Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 785
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мариетка,браво!Само така,на бара,под бара,трябва да се сефтосва Hug
Нелко,не се кахъри.Дано само не е за много парички Sick
Аз няколко дена ще съм сама,без мъж,без дете.Не си е работа това.ММ замина да  докара детето и ще съчетае с няколко дни риболов по Видинско.Тъй като още съм на работа няма да мога да отида с него.
Скрит текст:
Появиха ми се петна по кожата.Зловещи,кафяви и кръгли.Ходих на дерматолог.Микоза,инфекция,сега пия люкарства и се мажа с мазилца за гъбички и други гадории.Каза,че са се появили в следствие на срив в имунитета.Явно не приемам достатъчно витамини.Уж се храня добре и плодове ям и салатки,но не е достатъчно.Аз рядко боледувам,но явно нещата се проявяват по друг начин.Добре че не е заразно и няма да плъзнат по кожата на моите и на децата в дг.

# 61
ДУ Hug

Мариета, честита кухня, добре че си пробвала плота, я си представи че не е здрав и не издържи на тежестта на тавите, а Mr. Green

Нели, не се коси-дребни кахъри Hug Да ти се оправя техническият проблем Wink

На всички които отиват към морето-весело изкарване Hug

И честито на всички именици   bouquet

# 62
  • Пловдив
Честит празник на всички празнуващи - да сте живи и здрави, и много щастливи!

# 63
  • на последния етаж
Да се присъединя към новата тема, след като пропуснах предишната.  Grinning

# 64
Здравейте момичета  smile3518
Ако някой ви каже, че живеем в #баси и държавата, следващия път да му повярвате  Stop
Както цял свят разбра - стягахме се за море... Дори стигнахте при свекитата в Поморие...
Но както се казва Да, ама НЕ!!!
Вчера вечерта мъж ми получи смс от шефа си, че пред вид ситуацията с банките  отпуската му е прекратена и понеделник го иска на работа в 8.00ч. Да ви кажа, че побеснях, е все едно нищо да не кажа.... Цяла нощ не спах от нерви  Sad
Планирана и платена още през януари почивка!!!  Twisted Evil
С две думи сега съм сама на море, ширя се в луксозен апартамент и съм заобиколена от стада румънци...  Sad
Ако не бяхме на Поморие вчера, изобщо нямаше и да пътувам  Naughty но решихме, че ще е тъпо да пропадне цялата сума, която платихме   Cry
Единствената ми надежда сега е ситуацията с банките да се нормализира и мм да успее поне няколко дни да почине, че горкият само работи и е станал кожа и кости.... Cry
Винаги съм се чудила какви са жените, които почиват сами... Ето какви - такива като мен, с работни мъже...
Много ми е тъжно, момичета... Иначе Топола Скайс си е супер...

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 18:08 от mijjjka

# 65
  • София
О,Миж #Cussing out
Позната ми е твоята ситуация.Една година в Несебър бяхме.Тогава ММ,загуби обект,друг го завърши и после ММ беше виновен.Въпреки че се върнахме,изхабихме сума нерви и така.Съжалявам,че така се е получило.

# 66
Слив, знам... Опивтам се да направя от лимона лимонада, но някак си все нецензурните думи са ми на езика...
Сега слушам и Президента и единстеното, което ми идва на акъла е - всики по-млади аут от тази държава!  Naughty
Иначе проблеми тук нямало никакви... Whistling
Някой да не си помисли нещо...  Tired

# 67
Привет  Hug
Всичко изчетох, ама нямам много време за писане.
Нели бърз ремонт на техническият проблем ти пожелавам.
Мариета, един ден като заправим новата къща ще ми кажеш от къде да вземем бар-плот  newsm47 Хубаво изкарване на Камен бряг. Ние нищо не сме планували, аз съм и на работа. Та май ще се отдадем на други занимания у дома  Blush
Миж много лошо стечение на нещата, но дано поне малко успееш да си починеш. Отдай се на себе си, а дано до ден-два и ММ пристигне изневиделица и да тествате и вие я някой бар-плот, я нещо друго  Peace  Hug

# 68
  • Пловдив
О, Миж, много неприятно  Hug но така и така си там - наслади се максимално на почивката, ходи на плаж вземи със себе си книжка, списание или кръстословичка...ако не друго поне може истински да починеш като си сама. Hug

# 69
  • на североизток от Рая
Мижжж, наистина неприятно се е получило. Ама търси доброто в ситуацията. То не знам кое  е доброто, но ти го намери. Почивай поне ти, нали за това си там,  имаш нужда. Той ще дойде, ще те изненада.  Simple Smile Hug

Точ, техническият проблем уж отшумява, а на моменти се свивам от болка. Ще мине, няма проблеми, но пък щерката нещо се залежава. А утре на изпит трябва да ходи.  Confused

ЛитаHug!

# 70
Мижик, много гадно така Tired Съчуствам ти, честно и не знам какво да кажа...дано поне за ден-два всичко да се нормализира с тази безумна ситуация и ТМ да дойде най-късно вторник след работа при теб Praynig
Че така е много гадно самичка, а и той човекът няма да си почине, абе кофти ситуация...

В рамките на шегата, единственото което ми хрумва в момента като разрешение е: да дойда аз да ти правя компания, докато той дойде, един вид като гувернантка и компаньонка ще ти бъда  love001

Аз ходих на погребение...тъй че има и по лоши работи, не го казвам като успокоение, но просто си свиркайте и си ближете сладоледа -от всяка ситуация има изход и всичко се оправя, освен ...това...така че докато дойде...това...трябва да сме така-щото инак гадно Sad :

# 71
Гигич лайкнах ти поста Mr. Green Много хубаво си го написала.
А ти Миж не се коси, мила spoko Гадно е, че  така са се развили нещата, но може би е било за добро.
Аз ... таковата ... да предложа и аз компания, ако нещо ... така де, да помогна искам smile3521

# 72
Кости Heart Eyes

А как се разбира кой ти е лайкнал поста-никак нали, не очаквах и друго....

# 73
  • София
Миж, така и така имам да ти връщам няколко книги, освен и аз да намина  Grinning Hug.
Всъщност изобщо не ти е весело, дано наистина скоро успее твоето момче да си дойде при теб  Hug.

Аз прочетох две книги през уикенда  ooooh!, а днес дори не съм си показала носа навън  Crazy. То пък бива мързел, ама това моето на нищо не прилича!

# 74
Лайкването се вижда на първият ред на поста отдясно, има едно сърчице  Peace
Миж, много е гадно, преживяла съм го, дано да успее поне за малко да дойде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт