Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 819
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Мижи наздраве и от мен със същото
Лоф успех с подготовката, на финала сте вече   bouquet
На всички със здравни проблеми - успешно скорошно ремонтиране  Hug Мажете се с вълшебни кремчета и се пазете  Peace
Киф днес проверихме - във Варна по складовете няма от твоето лекарство, продължавам да питам дали случайно не е останало в някоя Аптека  Peace  Hug
Аз вече мислено стягам багажи. Края на месеца отлитаме високо по планините, живот и здраве. Нямам търпение, как искам ей сега да стане  Praynig

# 91
  • на североизток от Рая
 Здравейте!  Hug

Чаевец го няма в аптеките. Аз го купих от един магазин "Слънце" в нашия град, където продават билки, здравословни храни, камъни и такива неща. Търсете в подобни магазини. Ако не намерите във вашите градове, ще ви пратя, не ми представлява никакъв проблем.  Hug

Хубава вечер, мили момичета!  Hug Heart Eyes

# 92
  • Пловдив

"...всеки може да промени коренно живота си, ако промени коренно посоката, в която се движи." - Робин Шарма "Монахът, който продаде своето ферари"

Добро утро, честит ни нов месец - дано да е изпълнен със слънце и усмивки!
Пия кафе с фрешче и започвам да се трудя - как сте?

Нели, а този Чаевец само за изгорено ли действа?

# 93
  • на североизток от Рая
 Здравейте!  Hug

Първи юли е, а времето май не е юлско. Докога ще има вятър, хлад и дъжд? И тази нощ не ни се размина.

Деси, чаевец се ползва за почти всичко. Ето линк, но има доста инфо в нета.

http://prirodo-lechenie.blogspot.com/2011/04/blog-post_1270.html

# 94
Киф, намери ли от лекарството? Аз тези дни пак ще питам в аптеката, където ми се стори, че могат да свършат работа.

Не Confused

# 95
Привет дИвойки, от самотния рейнджър  Joy

Как сте днес? Посрещнахте ли Джулая?  Laughing

Тук днес е много ветровито и не става за басейн. В момента, в който стихне вятъра е жега, но като започне пак да духа...бррр... cold
Таке че днес смятам само да лежа, чета, ям и пия ...ама как прозвуча само ... tooth
Доволна съм, че не става за печене днес времето, защото тук-там съм изгоряла, въпреки че се мажа непрекъснато.

Нели, благодаря и аз за това кремче, ще го потърся като се прибера  Hug Какво стана с кухнята?  Simple Smile
На Мариета разбрахме, че плотът става, ами твоя?  Laughing

Кифче, за това лекарство като питах в аптека в Поморие, ми казаха, че е изтеглено от продажба поради вредни странични ефекти  Rolling Eyes ти знаеш нещо за това? Може би е по-добре да потърсиш заместител?  Rolling Eyes

Точ, за кой балкан се стягате?  Grinning

Хубав ден на всички пожелавам   bouquet Аз се отдавам на Несбьо и на коктейлче  Mr. Green

А така както акто вие вятъра днес си представям зимата какво ли е тук и дали да не се цаня за зимен пазач а ла Сиянието   Thinking

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 11:28 от mijjjka

# 96
Привет!
Нелка ама това ли е ЧаевецЪТ Simple Smile У нас майка ми го ползва от години за всичко. Много е хубав и незаменим! Викаме му просто чаено дърво Simple Smile Поръчва го от нейна колежка, която се занимава с каталожна търговия на такива природни цярове и мехлеми от Германия  Peace Другото, което напоследък постоянно има в наличност у дома заради малката палаваница е Арника (мазило някакво) - срещу цицини и синини  tooth Много помага  Peace
Миж стягаме се за към Рило-Родопо-Пиринския масив  Blush

# 97
  • София
Точ,непременно сподели после къде сте ходили.Може да почерпя някоя идея Hug
Миж,наслаждавай се максимално  bouquet
Аз вече съм в отпуск.Цял ден мързелувах.Ходих до библиотеката,изтеглих си два филма.Блаженство!

# 98
Момичета, за втори път след разказа на Слив за момиченцето с евридейки съм истински втрещена  Rolling Eyes
Не мога да не споделя с вас, пък вие кажете повредата в моя телевизор ли е.
Току що пред очите ми в ресторанта на 5* хотел жена смени наакания памперс на детето си и метна използвания на пода Sick
При положение, че на десетина метра от нея има тоалетна!  ooooh!
Веднага реших, че са румънци, щото нали стереотипа ни е (или поне моят стереотип е), че румънци=цигани. Нищо подобно! Чисти българи!   Twisted Evil
Абе аз ли нещо не разбирам или народът верно полуде??!   Close

И другата положителна новина (то не че да сменяш памперс в ресторант е нещо положително   Laughing) е че мм е пред Варна. Пребориха кризата, върнаха доверието в банките, сега идва да почива   Mr. Green
Хепи съм   Blush

Слив, ха честита ти отпуска  Hug

# 99
  • София
Миж, простотията ходи по хората, а не по дърветата...  Confused.
Педи 3-4 години почивахме в АИ-хотел в Лозенец. Не беше 5*, но все пак ми се струваше, че не е редно в 9,30 сутринта пържените филии да свършват, заедно с пресните плодове. Излежавайки се на плажа, неволно се зазяпах в една голяма компания близо до нас първо, защото бяха шумни и второ - носеха гривнички като нашите (от един хотел сме). По едно време гледам как една от жените, а после още две, отвориха торбите и като почнаха да вадят - пържени филии, праскови, сливи и т.н. Всеки божи ден тия мушмороци обираха шведската маса на закуска и влачеха по плажа  ooooh!.

# 100
Да, винаги са ми били смешни подобни хора... Не че преди малко и аз не изнесох една чиния за мъжа ми като дойде, че няма къде да му търся храна по нощите  насред нищото  Rolling Eyes
Но това с памперса ми обра точките   ooooh! Където хората се хранят ти да... Бе простотия  Close
Както и да е   Stop

# 101
  • София
ами, разни хора... аз отдавна съм престанала да обръщам внимание в подобни случаи, за съжаление... прекалено често виждам подобни неща... може би защото все още пътувам с градски транспорт в софето, а той е едно ужасно нещо. станали сме напоследък много зле...
момичета, утре се връщам в софия за известно време  Confused на прахоляка и лошото настроение... хич не ми се пътува.
киф - нищо не успях да открия - казаха ми, че няма шанс да намеря гинипрал хапчета  Sad

# 102
  • София
Другото, което напоследък постоянно има в наличност у дома заради малката палаваница е Арника (мазило някакво) - срещу цицини и синини  tooth Много помага  Peace

Подкрепям! И аз препоръчвам - Арника-гел  Peace
Рани заздравяват много по-бързо, като се маже с това.
Пила съм и Арника на Боарон гранулки след секциото. Много помага за бързото възстановяване на тъканите след всякакви операции.

Толкова ви завиждам за отпуски, почивки и море...
При мен това е мираж за момента  Tired
Работя като вол, а съм толкова уморена, че вечер като се прибера сякаш валяк е минал през мен.
Може да не пиша често, но си ви чета и ви се радвам  Hug

# 103
Кали,и аз съм като теб. Peace Но ме крепи мисълта,че след една седмица и аз ще си почивам на морето с книжка (четец) в ръка . Wink

# 104
  • София
Мижи,факта,че работим с много хора с различни характери и начин на живот,ни позволява да видим какво ли не SickИдеята е или да се абстрахираш или да се възмущаваш или да направиш забележка,което обаче ще ти коства нерви и разваляне на доброто настроение.
Залагам за третото.
Изкрайте си отпуската с ТМ,наслаждавайте се заедно на почивката и дано няма повече отзовавания в Софийска посока Hug
Кали,съчувствам ти и те прегръщам.Знам,колко е неприятно да си тотално изморен и с никакъв изглед за почивка.Ако имаш възможност събота и неделя газ до някоя поляна на въздух с Тони и ТМ,едно барбекю,карти с приятели или просто лежане на тревата Hug
Нелка и Гигова ми се губят newsm78,Нара също не съм виждала доста време,освен във ФБ за малко.Дано всичко там е наред.
Как ли изкара Мариетка на Камен бряг?С нетърпение чакам да се включи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт