Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 935
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Мери, на първа страница, на първа страница!!!

# 541
Мери, страхотни сте със систъра !   Hug Наистина гръбчето ти е супер !
При мене друзя е страхотни жега..  гони 40 С...и няма да тренирам доокато не се разхлади, а и може днес да мина само с 1 час плуване.../след залез слънце/.  Утре ще имам тежък ден ,че и дълъг  в бачкането и  ще се пробвам да си легна рано...което никога  не става.
И аз съм от зависимите от кантара, всяка сутрин съм  върху него. Не е добре това, знам го, ама го правя....Ще взема да спра да се меря , или поне на седмица ,две веднъж...искам го, казвам го, ама на дали ще устискам...Много е досадно! Имам метър и с него се меря...абе де що има, дай ми мерки и теглилки, и ефекта е никакъв, само късане на нерви, като видя нещо , което не ми  изнася..
Джилиан да си яде нейните 900 калории !  Как може професионалист уж и да пуска такива глупости , и на мен ми го изкара 983 кал на ден   Shocked..  Ядене за 983 калории и тренировка, че и 1 час плуване.... #Crazy...няма да се жертвам никога  с толкова малко калории.. Но да спра да се меря ,трябва да се замисля по въпроса, и то много сериозно !

# 542
Пу първа за днес. Направих от FB: Quick Sweat Cardio Workout. Планувам около 5 км.ходене днес.Ако не го изпълня, ще дойда тук вечерта да си посипя главата с пепел. Sunglasses

Мери, на мен най-ми хареса първата снимка и си я кръстих- полетът на орела Laughing
Каква ми беше първата мисъл като видях снимките ли- "Ами така е- Мери като не яде белвитки Crazy"

Пожелавам ви хубава седмица!  

# 543
Страхотни снимки, Мери! За корица са.   bouquet
TDI, браво за ходенето на ръце! Много е трудно, аз само до стена се вдигам на ръце, натиска върху китките е страшен, Чак ми е до рев после.  Cry

# 544
  • София
Мери, уникални сте със систъра ти бе! Скрихте ми шапката  Crazy
Абсолютно на първа страница!!!!

ТДИ, и ти душата на ръце ходиш ... Малейй, браво, браво!   bouquet

Аз днес смятам да почина, в смисъл няма да тренирам. Имам много други задачи, ще имам доста движение.

# 545
Не знам дали трябва да пиша точно тук... но съм виждал да пишете и за тренировки на открито, като бягане например  Wink

Искам да Ви попитам какви шорти/долнище да си купя за бягане / колоездене? В момента съм с едни шорти, които безумно ми спарват още на втората минута, а не знам какво да си избера. Sad

# 546
Мери, разкошни сте  Heart Eyes

Finl, има специални облекла за колоездене - те са с уплътнение там, където трябва  Wink Важно е да е изкуствена материя, за да изпарява бързичко, но като казвам изкуствена имам предвид от серията на някоя спортна марка, защото има изкуствени, които са кошмарно гадни

Йога - пробвах не веднъж. Не е моето нещо и това е, а трябва да правя заради гърба. Сега ползвам едно две упражнения за разтягане и това е  Sad

# 547
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Не, не, не ходя още, упражнявам се, успявам се да се задържа на ръце, но нямам смелост да ходя и после търся стената да се подпра и така слизам, т.е. излизам от стойката, защото гледах Зузка, че се приземява назад (Мери беше пуснала едно видео във фейса), обаче аз не мога...хем мост мога да правя, но не мога да се приземя назад и на мост, а трябва да се науча, обаче ме е шубе  Laughing  ще кажеш, че ще се счупя  Crazy  даже снощи карах ММ да ми придържа краката да се приземя назад на мост, обаче пак ме беше страх, как ще го преодолея не знам  Rolling Eyes

Въпреки, че не е това видеото, което Мери беше постнала, тук се вижда какво имам предвид под приземяване на мост: http://www.zuzkalight.com/blog/30-day-challenge-starts-in-january-2014/

Аз за днес имам ZWOW85, обаче ми се прави Джо Дилън + за вътрешната част на бедрата, направила съм си снимка, да видим след месец дали ще имам подобрение там, после ще показва. За сега всяка седмица, по 2 пъти тренирам тази част с тежести, т.к. там си има нужда основно от стягане, ако порасне малко няма да се разсърдя  Peace  

Мислих да правя кросфит-а от вчера, но се притеснявам, че малката може да не стои в количката до басейна и ще трябва да излизам да давам биба и т.н...май няма да рискувам да ходя с нея да плувам, ще си направя нещо вкъщи, после ще се отчета  Peace

Ето го видеото за ходене на ръце: https://www.youtube.com/watch?v=hdY6DmG92io

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 10:24 от TDI

# 548
Мери страхотни снимки  Heart Eyes
ТДИ и аз се мъча със стойка на ръце и на лакти, но откакто съм в БГ не ги упражнявам, че нямам достатъчно празно пространство  Laughing
Каня се и на предизвикателството на Зузка, но така и не съм го започнала. Но това, което ти си пуснала забрави да се престраша някога  Shocked Но аз съм си страхлива по принцип  Laughing

Отчет за днес http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Brutal-35-Minute- … eight-Workout/8f/
35 minute brutal bodyweight workout
Хубава тренировка  Peace На две места модифицирах, първо лицевите си ги правих от колена, а на мястото на pull ups правих сумо клекове  Simple Smile

# 549
Здравейте момичета  Grinning

Минавам само за малко през вашата темичка по покана на Фея Кръстница, защото не съм за тук, но бих искала да ми направите малко разяснение относно "Що е то HIIT, как се прилага и има ли варианти да се преобразува индивидуално за всеки?"

Много ще съм благодарна на всяко разяснение  Hug

# 550
Човек като ви изпусне 1 ден и отнася минимум 80 нови поста   Laughing
За вчера отчитам цял ден лег.....  на плажа  Mr. Green ИзгорЕх в най-големия пек от 12 до 18  sun
Скрит текст:
Момчетата извадиха 2 кофи с миди та после се пренесоха дружно в нас да ги готвим. От 8 до 10,30 беше пълен цирк в скромния ми дом  Joy Едва се измъкнах към 2 да си легна, че в 6 на крака за работа. Но пък отдавна не съм имала такъв хубав уикенд.

Много съжалявам, че гадовете не ми оставиха поне едно 30 мин. свободни, защото вчера най-накрая се сдобих с дъмбели и много имах мерак да ги изпробвам. Чак и милото се надъха.. най-накрая!

Дези, и аз да се присъединя към всеобщото мнение за калориите. Баща ми често ми повтаря великата мъдрост - "(Х)рани дУша да тЪ слуша"  hahaha Така де, бъди разумна, защото на първо място е здравето  Hug Относно лкарнитина ти, не разбирам много много, но ми изглежда добър.  Внимавай с дозата, защото ми изглежда една идея по-силен/концентриран Peace

Мери, супер сте!

Хайде спорна ни седмица   bouquet

# 551
Вяра - А HIIT-а е високо интензивна интервална тренировка - има различни интервали - 1:3 - работен интервал - 40-60 сек, почивка - 13-30 сек - 6-8 рунда, 1:2 - 20-60, 40-120, 1:1 - 20-60, 20-60, 2:1 - 20, 10  и така зависи от упражненията, които подбираш в повечето случаи са 2 упражнения може и повече колкото повече почивка имаш толкова е по-лесно. Може да се прави от всеки поне аз така мисля ако е много трудно правиш по малко рундове или пък повече почиваш и така Simple Smile

# 552
Вяра - А HIIT-а е високо интензивна интервална тренировка - има различни интервали - 1:3 - работен интервал - 40-60 сек, почивка - 13-30 сек - 6-8 рунда, 1:2 - 20-60, 40-120, 1:1 - 20-60, 20-60, 2:1 - 20, 10  и така зависи от упражненията, които подбираш в повечето случаи са 2 упражнения може и повече колкото повече почивка имаш толкова е по-лесно. Може да се прави от всеки поне аз така мисля ако е много трудно правиш по малко рундове или пък повече почиваш и така Simple Smile

Нещо, като суперсериите ли? Т.е. правиш едновременно две упражнения, като ги редуваш и почиваш не повече от 30 сек между всяко от тях@

# 553

Нещо, като суперсериите ли? Т.е. правиш едновременно две упражнения, като ги редуваш и почиваш не повече от 30 сек между всяко от тях@

Значи ще ти дам пример за такава тренировка - скачане на въже - 20 сек примерно после почиваш 40 сек или там какъвто интервал си избрала - колкото по малка ти е почивката ти е по трудно  след това пак 20 сек прмерно планинки катерач и така на всеки работен интервал редуваш тези две упражнения от 6 до 12 рунда в зависимост от интервала Simple Smile

# 554
Привет на всички мили дами !
Не съм ви забравила, надявам се ,че и вие не сте мене.
Идвам с една хубава новина ,пък се надявам ,че и по-често ще успявам да пиша.
В събота видях 2 чертички на теста и живот и здраве ще откривам радостите на майчинството.
Веднага приятеля ми ме посъветва да не вдигам,да на се преоварвам , което малко пресилено ми се струва,защото аз съм си същата.
Откривам все повече спортуващи по време на бременност ,така че ще взимам пример.
Вярвам ,че и вие бихте ме посъветвали да продължа със спорта?
Да вярвам основно на тялото си ,а не на стереотипи,нали така?

Общи условия

Активация на акаунт