Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 933
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
А с тичане примерно???
Примерно на пътеката - тичам на спринт колкото мога /около 1 мин, че повече не мога/ и после минавам на бързо ходене няколко минути, докато посваля пулса мъничко, след което пак спринт?

# 556
Здравейте!
Ини, честито!
Аз се отчитам съм Zshred -16, следобед ако имамвреме ще направя още нещо.

# 557
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ини, страхотна новина, лека и безпроблемна бременност и здраво беб4е на финала ти пожелавам. Естествено, 4е ако се 4увстваш добре, ще продължаваш със спорта, аз тренирах без спиране до 7ми месец, а след това продължих с дъълги разходки на много бърз ход от рода на 6-8 км на ден докато не родя. Слушай тялото си, не се претоварвай, но и не се застоявай  Peace

Вяра - А правилно си разбрала за ти4ането. Добре е интервалите да са с еднаква продължителност, тоест. ако запо4неш с 30 сек работен и 30 сек по4ивка, така да си ги откараш. Аз ти4ам ХИИТ на пътеката много 4есто. Основно поддържам 30 сек спринт/ 1 мин джогинг, като последната трета от тренировката намаляма по4ивката, тоест 30 сек спринт/ 30 джогинг. Или можеш да правиш табата (това е също ХИИТ). Табата е 8 рунда в интервали 20/10. Тоест 20 сек ти е работния интервал, който се прави на 100% от физи4еските ти възможности и 10 сек по4ивка. 4 мин е дълга, но се разбиваш буквално.

# 558
А с тичане примерно???
Примерно на пътеката - тичам на спринт колкото мога /около 1 мин, че повече не мога/ и после минавам на бързо ходене няколко минути, докато посваля пулса мъничко, след което пак спринт?

Еми можеш с всичко, но по добре да са 2 различни упражнения, ноо ако токлко искаш можеш и само спринтове пак по същите интервали ако 1 мин спринтираш после 2-3 мин почиваш ама това е малко излишно според мен такъв дълъг интервал по добре почни със 1 мин и почивка от 1 мин и така 8-10 рунда и ти ще си видиш дали ти е много дали можеш да изкараш всички рундове и преценяваш какво трябва да промениш  Peace

# 559
А с тичане примерно???
На пътека обикновено е 30 сек. висока степен и до 1.30 мин. спокойно. Като предварително имаш 5 мин. загрявка на пътеката.

Ини, честито, мила!   bouquet

# 560
А с тичане примерно???
На пътека обикновено е 30 сек. висока степен и до 1.30 мин. спокойно. Като предварително имаш 5 мин. загрявка на пътеката.

Ини, честито, мила!   bouquet

Много благодаря за съветите - със сигурност ще ги приложа  Peace

Много успех желая на всички в тренировките и едно незабравимо лято   bouquet

# 561
Ини, Честито! Лека безпроблемна бременност ти желая!   bouquet
ОтЧитам 8км, много горещо е веЧе в 9, ще трябва да тиЧам по-рано. Прибрах се и закусих обилно с моцарела 125гр и 5 кайсии.

# 562
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ини, честито и от мен   bouquet Лека и изпълнена с положителни емоции бременност ти пожелавам! Аз с баткото се записах на пилатес за бременни след 3-ти месец, според мен първите месеци е добре повече да почиваш, то зависи и от бременността де... аз бях поспалива в началото, но при всички положения се консултирай с наблюдаващото те АГ. След 3-тия вече, според мен можеш да си тренираш без проблем, ако нямаш противопоказания разбира се и после след 7-ми забавяш темпото. Успех!   bouquet

Аз отчитам това  Confused Inner Thigh Exercises For Toning с усещането за едни загубени 20мин. хем с тежести, изобщо не разбрах, че това е тренировка, нищо общо с моделската за дупе от същата серия, в почивен ден може и да я повторя, но като тренировка не бих  Tired

После обаче Зузка компенсира с 3 подскачащи напада и пистол клек х 10, 3 х раменна преса от стол + планк 30 сек.; 10 х качване на стол и при слизането отпад и 10 х ...това ще го обясня трудно: заставате до стол, слагате дланите на седалката, сгъвате коленете, така че да са под прав ъгъл и после все едно правите пистол само че срещуполложна ръка с крак клякате до долу, опората е на дланта, която се държи за стола и другия крак. Това в 3 рунда  Peace

# 563
Като за пръв път използваща MyFitnessPal нещо не ми ясно. Някой може ли да ми обясни защо преди да си добавя упражненията, които съм направила ми дава, че тоталния кал прием е 1200 кал, а след като ги добавя ми дава че имам оставащи калории (в зелено дето е) 1500?  newsm78

# 564
Всички говорите за MyFitnessPal , аз пак нещо съм изпуснала. От къде да го тръпна това приложение.

# 565
Благодаря ви момичета за хубавите думи  Hug

Ини, много се радвам, че те виждам отново в темата и то с такава прекрасна новина! Лека бременност ти желая и продължавай да тренираш Simple Smile)) аз не бих обърнала внимание на стереотипите и без това мразя да ми казват какво и как е правилно да се прави, защото видиш ли ти сега си еди си какво...  Laughing Hug Hug Hug

# 566
Добър ви ден.

Днес ужасна мускулна треска от вчера.  Sunglasses Пропускам тренировката, че едвам си мърдам горната част от тялото.
В тази връзка планирам да направя един стречинг.
Този от Т25 става ли? Някакви други предложения?  Flutter

# 567
Ини-честито и от мен!  bouquet
Относно тренировките- аз бих се консултирала и с гинеколога си, за всеки случай. Peace
Мери-машина си ти. И сестричката-също. Hug

# 568
Всички говорите за MyFitnessPal , аз пак нещо съм изпуснала. От къде да го тръпна това приложение.

Можеш да си направиш онлайн регистрация и да използваш приложението от компютъра. Ако искаш да го имаш и на телефона, има го в Google Play (ако си на андройд)  Simple Smile

# 569
Ини, виж и в този сайт за тренировки за бременни - http://purelytwins.com/2014/07/07/15minute-amrap-pregnancy-workout-homeworkout/
Едната близначка е с коремче, много са сладки двете  Heart Eyes
Има и супер яки рецепти  Embarassed

А нашата Miss Dreamy май не се е показвала скоро?  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт