Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 884
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Като всеки път последните години, ще ходя в Приморско, това градче вече го чувствам като втори дом. Винаги, като отида все едно се завръщам у дома, и винаги като си тръгвам ми става тъжно...

Десиии, и ние сме там от 14-ти на Перлите...
Да се видим, ако сте там???

Какво си правите, жега голяма при нас, явно вече дойде лятото, ама в петък беше студ, чак ходих да си купувам дебели чорапи като бях на работа Rolling Eyes Grinning

# 211
  • София
Аз се мотах по магазините - забърсах една памучна дълга (ама много дълга) рокля, за морето. Всъщност имам нужда от сандали, но нищо не си харесах.
Прибрах се, опънах се и си казах "Я да видя защо нашата Нели хвали "Лекари"? И те така опуках 20% от първата книга.

# 212
  • София
Кои са тези "Лекари"  Rolling Eyes ? Електронно? Линк?

Аз от сега умувам с кои книжки да заредя Киндъла.
Но да не си помислите, че страдам от недостиг; точно обратното, та затова се чудя  hahaha
Списъкът с електронните е по-голям от този на книжните, а от началото на годината книжните са с приоритет при мен. И като се знам, ще намяткам всичко в четеца и после пак ще умувам кое точно да подхвана. То ни да имаш списък, ни да нямаш  ooooh!

Вени, майка ми прочете "Забравената градина" и както очаквах, много й хареса.
"Хубава, женска книга за разпускане. Да благодариш много на момичето!" - така се изрази.
Та - благодаря ти, момиче!   bouquet

Нелче, като наближи времето, ще разменим телефони и ще се уговорим конкретно за място и час. ММ няма начин да не знае къде е градската градина. Пък и друго място да избереш, за нас ще е все еднакво лесно, стига да има къде да се паркира.
Отсега ми е едно пърхащо-щастливо, че ще се видим на живо; запознанство няма да е, защото ние си се познаваме така или иначе.
 Hug Hug Hug

П.С. Одеве забравих да кажа, че днешната мисъл от Деси с кафето е за мото на нашата тема.
Наистина е голямо щастие да направиш някого друг щастлив!  Heart Eyes

# 213
  • София
На 29,юли минавам през Шумен.
Сигурно към обяд.Винаги се движим в един и същи диапазон.
Ще се обадя предварително.Споко,ще се ориентираме в Шумен.
Кали,мисля че я имаше книгата в Читанка.Аз я четох от мейлбукс.Не е лоша.
Днес добих първия си слънчев загар.Детко е вече кафяв.Ей,много бързо чернее това дете.
Вени,имам дълга рокля от няколко години.Квато съм дребничка много трудно се харесах.Все ме захлупваха някои модели.А относно сандалите,търсих си такива почти месец.Много трудно е да ми угоди човек.

# 214
Вени и аз се обзаведох с дрешки за почивката  Blush
Дълъг ленен панталон, къси панталонки, потниче, блуза и нов банскиии  Heart Eyes
Само едни планинарски обувки обеща да ми купи ММ, защото, цитирам :
"В планината с токчета и джапанки ходиш само ти" Grinning Grinning Grinning Това го каза на Чудните мостове миналата година и докато казва покрай нас минават две градски феи като мен - по джапанки  Joy Joy Joy  hahaha
Но сега ще съм вече екипирана както трябва и нагоре!
Слив - аз с моите гигантски 150см, дълга рокля съм се отказала да си търся Crossing Arms Но пък имам дълга пола, чийто ластик е навит една педя на кръста  Blush  Flutter

# 215
Кифче, а иначе как си? Добре ли се чувстваш?

Венка, благодаря, че питаш за мен   bouquet
Бивам  Hug

Скрит текст:
Момичета-кокичета, намерила съм достатъчно количество хапове за мен от няколко места, така, че не търсете повече. Благодаря още веднъж на всички, това е внимание и отношение към мен и  съм безкрайно признателна.   Hug  bouquet Hug
Девичка  Heart Eyes
Камиче също е открила  Heart Eyes ММ намери от Сърбия, малко количество  изскочи и от още едно място в България. А непрекъснато ми повтаряха, че било невъзможно да се намери и че си губя времето...
Отделно няколко момичета, които са пили и са им останали ми предложиха по един- два блистера  Heart Eyes

# 216
Бивам  Hug

Скрит текст:
Момичета-кокичета, намерила съм достатъчно количество хапове за мен от няколко места, така, че не търсете повече. Благодаря още веднъж на всички, това е внимание и отношение към мен и  съм безкрайно признателна.  Hug  bouquet  Hug
Девичка  Heart Eyes
Камиче също е открила  Heart Eyes ММ намери от Сърбия, малко количество  изскочи и от още едно място в България. А непрекъснато ми повтаряха, че било невъзможно да се намери и че си губя времето...
Отделно няколко момичета, които са пили и са им останали ми предложиха по един- два блистера  Heart Eyes

Радвам се за този развой на нещата Киф Hug От тук насетне никакви тревоги  Praynig  Hug

# 217
  • София
Супер, Киф! Това да се чува, че и по-добре да ставаш  Peace.
Много се радвам, че си успяла да се снабдиш с лекарството. Сигурно е много приятно не само да си спокоен, че имаш медикамента на разположение, но и че толкова мили хора откликнаха и помогнаха, но ти си заслужаваш  Heart Eyes Hug.

Кали, майка ти има една биричка от мен за "момичето" Grinning! "Лекарите" можеш да намериш в пощата си  Wink. Книгата е идеална за отпуска, чак ме е яд, че я почнах сега, а не я оставих за моята почивка. Просто не погледнах резюмето, а направо я започнах. Стилът наподобява Артър Хейли + Сидни Шелдън, динамично действие и всичко необходимо за такъв род роман.
Нелчо, и аз се присъединявам към препоръката за "Опасно лекарство". Тя е по-скоро фармацевтична, но мисля, че може би ще ти допадне, щом си на такава вълна.

# 218
  • на североизток от Рая
Киф, много ме зарадва!  Hug Дано нямаш никакви тревоги до края на бременността.

Слив, да взема да отбележа датата в календара.

С тез дълги рокли ме хвърлихте в размисли. И аз мечтая за такава.  Thinking

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 21:34 от neli mar4

# 219
Ох, прибрахме се   Laughing София си е на място, само ми се струва значително по-празна ... Улиците пусти, явно сезонът на отпуските е почнал масирано  Simple Smile

Вени, честита роклА  Hug
И аз много обичам през лятото да ходя с рокли. Даже носих две на морето сега... Обаче познайте дали ги сложих  Laughing
Нещо не им дойде ред...все по къси панталонки ходех и с поли...  Thinking

Искам и аз тези "Лекарки", ако може   Praynig

# 220
  • София
Миж, уелкъм то дъ джънгъл  Mr. Green Hug!

Пуснах ти книгите на мейла. И понеже ме мързи да търся темата за ГР - моля те, погледни и ти дали има качено по-старото издание, което е от две части, че не го намирам  Blush.  Ама това не е спешно, когато имаш възможност  Hug.

# 221
Мерси, Венка, получих я  Hug
Да, ще видя дали я има и ако не - ще я въведа, но утре  Hug

# 222
  • Пловдив
Гиговче, до кога ще сте там? Че аз ще пристигна или на 22 или на 23.

Вени, честита рокля, и аз съм нисичка, но имам 2 дълги рокли и 1 дълга пола - харесвам си се в тях  Crazy

# 223
  • София
Вени, сърдечно благодаря!   bouquet
Щом е отпускарско четиво, ще си го оставя точно за морето.
Честита рокля и от мен!
Скрит текст:
Точно по тази тема ("Рокля") имам да пиша литературно предизвикателство, крайният срок на което е днес... Нещо ми е препъни-камък, щото аз рокли не нося  Confused

Миж, добре сте се завърнали!
Наистина София е празна. Вчера водих детето на кино; молът беше празен. За събота следобед това си е направо невиждано.

Киф, от тук насетне никакви тревоги!
Безпроблемно да ти е всичко, без притеснения!
Прегръщам те  Hug

# 224
  • София
Лекарки искам и аз☺
"Лекари "от Ерик  Сийгъл съм я чела😍

Общи условия

Активация на акаунт