:24 от Фея Кръстница

# 271
Леле, Феичка...мляс !  Пак прекрасни гозби!
Да ви кажа, че днес при мен е 38 С....нямам климатик, защото тук не ни трябват, никога не е толкова топло, че да пускаш климатик, района е планински, има само няколко такива дни   през лятото, а и много вали... Но днес беше такъв деня...и на 38 С в нас съм правила на Шон тренировката, е как не умрях не знам.... дори по едно време малко маркирах, само за да не спирам. Краката ми изобщо не са тренирани за да издържат  на такова натоварване още, но и това време ще дойде... пак по-добре, а не на дивана само...Сега вечерта ще паднат температурите и ще е ок, направо си захладнява, но през деня беше ...мани, не е за жени на вън!  Laughing  Като се мазах след душчето и си гледам корема, седи на места набръчкан- в доланата част,   е това как ще се оправи?  Rolling Eyes  Имам да свалям още толкова много, до тогава направо не ми се мисли.. Ех, това ЕГН, ама и аз с тези кила, ха нагоре, ха надолу, какво и аз искам ? Май ще си търся лИбовник пластичен хирург след време.... ха ха ха  Може би ще трябва да започна да правя много  "мостове"....да се опъвам и разтягам... Joy 

# 272
Привет!
Отчитам банан преди сутрешна тренировка бокс 60мин, от която ми се отели вола и ми се тресат ръчичките докато пиша....Как ще гладя не знам...
След тренировъчни 300гр череши  Blush, но ми вдигнаха енергията много. 1,5 вода съм изпила всякак.

Сега се чудя зелева салата ли да спретна, или намазаната сурова тиквичка със слънчоглед и спанак...
Ще си помисля.
Днес няма да тичам, довечера Хот йога 90 мин.

Здравейте, нова съм във форума, но съм спортен ентусиаст и аеробика инструктор. Обожавам бокса. Преди ходих на тренировка, но се разочаровах от треньора.
Бихте ли ми казали каква е тази бокс тренировка Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 273

Здравейте, нова съм във форума, но съм спортен ентусиаст и аеробика инструктор. Обожавам бокса. Преди ходих на тренировка, но се разочаровах от треньора.
Бихте ли ми казали каква е тази бокс тренировка Simple Smile Благодаря Simple Smile

Аз ходя на класически бокс. Веднага попаднах на добро място. Не се отказвай, намери си добър клуб воден от професионалисти и свястни хора. Страхотен спорт, влюбих се в него, а преди дори не гледах бокс!  Crazy

Добре дошла в темата!  Hug

# 274
Довечера две от най-любимите ми неща на света - Сикс паче и свинска пържола.
Снощи съвсем за кратко получих бодежи в лявото коляно около 10-тата минута от тренировката, за пръв път тренирам долна част боса и мисля да не се повтаря. Топло или не, нямам стабилност. Не би трябвало това да се свежда до обувките, но за сега целите са други.

И една весела снимка за такива като мен http://www.bb-team.org/?ACT=8&fid=45&aid=20193_ZS7Unf6KM … Fd&board_id=1

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 09:54 от Lidsy

# 275
Ок, Simple Smile мерси много Simple Smile
Добре заварили Simple Smile

# 276
Привет! Страхотна и много полезна тема. Мога да дам няколко клипчета, по които тренирам в стил зумба. Много приятно и разтоварващо е!
http://thepiratebay.se/torrent/9334089/The_Ultimate_Zumba_Fitnes … e_%287_DVDRips%29

# 277
Вики, хапвай си зеленчуците варени, задушени, не се ли чувстваш по-добре така? Зеленчуците и месото са много нискокалорични. Не знам какво си грешала, не би трябвало да имаш ефект на задържане на килограми Simple Smile но зависи каква ти е била и другата храна..

TDI, мускули отиват, когато не ги тренираш. Ако тренираш и се храниш правилно, тялото разбира, че тия мускули му трябват и се храни с другите запаси.

Шанс, ти пък щото не говориш като тях и не си същата идеалка Laughing Hug

Фея, лигите ми потичат като ти гледам вкусотиите на снимки  Crazy особено с тоя лилав карфиол.... цветно, цветно, чак и злоядите деца, ако не проядат, не знам  Laughing

# 278
След двудневна почивка довечера се връщам в залата и утре ще докладвам. Прекрасен ден на всички   bouquet

# 279
  • Лутаща се
Пожелавам спорТен ден на всички!

# 280
  • Бургас
Днес съм на 28 ден от бифит-а, чувствам се прекрасно, даже ми идва малко тренировката. Тази йога..........мислех, че само аз съм дървена и ме досрамя да споделя  Embarassed.
Вкусотиите на Фея са много интересни, дори само с очи се нахранва човек.

Скрит текст:
Започнах я 90-дневната диета, днес ми е 3-ти ден, но се притеснявам от липсата на достатъчно протеин в режима - на 4 дни само един е протеинов, да не ми зациклят тренировките.

# 281
  • София

Та си говорихме за протеин и ми обясниха, че се пие веднага след и преди сън задължително, както и след тренировка, т.е. идват 3-4 дози протеин. Аргументираха се с това, че 8 часа тялото работи, докато спим, трябва му енергия и ще си изяде мускулите, аз ест. казах, че може да яде мазнини, ама "ц"  Naughty и мускули отивали  newsm78 

Аз не съм чела цялата тема и не знам какво е писано, но тук искам да се включа с обяснение, защото и аз много време се лутах и търсех и четях ...
Та - тялото започва да "яде" мускули, когато му трябват аминокиселини (протеин), защото няма храна за да се "изхранва". Ако сме яли само салата на вечеря, или постно нещо, тялото няма откъде да вземе нужния му белтък, за да гради и храни всяка клетка и започва да черпи от собствения си запас.
А прибягва до мазнини/въглехидрати (глюкозата в кръвта и черния дроб), за да има енергия за работата си по съществуването си (изграждане, функциониране и работа на органите).
Затова са ти казали че отиват и мускули и мазнини (евентуално мазнини!, защото ако си горим глюкоза за енергия, мазнини не отиват въобще), защото едното отива за храна на клетките, а другото за енергия.

Дано не съм досадила с включването си  Embarassed

Сега се връщам да чета  Hug
После ще се отчитам.

# 282
Здравейте,
Моят опит показва че фитнес залите не помагат за сваляне на килограми, те са за така наречената ОФП. Най добрия вариант е едновременно изпълнение на три типа тренировки: тичане, силова подготовка и комбинирана аеробно-анаеробна (спортове като бокс, кик бокс, джудо, самбо, борба, тренировка с тежки хладни оръжия и подобни). Разбира се всичко това може да се комбинира в нещо като кросфит.

# 283
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Вив, значи, ако не приемам протеин на вечеря, или закуска, да пия протеин  Thinking Ама трябва да видя какъв, че имало значение, ще търся за "честа" употреба  Laughing  А това ми го каза човек 106кг., които са  основно ММ, та съм склонна да вярвам, че знае какво прави  Thinking

Аз днес това: The Ultimate Inner Thigh Workout | Class FitSugar бива си я тренировката като за събуждане е добре... сега мисля да направя още нещо, но се чудя какво...нещо по-лекинко ми се прави, нещо на блендърите май... някоя блендърска йога, или пилатес  newsm78
Тук да кажа, че съм съгласна с Полар, преди като ги гледах как дланите им лягат на пода и си викам "тея са луди, аз така не мога", а сега го правя, че и се сравнявам дали като тях го правя...така видях халката на Шон Wink Люба, май не съм ти благодарила за уточнението за сем. положение Шоново. Междудругото да отчета и ММ - нещо от бета прави, ама не стоях да го гледам какво, май кардио кор, или нещо такова  Thinking

Pinkito, ако говориш за стрии,
Скрит текст:
тук в едни лазерни центрове премахват с лазер, 60лв. е 25кв.см. аз да ти кажа обмислям да се подложа, но когато приключа, доста по-добра инвестиция ми се струва от ЛПГ, което съм правила, аз и преди съм казвала, имаше ефект, но е много далеч, от ефекта, който постигнах сега с тренировки и хранене, да не говорим, че ми минаваха външната част на бедрата, когато проблема ми е бил на вътрешната, а там никой не ме работи, само ме разпитваха за мъжа ми и т.н. много мразя такива клюкарски "центрове" и аз мълча кат' пукал 45 мин.... Оф, отнесох се... та така де, за стрии с лазер ставало работата и не е супер скъпо, даже си е доста по-евтино от ЛПГ

Зизу, качвам ти рундовете на блендърите и ще ти изпратя линк на ЛС да си ги дръпнеш Wink Ако някой друг ги иска да ми пише на ЛС  Peace

Ekaterina_SF какво е ОФП?

# 284
TDI,
Скрит текст:
Ако някога пробваш и имаш резултат, моля сподели, защото и аз се замислям за такива процедури за премахване на стриите. След раждането ми останаха доста.

Общи условия

Активация на акаунт