Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 788
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Лайкването се вижда на първият ред на поста отдясно, има едно сърчице  Peace
Миж, много е гадно, преживяла съм го, дано да успее поне за малко да дойде  Hug
Мария, аз виждам, че някой ми е лайкнал поста(видях сърчицето и единицата), но както казах по рано, не може да се разбере КОЙ ме е лайкнал, ей тва имах предвид, че баш такива екстри нямаме на новата визия Wink, не че съм и очаквала де...за какво изобщо са се напъвали, не ми е ясно ooooh!

# 76
Извинявай, не съм разбрала какво имаш предвид  Blush
То нали и отдолу има още едно сърце, ама то май за темата  Crazy
Аз още не мога да се оправя съвсем с новата визия, всъщност не се и опитвам, само влизам на нови отговори и си пиша в същите теми.

# 77
Извинявай, не съм разбрала какво имаш предвид  Blush
То нали и отдолу има още едно сърце, ама то май за темата  Crazy
Аз още не мога да се оправя съвсем с новата визия, всъщност не се и опитвам, само влизам на нови отговори и си пиша в същите теми.
Не се извинявай де Hug Hug
И аз не мога да се оправя а и не искам, ужасно ме дразни новата вОзия, щот май ни извозиха с нея Laughing така че си гледам само новите отговори...да не говорим понякога какви проблеми ми създава, не мога да публикувам, натискам емотикон и всичко което съм писала ми изчезва, разминават ми се менютата-скролвам едното, то се движи другото, не мога да си редактирам мнението с телефона и т.н....да изброявам ли още Mr. Green, но явно са сметнали че така е по добре, що ли newsm78
Продължавам да посещавам БГ мама единствено заради вас и тази тема и още една две в литературният клуб само, редуцирала съм ги само до този подфорум и ако не бяхте вие щах направо да ги рециклирам Grinning

# 78
Гиговче,и аз така-хич не я долюбвам новата визия!  #Cussing out
Мижжж,много неприятна ситуация! Опитай се все пак да се възползваш от почивката и да се насладиш,доколкото е възможно. Дано скоро мъжа ти се присъедини. Hug

# 79
Миж, много неприятна ситуация, съчувствам ти. Спомням си как се похвали зимата, че си резервирала морето.
Щом си останала самичка, трябва да извлечеш максимума от ситуацията- да си почиваш, поспиваш, релаксираш, да ходиш на спа и рани женски глезотийки , да  четеш на воля.  А иначе дано ТМ да се присъедини последните дни.
Много интересно ако не беше видял смс-а? Какво тогава? Много често, когато ние ходим някъде , ММ си изключва телефона, защото нон стоп звъни.

Продължавам да посещавам БГ мама единствено заради вас и тази тема и още една две в литературният клуб само, редуцирала съм ги само до този подфорум и ако не бяхте вие щах направо да ги рециклирам Grinning

Това важи в пълна сила и за мен, никак нямам желание вече да влизам в мамата, да се ровя по темите и да чета.
И Гале, много искаш ти да знаеш кой  е лайкнал поста...Висша технология ! Това ще бъде заложено за промяна в следващото, поредно изменение на мамата, което го правят за улеснение на потребителите  Whistling

Слив, какво стана с петната, лекуваш ли ги успешно?

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 08:43 от Киф

# 80
  • София
Скрит текст:
Мажа се яко.Чувствам се като филия.Имам чувството,че избледняват.Ох,дано всичко се разкара,че ми е толкова неприятно Sick
Добро утро!
И аз започвам да свиквам с новата визия.Не съм активна в много теми,две, три,напълно достатъчно Wink
Да ви кажа,преди два месеца,боднах едно мушкато в сандъче на прозореца.И от вчера гледам,че започнало да се раззеленява.Много му се кефя.Обаче като си полея сандъчетата с вода и гълъбите сядат в тях.Направо всичко ще ми съсипят ooooh!ММ вика,че си правели олинклузив на нашия прозорец.Изхождане,къпане в сандъчетата и после хапване на трохички от комшийката под нас.Цирк.

# 81
  • USA, Steak State
Миж, съжалявам за развоя на нещата с почивката ви, но горе главата. Аз предвиждам, че до края на седмицата пак ще сте си двамцата.  Peace

Аз съм много зле. Ужасно червена съм, а най- засегнатите зони са сгъвката на коляното и задната част на краката ми... Съответно ходя като робот. Снощи ме втрисаше и спах със суичър и дебело одеало ( като мумия). Дне съм сама с децата и не питайте какво ми е и как се придвижвам ( а малкия трябва да се носи и на ръце понякога).

# 82
Леле записвам се чак на 6-та страница  ooooh!

Изчетох до където можах и старата тема уж да наваксам.

Честит Рожден Ден на Гиговче на патерица   bouquet

Честит Имен Ден пак на патерица на моето другарче от миналата игра Петя.   bouquet

Миж дано всичко се нареди и твоят мъж се присъедини към теб възможно най-скоро.  Hug

Аз съм заредена с толкова позитивна енергия, че мога да раздавам чак. В събота мина сватбата на кумовете ни, страхотна беше и сега вече нямам търпение да се заловим по-сериозно с организацията на нашата собствена, че още нищо не сме направили. Чакат и доста пътувания по задачи, но ще минем без море тази година.  Tired

# 83
  • Пловдив

"Не върви по утъпкания път... Вместо това ходи там, където няма път и остави диря." - Робърт Фрост

Добро утро  Hug

# 84
Ехо... Здравейте  Hug

Благодаря на всички за милите думи  Hug
Днес се поуспокоих и да ви кажа нещата никак ама никак не са толкова зле както си ги представях  Mr. Green
Лежа си на басейна с Несбьо в една ръка, и с мента-спрайт в друга и хич не ми пука, че съм сама  Mr. Green
Времето е прекрасно! Сега гледам се появиха някакви малки облачета, но като цяло времето е разкош - нито прекалено горещо, нито прекалено студено.

Паяче, мажи се с нещо слънцезащитно, много е неприятно да изгориш  Rolling Eyes

На всички много целувки   bouquet

# 85
  • на североизток от Рая

Днес се поуспокоих и да ви кажа нещата никак ама никак не са толкова зле както си ги представях  Mr. Green
Лежа си на басейна с Несбьо в една ръка, и с мента-спрайт в друга и хич не ми пука, че съм сама  Mr. Green

Не са, ами. Нали ти казах да търсиш хубавото във всяка ситуация. Ето че го намери. а аз си те представих направо.  Simple Smile Релакс му е майката, имаш нужда.  Hug Скоро ще дойде компанията ти.

Сливче
, обриви, петна, пришки, все са неприятни неща. Уж дребни наглед, а такъв дискомфорт създават. От мазането ще има ефект със сигурност, но тез кожни проблеми много упорити, пущините.  ooooh!

Скрит текст:
А съм с изгорено на ръката от миналата неделя, много лошо се беше надуло, без да искам го обелих, че като потече...После пък коричката обелих по невнимание, пак болки и в петък си купих Чаевец, оттогава се чувствам различно. Страхотно мазило е, как не съм си взела досега.

LofYou , много приятно звучиш. Много щастие има в поста ти. Ще бъдеш прекрасна булка, не действай припряно, всичко ще се нареди.  Hug

Паяче
, и за твоето изгорено ще ти свърши работа Чаевец. Ако нямаш, потърси и си купи, евтино е, 3.50 е моето. Ако не намериш, а искаш-ще ти пратя. Ще ти бъде полезно и за децата.  Hug

Киф, намери ли от лекарството? Аз тези дни пак ще питам в аптеката, където ми се стори, че могат да свършат работа.

Прегръдки за всички!  Hug

# 86
  • USA, Steak State
Аууу за първи път чувам за Чаевец, като изляза ще го изидря. Благодаря!

Аз се мазах, но явно слънцето ме е обичало повечко.  Mr. Green

Мента- спрайт ли чух???? Това питие го опитах едва преди няколко дни и страшно ми хареса! Въпреки това обаче предпочитам Мохито.  Mr. Green

# 87
  • На планетата Земя
Здравейте!   bouquet

За булки ли чувам нещо?  Thinking Пропуснала съм  Mr. Green

Гиговче, спокойно, твоята снимка ще я направим корица на следващата тема, ще е съвсем, съвсем с правилното време.  Peace

Миж, радвам се, че си се успокоила малко. Ние пък точно мъжа ти чакаме в София да оправи банковата криза  hahaha, ако не е той. Ето, сега нещата се успокояват, виждам го утре как се връща при теб.  Hug

Слив, лошо това с петната. Дано бързо ти минат.  Hug За гълъбите защо не пробваш да забодеш клечки за зъби в саксиите? Да се получи нещо подобно:

Нелче, на всеки се случва. Мъжът ти много да не ти се присмива, че утре и на него може да му се случи  Flutter

# 88
  • София
Ай,Миле,страхотна идея.
ММ знаеше за някакви бодливи малки стъпчици,които се лепят на перваза.Ще измисля нещо.
Нелко,ужас,изгорено много боли.А този Чаевец го чувам за първи път ooooh!ще потърся и ще купя за зор заман.
Миж,вече ми звучиш по-добре.
Лофчето,милото Лофче,ще бъдеш прекрасна булка.И да не ни забравиш със снимките!

# 89
Здравейте мацки Hug
Много работа, днес приключваме месеца и шестмесечието ooooh!

Този чаевец от билкова аптека ли се купува, Нелко newsm78

Лофче, ще си много хубава булка, пожелавам ти страхотни емоции Hug

Миле, успокоих се Laughing

Мижик, наздраве, взех да се притеснявам да не се пропиеш Laughing smile3534

Общи условия

Активация на акаунт