Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 971
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Привет Hug
Отчет за днес Зуска20, Горна част с Руми и една Йога пак за Зуска, беше за утре, но се бях сковала нещо, та днес я направих.
Разходка с малката по магазините и влачене на 10 кг диня за кардио Wink

# 466
yulinga благодаря  Hug
Да вметна, че и аз съм на тема хранителни добавки (протеин и бърнър или комбинация от 2-3 други неща) и  вчера ходих до един магазин на известен сайт (да не се тълкува като реклама) и проведох лека консултацийка с момчето там. Ако някой се интересува мога да споделя.
Яйцата и аз в тефлоновия без никаква мазнина и често с гъбки като Мери, точно за да се задуши всичко.
Отчета е с бленърите 30 Minute Booty Boot Camp - Butt and Thigh Workout  Wink

# 467
  • София
OneAndOnly, добре дошла и от мен!
Какво значи не съм ви на нивото ... аз например изобщо не съм на ниво, просто съм обикновен човек. Така че  Peace
Сподели и разкажи за консултацията, много ми е интересно  Praynig

# 468
Готова съм с днешния отчет  Flutter
https://m.youtube.com/watch?v=m-2jBo9pVf4 по съвет на Бобченка си избрах тренировка на Зузана  Tired 300 повторения, трудничко ми беше накрая с лицевите, но модифицирах. Вир вода бях като приключих. Направих си един студен душ и сега съм повече от свежа  Flutter
За яйцата - аз ги правя без мазнина, понякога слагам мъничко кокосово масло. Общо взето според настроението  Laughing
OneAndOnly добре дошла   bouquet Изобщо не е трябвало да се притесняваш за нивото, всички сме били начинаещи  Wink

# 469
Пиша набързо, защото всеки моент трябва да дойдат да ме вземат. Четох доста и естествено се метнах на най-качествените неща, които естествено са и най-скъпи и питанията ми бяха по скоро а препоръки и алтернативи. Да поясня, че откъм кг искам да махна максимум 3, но целта е изчистване, обиколки, стягане. На въпроса ми за 2 конкретни бърнъра ми се изсмя и ме попита за какво са ми и каза, че са много силни и ме насочи към втората ми алтернатива - микс от примерно синефрин, йохимбин, екстракт от зелен чай, гуарана, кофеин, лкарнитин. Не всички заедно, но 2-3 примерно. В другата тема съм питала  Тихомир за йохимбин+синефрин+лкарнитин и той каза, че комбинацията е чудесно. Просто за същите и по-малко пари може да си взема бърнър, а и няма да се затормозявам от кое кога по колко да пия. Относно протеина имах 2-3 предвид. Показвам ги и давам ориентировъчните цени спрямо грамажа в България, защото аз мислех да си поръчвам от чужбина.
Този е най-скъпия и качествен, но не ми се дават толкова пари /104 лв, 2,270 кг/ Спрях се на този, защото количество/цена/качество е най-изгодно (според мен) /80 лв, 2,270 кг/ А той ми предложи този и каза, че се взимал най-често от жени /101 лв, 2,270 кг или 54 лв, 0,9 кг/

Едит: Благодаря Дани Simple Smile))

# 470
  • Пловдив
Момичета, не съм писала тези дни, но редовно си ви чета.
Днес направих двойната петъчна тренировка от Т25 + 1ч.и половина търчане след колелото на малкия. Как не се измори това човеченце  Crazy
И сега да ви споделя нещо забавно:
Скрит текст:
Големият е на тема мускули, "плочки" и т.н. Постоянно се тегли и мери  Simple Smile. Предполагам е видял някое от по-големите момчета на басейна и оттам идва тази му заинтересованост. Та от цялата тази работа в момента не мога да му смогна на хранене. Мечтаех си за деня, когато ще чуя "Мамо, гладен съм!" Сега чак не мога да повярвам, че това е онова злоядичко момченце...

# 471
Привет от мен с една молба. Някой знае ли във Варна откъде мога да си купя Vitamin Water Zero? Това представлява: http://smartcanucks.ca/wp-content/uploads/2013/01/vitamin-water-zer0.png . Или нещо подобно? Ходих до фитнес магазина дето е до червения площад и на др места. Навсякъде ме гледат като треснати с мокър парцал. Пък в София успях да си взема... newsm78

# 472
OneandOnly, добре дошла!
Защо е лошо ако бърнъра е много силен? Аз си поръчах един и се надявам, че го уцелих.

Днес не ми е ден, но ще си събера силите за един кетълбел. Сега си седя и се ослушвам.  Rolling Eyes

Палачинката на Вив ще я пробвам обезателно. Много интересни неща хапвате, голям сте ми стимул да не ям все едно и също.
Днес нападнах фъстъченото масло.... Embarassed ще наваксам с пудовката.

# 473
Когато ми е уморено след работа и съм на кантар да си размърдам ли д-то малко и влизам в темичката и скачам в маратонките. Инспирирате ме на макс  Hug Как няма да ви копират в телевизии и статии. Не съм се включвала по причините на едно от момичетата, което скоро се отказа от темата, защото не се чувстваше на нивото ви. Вече се реших и се надявам да ме приемете  Hug
OneandOnly -  и аз съм така. Аз влизам тук, за да се вдъхновя и надъхам. Ако някой трябва да се отказва от темата заради ниво- това съм аз. Но гледам да не се отчайвам и да давам напред с моето си темпо и да се старая, дори и да имам крачки назад. За човек,който никога не е спортувал и,който си има проблем /макар и минимален, със сърцето/ си мисля, че все правя нещо.  И колкото и всички да го повтарят и да хвалят тази тема за позитивизма и аз ще го направя за сетен път. Благодаря на всички ви, че променихте начина ми на живот., гледната ми точка за живота като цяло. smile3525Знам, че надали ще сложа моя снимка тук, но се радвам, че се боря със себе си, че ми помагате да се грижа за себе си чрез храна и движение- а това оказва влияние на всичко.Не се стремя да настигна никой от тук, стремя се да подражавам на постоянството на всички тук и смятам, че пътят към здравето и добрата фигура не е стълба, по която се изкачваш нагоре и само нагоре, без да слизаш нодолу никога, нито веднъж. Въпросът е като слезеш на по-ниско стъпало, пак да ставаш и да тръгваш. Еех че си излях всичко....

# 474
  • София
момичета,
отчитам за днес :Jillian Michaels Killer Buns & Thighs Level 3 - много хубава и здрава тренировка за долна част:).
Храненето се опитвам да съм стриктна и благодарение на вас успявам да се мотивирам.

Страшни машини сте Hug!

# 475
  • Пловдив
Nil, много ми хареса написаното от теб! Heart Eyes Hug Hug Hug Споделям това виждане!

# 476
  • Пловдив
Здравейте!
Добре дошли на новите, много хъ и постоянство пожелавам, догодина пак да сте тук😀 с нас.
Мерииии,  днес сме правили еднакви тренировки, хахахаха, същия ХИЙТ от Лес Милс и от мен. Бая ми натежаха гиричките по някое време, а накрая корема ме утепа😀. След това разходка в Източните Родопи, доволна.
С кръста съм супер, вчера си намерих някаква тематична йога от бифит за17' и ми мина Peace
 Peace
Отчитам и лошо хранене по ами семейни празненства,  но от понеделник  до морето ще съм пушка, надявам се.
Изчезвам да готвя на ММ Нещо Като Специална вечеря- Агнешки котлетчета,  шишчета С Бекон И моцарела, салата капрезе, а другото е нережимно 😀😀😀😀.
Лека вечерна всички.

# 477
Еееееее,  не казвай за специалните деликатеси, че ей сега ще доведа мадамите от темичката у вас... ей така, само да те видим как си...."за малко".... Joy   Wink  Кога заминаваш на морето булка?  Laughing
 Аз сега ще се пробвам с един ХИИТ... съседа го няма !  Хоп, троп и на долният етаж !  Joy
МОже да крадна този дето Вив го е играла днес.. Wink

# 478
  • Canada
Вивиан, недей да скромничиш!  Mr. Green
 Аз си бъркам яйцата в тефлонов тиган, но пак си слагам малко олио. Слагам сирене фета и накрая ги поръсвам с магданоз.

Снощи и двамата със сина ми направихме първото си набиране до горе Simple Smile  Party

Днес трябва да комбинирам горна и долна част, че не съм тренирала от два дни.
 Hug

# 479
Мерииии,  днес сме правили еднакви тренировки, хахахаха, същия ХИЙТ от Лес Милс и от мен. Бая ми натежаха гиричките по някое време, а накрая корема ме утепа😀.
Аууу, корема наистина беше трепач. А аз се мъчих с една раница с тухли  Laughing и не мога да кажа, че съм усетила кой знае какво натоварване и да ми натежи. Беше ми много неудобна.
За мой късмет тати днес реши да се вясне у дома, та му помрънках малко, извади едни стари гуми, каза измий ги и ще ти направя  Mr. Green целите са прашасали и в паяжина. Мен чакат, нямам търпение  Crazy

Вивиан, недей да скромничиш!  Mr. Green
!!!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт